وبلاگ مشرق

تیرهای سیاه‌نمایی در چلّه کمان حجت‌الاسلام زائری/ "وضعیت ناگوار مغزی" چند نفر از اصلاح‌طلبان!

یک عضو حزب کارگزاران سازندگی در انتقاد از تحریم انتخابات مجلس یازدهم از سوی چپ‌ها گفت: اصلاح‌طلبان خودشان به استقبال حاشیه‌نشینی رفتند.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. هر روز 07:30 با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

تیرهای سیاه‌نمایی در چلّه کمان حجت‌الاسلام زائری

حجت‌الاسلام محمدرضا زائری، از فعالان فرهنگی به تازگی با انتشار یک ویدئو که حاکی از رفتار خشن یک مرد با دخترش بود؛ مدعی شد که این رفتار در ایران ما اتفاق افتاده است و حال روانی جامعه ما دارد روز به روز بدتر می‌شود!

زائری اما با مشخص شدن غلط بودگی اطلاعات این ویدئو و اینکه اساسا اتفاقات این فیلم در ایران رخ نداده است؛ نه تنها عذرخواهی نکرد بلکه در یک توییت نوشت:

"با تردید در محل ضبط یک ویدئو- که قید کرده ام از جزییاتش مطلع نیستم - یک حقیقت تلخ تغییر نمی‌یابد؛ حال روانی جامعه ما دارد روز به روز بدتر می شود!  و یک حقیقت تلخ تر؛ کسی هم از بزرگان و مسؤولان عین خیالش نیست! هست؟"

*این ادعای آقای زائری در حالی است که اولا بهتر بود او اقدام به عذرخواهی می‌کرد. و ثانیا بدیهیست که حال روانی جامعه بصورت مستقیم متأثر از گفته‌های مراجع اجتماعی و نخبگان است.

مراجع و نخبگانی که اگر دست به یک تصویرسازی سیاه از جامعه بزنند؛ مردم ولو در صورت زندگی در بهشت هم به احساس زیست جهنمی می‌رسند.

ضمن اینکه باید تأکید کرد که زائری هیچ سند و دلیلی هم مبنی بر بد بودن حال جامعه ندارد و بلکه رخدادهایی مثل افزایش مسافرت‌ها، رکوردشکنی فروش فیلم‌های سینمایی و کنسرت‌ها، رونق مراکز تفریحی (دستکم تا پیش از شیوع کرونا)،  گسترش فعالیت‌های ورزشی و حضور میلیونی مردم در تشییع سردار سلیمانی و...؛ خلاف ادعای زائری را اثبات می‌کند.

گفتنیست، مهدی قاسم‌زاده، از تحلیلگران سیاسی در همین باره با تأکید بر لزوم عذرخواهی زائری، در توییتر نوشته است: حقیقت تلخ، وجود نخبگانی در جامعه‌ی ماست که با استناد به اخبار دروغ و سیاه، تراوشات ذهنی‌شان را تئوریزه می‌کنند.

یکی از کانال‌های تلگرامی نیز در اعتراض به این رفتار زائری نوشته است: حال جامعه هر قدر خراب باشد، به خرابی ذهن شما نیست آقای زائری!

***

"وضعیت ناگوار مغزی" چند نفر از اصلاح‌طلبان!

علیرضا علوی‌تبار، از تئوریسین‌های اصلاح‌طلب، طی یادداشتی که به تازگی در یک وبگاه اصلاح‌طلب و با عنوان "آسیب‌شناسی نظام جمهوری اسلامی ایران" منتشر کرد، به نقد ساختار حاکمیتی نظام پرداخته است.

او یادداشت خود را با پیش فرض "چرا نظام برآمده از این انقلاب به «وضعیت ناگوار کنونی» رسیده است؟" آغاز می‌کند و در ادامه اینطور مدعی می‌شود که وضع ناگوار کنونی! به دلیل مقولاتی مثل دخالت نظامیان در امورات کشور، اندک‌سالاری، حذف جمهور از فرایند تصمیم‌گیری، تبعیض و... است. +

*یک مشکل بزرگ امروز در کشور ما و حتی بزرگتر از مشکلات اقتصادی، پیش‌فرض‌های غلط و خانمانسوز برخی از خواص است.

پیش‌فرض‌های غلطی که البته توسط برخی نخبگان نیز بصورت روزمره در ذهن جامعه پمپاژ می‌شود و به جز رهبری و تعداد کمی از رسانه‌ها و خواص دلسوز نیز کسی در مقابل آنها اقدام به پاتک نمی‌کند!

کأنه گویا برخی اعم از خودی و غیر خودی اسیر این گرداب ذهنی شده‌اند و یارای مقابله با آن و سنگرسازی علیه آن را ندارند...

ما در مجموعه وبلاگ مشرق، مکرر در مکرر گزارش‌های مختلفی را به استحضار مخاطبان محترم رسانده‌ایم و ده‌ها و صدها دلیل آورده‌ایم که چرا پیش‌فرض‌هایی شبیه به آنچه که علوی‌تبار و امثال او اصرار دارند غلط است و چرا بخش زیادی از این القائات می‌تواند از روی سهو و باور قلبی هم نباشد؟! (به این معنی که عامدانه باشد)

در این زمینه می‌توان به بیانات مکرر رهبر معظم انقلاب نیز استناد کرد که چگونه درباره ناامیدسازی مردم، مذمت سیاه‌نمایی، مقابله با مفسدنمایی علیه نظام ایران و تأکید بر قرار داشتن کشور در شرایط بدر و خیبر (به جای شرایط شعب ابی‌طالب) تأکید دارند.

بیاناتی که متأسفانه شاهد پژواک مناسب آنها در لسان و قلم خواص کشور و صدا و سیما نیستیم و آنطور که باید و شاید مورد ماساژ قرار نمی‌گیرد.

برخی معتقدند این انسداد فکری و این تسلیم شدن در مقابل موجب القائات دشمن و خواص ناآگاه؛ می‌تواند به بروز فضای اعتراض ظالمانه و فتنه اقتصادی علیه نظام اسلامی منجر شود. کما اینکه در دیماه 96 و آبان 98 شد و ده‌ها نفر را نیز به کام مرگ فرستاد.

ما ضمن ارجاع مخاطبان محترم به صدها گزارش وبلاگ مشرق پیرامون مثبتات نظام اسلامی و کارنامه موفق آن علیرغم وجود تمام مشکلات؛ این نکته را به آقای علیرضا علوی‌تبار یادآوری می‌کنیم که اساساً کشوری که توانسته اثر تحریم‌های خارجی را به کمتر از 30 درصد برساند و هژمونی گفتمانی و نظامی خود را در چندین کشور جهان و از دریای فارس تا ساحل مدیترانه بگستراند؛ هرگز دچار "وضعیت ناگوار" نیست اگرچه می‌تواند با مشکلاتی دست به گریبان باشد.

برای ما این نکته بسیار جالب توجه است که در یادداشت انتقادی_تحلیلی علوی‌تبار هیچ اشاره‌ای به این نکته مهم و راهبردی نشده است که در صورت روی کارآمدن یک دولت جوان، حزب‌الهی و کارآمد، عمده مشکلات مردم خاصّه در بحث اقتصاد و نظارت بر قیمت‌ها حل خواهد شد و دیگر هیچ بازار گرمی برای طرّحاتی شبیه به آنچه که علوی‌تبار و دوستان او می‌گویند باقی نخواهد ماند.

قبل از علوی‌تبار،‌ کسانی دیگر از دوستان او مثل علی ربیعی و سعید حجاریان مدعی شده‌اند که جامعه ایرانی چروکیده و تکیده شده است![1]

محمدرضا تاجیک، دیگر چهره حاضر در حلقه مذکور نیز چندی قبل ایران اسلامی را به کشتی تایتانیک تشبیه کرد که اسیر گرداب شده...[2]

***

عضو حزب کارگزاران:

اصلاح‌طلبان خودشان به استقبال حاشیه‌نشینی رفتند

سیدافضل موسوی، عضو حزب کارگزاران سازندگی در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین در اشاره به حواشی انتخابات مجلس یازدهم گفته است:

"تحریم انتخابات مجلس یازدهم توسط اصلاح‌طلبان خطایی فاحش بود که هم حضور آنان در مجلس را حتی به تعداد قلیل منتفی کرد و هم‌ باعث شد شانس‌ اصلاح‌طلبان برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری سال1400  تقریبا غیرممکن شود. تصمیم به تحریم در حالتی رخ داد که گروه‌های سیاسی باید خودشان را در معرض رای مردم قرار بدهند."

او می‌افزاید: ‌کار به جایی رسید که حتی آقای بهزاد نبوی هم صدای اعتراضی‌اش را بلند و تاکید کرد عدم شرکت در انتخابات نه تنها هیچ فایده‌ای ندارد، بلکه باعث خُسران هم خواهد شد. خُسرانی که جبرانش به راحتی ممکن نیست. در واقع اصلاح‌طلبان می‌توانستند کاندیداهای خود را از شهرستان‌ها معرفی کنند تا در مجلس یازدهم نماینده‌هایی داشته باشند. اما متاسفانه فرصت‌سوزی کردند و در نتیجه به استقبال حاشیه‌نشینی رفتند.

موسوی تأکید می‌کند: این مساله که جریان اصلاحات مانع‌های متعددی را پیش روی خود می‌بیند، درست است. با این حال تاکیدِ موکد می‌کنم که تحریم چاره‌کار نیست.[3]

*پیش از موسوی، محسن هاشمی، دیگر عضو حزب کارگزاران نیز گفته بود که اصلاح‌طلبان با عدم مشارکت در انتخابات، بی‌نتیجگی خود را پوشش دادند.[4]

بهزاد نبوی هم به تازگی در سخنانی تأکید کرد که تحریم انتخابات مجلس یازدهم از سوی اصلاح‌طلبان اشتباه بوده است.[5]

این رفتار تحریمی اصلاح‌طلبان که صراحتا مردم را به عدم حضور در انتخابات تشویق می‌کرد؛‌ در کنار کارنامه بد آنها در مجلس، دولت و شورای شهر موجب کاهش مشارکت کسانی از مردم در انتخابات شد.

رخدادی که اگر پیش از انتخابات مورد رصد قرار گرفته بود؛ امروز به مذمت عاملان تحریم انتخابات و کاهش دهندگان مشارکت مردم در انتخابات می‌انجامید و جلوی تکرار آن در آینده را نیز می‌گرفت.

در همین حال از برخی اصلاح‌طلبان این زمزمه به گوش می‌رسد که گویی آنها قصد تکرار سناریوی تحریم برای انتخابات سال 1400 را نیز دارند.

رخدادی که البته در صورت وقوع معلوم نیست با چشم‌پوشی همچنان نظام اسلامی مواجه شود...

گفتنیست، در انتخابات مجلس یازدهم علیرغم تحریم آن از سوی ستاد اصلاحات اما برخی گروه‌ها و احزاب اصلاح‌طلب از جمله حزب کارگزاران؛ در انتخابات مشارکت کردند و لیست انتخاباتی هم دادند. اما به دلیل تصمیم ستادی جریان چپ، داغ تحریم بر پیشانی اصلاحات حک شد.

***

1_mshrgh.ir/956746

2_mshrgh.ir/1061986

3_ https://etemadonline.com/content/408686

4_ mshrgh.ir/1052469

5_ mshrgh.ir/1072874

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان