علت گرانی گوشت قرمز

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران گفت: دلال بازی، افزایش تقاضا و بالارفتن هزینه های تمام شده تولید علت گرانی گوشت قرمز است.

به گزارش «تابناک»، «سعید سلطانی سروستانی» روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: با وجود افزایش هزینه های تمام شده تولید در سالجاری از جمله رشد قیمت نهاده های دامی در بازار، دام را با قیمت مناسب از دامپروران خریداری نمی کنند تا جایی که دام سنگین روی دست تولید کنندگان باقیمانده است.

وی با اشاره به کمبود نهاده های دامی در بازار اظهارداشت: اکنون دامداران و دامپروران هرکیلوگرم جو 1350 تومانی را بالای 2200 تومان، ذرت 1500 تومانی را 2600 تومان و سویای 2450 تومان را بالای 5000 تومان از بازار خریداری می کنند که در قیمت تمام شده تولید تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه قیمت دام زنده تغییر چندانی نداشته است تصریح کرد: با توجه به شرایط نامساعد تولید، تولیدکنندگان ما روی هر کیلوگرم دام زنده 10 درصد هم سود نمی‌کنند.

مدیرعامل اتحادیه دامداران ایران بخشی از افزایش تقاضا را مربوط به اتمام ماه مبارک رمضان دانست و گفت: البته به دلیل وجود حلقه های واسط بخش عمده گرانی گوشت قرمز مربوط به تهران است و دیگر شهرهای کشور با این معضل روبرو نیستند.

وی افزود: حلقه های واسط بین 30 تا 50 درصد روی گرانی قیمت گوشت قرمز نقش دارند درحالی که تولید کننده ما روی تولیدش هیچ سودی نمی برد که انگیزه ای برای تداوم تولید داشته باشد.

به گزارش ایرنا، با شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال 98 تا اواخر اردیبهشت ماه قیمت گوشت قرمز با نرخ هایی کمتر از 100 هزارتومان به فروش می رسید اما طی روزهای اخیر به طور مجدد قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفندی با بیش از 100 هزار تومان در بازار به فروش می رسد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان