به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس تصاویری که در اختیار این خبرگزاری قرار گرفته، دو نفر از اعضای ارشد موسسه مدافع شکار میراث پارسیان که اخیرا به اتهامات امنیتی محکوم شدند، شکارچی هستند.
تصویر زیر کاووس سید امامی، مدیرعامل موسسه میراث پارسیان که سال 96 پس از بازداشت به اتهام جاسوسی در زندان خودکشی کرد را پس از شکار چیل، یک پرنده در خطر انقراض نشان میدهد.
در ادامه تصاویری از مراد موشه طاهباز، عضو هیئت مدیره موسسه میراث پارسیان را در حال شکار انواع آنتلوپ، گوزن، گراز و گاومیش در سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا مشاهده میکنید.
همان گونه که در تصاویر مشاهده میشود، لوگوی شعبه آمریکایی موسسه مدافع شکار میراث پارسیان روی کلاه و لباس طاهباز حک شده است. موشه طاهباز در سمیناری در یکی از هتل-قمارخانههای لاسوگاس برای شکارچیان خارجی نحوه شکار در ایران و چگونگی انتقال شاخ و سر حیوان شکار شده به آمریکا را تشریح کرد.
موسسه میراث پارسیان در سال 92 توسط شکارچیان کهنهکاری، چون مراد موشه طاهباز و کامیل جعفری تبریزی تأسیس شد و در همان سال سه پروانه شکار قوچ لارستان را در آمریکا به قیمت هر یک صد هزار دلار به مزایده گذاشت و برای آنها مشتری پیدا کرد.
نتیجه این مزایده را اسرافیل شفیعزاده برگزارکننده تورهای شکار در ایران اسفند 92 از شبکه یک صدا و سیما اعلام کرد. این موسسه از همان بدو تأسیس خود با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست طرح ایجاد قرقهای خصوصی شکار را در ایران به اجرا گذاشت.
موسسه میراث پارسیان طی سالهای گذشته بارها برای شکارفروشی به اتباع خارجی در رسانهها تبلیغ کرده و اکنون در حالی که 8 تن از اعضای این موسسه به اتهامات امنیتی محکوم شدهاند، بازماندگان این موسسه با ایجاد هشتگ آری به شکار در فضای مجازی میکوشند از گسترش انتقادات نسبت به شکارفروشی سازمان حفاظت محیط زیست جلوگیری کنند.