ماهان شبکه ایرانیان

سروری: رئیس مجلس در عین تعامل با دولت بر آن نظارت کند

خبرگزایر فارس:عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: رئیس مجلس یازدهم باید بتواند در عین تعامل با دولت نظارت بر دولت را هم به‌صورت کامل انجام دهد و هیچ کدام تضعیف نشود یعنی مجلس به سمت دعوای بی‌خاصیت با دولت نرود.

پرویز سروری عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی درباره انتظارات از مجلس یازدهم اظهار داشت: مجلس یازدهم در حساس ترین و سخت ترین شرایط، فرمان مدیریت قانون گذاری کشور بدست را می گیرد و کشور نیز دارای شرایط خاصی است.

وی با اشاره به شیوع و گسترش کرونا در ایران و تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران، افزود: کرونا شرایط کشور را ویژه و خاص کرده و اقتصاد کشور نیز متاثر از این موضع است و از طرف دیگر تحریم‌ها به صورت ظالمانه بر ملت ما جاری و ساری است و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

سروی با بیان اینکه درآمدهای کشور به دلیل کرونا و کاهش تقاضای نفت مشکلاتی را پیش روی مجلس یازدهم گذاشته است، تصریح کرد: دولت، دولتی ناکارآمدی بوده است و احتمالا همیار چابکی برای مجلس یازدهم نباشد و مجلس یازدهم الزاما باید یکسال با این دولت همکاری و کمک کند تا دولت خدمات مفیدی را به مردم ارائه کند.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی افزود: مردم انتظارات بالایی از مجلس دارند و منتظرند که مجلس یازدهم بتواند برون رفت از وضعیت جاری کشور ایجاد کند و پاسخ روشنی به تقاضای مردم بدهد.

وی با ذکر این نکته که توقعات و مشکلات امروز در اوج قرار دارند معتقد است که مجلس یازدهم باید از حواشی بشدت پرهیز کرده و از ورود به دسته بندی و چالش های سیاسی دور شود.

سروری می‌گوید که مجلس یازدهم باید خود را متمرکز بر اولویت‌های کشور و مردم قرار دهد و تلاش کند چرخ دولت را بر ریلی قرار دهد که منجر به بهبود وضعیت مردم و تحرک و پویایی تولید و ایجاد زمینه جهش تولید در سال 99 شود.

به اعتقاد عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی، مجلس یازدهم باید موضوعات تثبیت خود را با سرعت انجام دهد و وقت کشی نکند و به هیچ عنوان در "کمند بازیگران سیاسی که به دنبال تولید چالش‌های بی خاصیت در کشور هستند"، نیفتد و تلاش خود را معطوف این کند تا روی نقاط ضعف تمرکز شده و برای رفع آن راه‌حل های جدی و با سرعت بالا به وجود آورد.

او می‌گوید در چنین شرایطی، موضوع ریاست مجلس بسیار مهمتر از دوره های گذشته است، بنابراین شرایط اقتضا می‌کند که فردی که فرمان مجلس را بدست می‌گیرد، «کارآمد»، دارای «تجارب» و «سوابق مناسب» باشد و قدرت این را داشته باشد تا مجلس را روی "ریل کارشناسی" بگرداند و به جای چالش های سیاسی، چالش‌های "کارشناسی و برنامه‌ای" بوجود بیارد.

سروری در تکمیل اظهارات فوق خود تصریح دارد: مهمترین برجستگی ریاست مجلس کارآمدی است؛ یعنی فردی باشد که بتواند بعد نظارتی مجلس را تقویت کند و امکان اینکه دولت بتواند قانون گذاری مجلس را به دلخواه خود تفسیر و اجرا کند را بگیرد به عبارتی ریاست مجلس باید فردی باشد که بعد نظارتی مجلس را ارتقا دهد بنابراین کارآمدی و ارتقا بعد نظارتی مجلس از شاخصه‌های بسیار مهم رئیس مجلاس یازدهم باشد.

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی بر این باور است که رئیس مجلس یازدهم باید بتواند در عین تعامل با دولت نظارت بر دولت را هم بصورت کامل انجام دهد و هیچ کدام تضعیف نشود یعنی مجلس به سمت دعوای بی‌خاصیت با دولت نرود و از طرفی دولت هم مجبور شود در مسیر اجرای قوانین منبعث از مجلس حرکت و شروع به اقداماتی که منجر به تولید چالش بی اساس می‌شود و وضعیت مردم را بدتر می‌کند، نرود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان