ماهان شبکه ایرانیان

کاسرول گوشت و پاستا یک غذای خوشمزه برای دورهمی‌‌های شما

کاسرول (Casserole) نوعی غذا و پیش غذا است که در ظرف‌های مخصوصی در داخل فر قرار گرفته و پخته می‌شود. در تهیه این غذا می‌توانید انواع مختلف مواد خوراکی را که دوست دارید بر طبق دستورالعمل های خودش آماده کنید و بپزید.

سرویس سبک زندگی: کاسرول (Casserole) نوعی غذا و پیش غذا است که در ظرف‌های مخصوصی در داخل فر قرار گرفته و پخته می‌شود. در تهیه این غذا می‌توانید انواع مختلف مواد خوراکی را که دوست دارید بر طبق دستورالعمل‌های خودش آماده کنید و بپزید. در این مقاله به نقل از سایت بازده طرز تهیه کاسرول گوشت و پاستا برای عاشقان غذاهای گوشتی آمده است.

طرز تهیه کاسرول گوشت و پاستا برای عاشقان غذاهای گوشتی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پاستا

تعداد: 8

زمان لازم: 30 دقیقه

مواد لازم

225 گرم پاستای پیچ خورده (سلنتانی)

20 تکه پپرونی

2 سوسیس ایتالیایی پخته (جمعا حدود 1000 گرم)

225 گرم گوشت گاو بدون چربی

1 قوطی (400 گرم) گوجه‌ فرنگی خرد شده

1 قوطی (225 گرم) سس گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری + 1 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی (به صورت جداگانه)

1 قاشق چایخوری نمک کوشر (همراه با مقدار بیش‌تری برای پاستا)

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

نصف قاشق چایخوری پودر پیاز

نصف قاشق چایخوری پودر سیر

225 گرم مخلوط پنیر ایتالیایی خرد شده (پنیر پروولونه، پارمزان، و موتزارلا)

140 گرم پنیر پارمزان تازه رنده شده

مطلب مرتبط:طرز تهیه استیک مزه دار شده با سس پیاز و کوکاکولا

طرز تهیه کاسرول گوشت و پاستا

1. فر را از قبل روشن و روی دمای 425 درجه فارنهایت بگذارید.

2. یک قابلمه آب را به دمای جوش برسانید. پاستا را با یک مشت نمک به آن اضافه کنید. پاستا را مطابق با دستورالعمل نوشته شده روی بسته‌بندی بپزید (حدودا 7-10 دقیقه). وقتی پاستا هنوز دندان گیر است آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید.

3. در همین حین، یک ماهیتابه‌ی متوسط را روی حرارت متوسط داغ کنید. گوشت چرخ کرده‌ی گاو را با کمی نمک کوشر و یک قاشق چایخوری چاشنی ایتالیاییتفت دهید تا قهوه‌ای شود.

3. حدودا 1 دقیقه سوسیس‌های پخته را در یک ظرف مخصوص مایکروویو گرم کنید. آن‌ها را تکه تکه کرده و کنار بگذارید.

4. گوجه‌های خرد شده، سس گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری چاشنی ایتالیایی، 1 قاشق چایخوری نمک کوشر، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را در یک مخلوط‌کن ریخته و آن‌قدر با هم مخلوط کنید که نرم و روان شود.

5. وقتی آب پاستا گرفته شد، سس، 3ه چهارم هردو پنیر، نصف پپرونی‌ها، نصف سوسیس‌ها و گوشت چرخ کرده را در یک ماهیتابه‌ی گود بریزید و با پاستا هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

6. مخلوط پاستا را در یک ظرف گود بریزید و روی آن را با بقیه‌ی سوسیس‌ها و پپرونی‌ها بپوشانید. پنیر باقیمانده را هم روی آن بپاشید و بگذارید 10 دقیقه بپزد، تا وقتی که پنیر ذوب شود و حباب بزند. نوش جان!
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان