تعزیرات: ۵٩ عنوان تخلف به روز رسانی می‌شود

ایرنا نوشت: سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به افزایش هزینه تخلف و ضمانت اجرای عدم تکرار تخلف گفت: ۵٩ عنوان تخلف به روز رسانی می‌شود.

تعزیرات: 5٩ عنوان تخلف به روز رسانی می‌شود

سید یاسر رایگانی روز شنبه در نشست خبری افزود: پس از درخواست و پیگیری که از سوی وزیر دادگستری از سال ٩٧ در هیات دولت مبنی بر اصلاح ماده ٢٨ قانون مجازات اسلامی مطرح شد، در اردیبهشت سال جاری این ماده توسط مجلس شورای اسلامی مصوب و برای اجرا ابلاغ شد.

وی ادامه داد: در این ماده اصلاحی آمده است: «کلیه مبالغ مذکور در قانون و سایر قوانین از تاریخ تصویب آنها در مورد تمام جرایم و تخلفات از جمله مجازات نقدی به تناسب تورم اعلام شده توسط بانک مرکزی هر سه سال یک بار به پیشنهاد وزیر دادگستری و تصویب هیأت وزیران تعدیل و در مورد احکامی که بعد از آن صادر می شود، لازم الاجرا است.»

رایگانی گفت:‌ پس از مکاتبه وزارت دادگستری با همه دستگاه‌هایی که قوانین خاص دارند، در خصوص به روز نبودن جریمه تخلفات به 5٩ عنوان تخلف و جرایم رسیدیم که تخلفات و جرایم به روز نبود؛ این موارد در هیات دولت مطرح و مقرر شد پس از بررسی در کمیسیون لوایح دولت تا هفته آینده در هیات دولت مصوب شود که گام بلندی برای بازدارندگی ارتکاب تخلفات است.

رایگانی درباره مهمترین قوانینی که اصلاح شده، گفت: قانون تعزیرات حکومتی امور بهداشتی و درمانی مصوب ١٣6٧ مجمع تشخیص مصلحت نظام از ماده یک تا 4٠ به روز می شود. به عنوان نمونه، جریمه پنج هزار تومانی گران‌فروشی دارو از ٩٣٠ هزار تا ١٨ میلیون و 6٠٠ هزار تومان به روز می شود.

وی افزود: مواد 6، ٨، ١٢ و ١٣ قانون تعزیرات حکومتی مصوب ١٣6٧ مجمع تشخیص مصلحت نظام در حوزه پرونده های صنفی در زمینه عدم صدور فاکتور، درج قیمت و گران‌فروشی ها نیز اصلاح شد و میزان جرایم این تخلفات به روز شده است.

رایگانی اظهار داشت: قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی مصوب ١٣6٩ مجلس شورای اسلامی همچنین کتاب پنج قانون مجازات اسلامی درخصوص تعزیرات و مجازات های بازدارنده مصوب ١٣٧5 مجلس شورای اسلامی و قدیمی ترین قانونی که در این 5٩ عنوان تخلف اصلاح شده، قانون مجازات اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات قانونی مصوب ١٣١5 مجلس شورای ملی است.

تشکیل بیش از ١٣5 هزار پرونده در تعزیرات

سخنگوی تعزیرات درباره عملکرد این سازمان از ابتدای سال جاری تا ١5 تیر ماه گفت: ١٣5 هزار و ٢٠٨ پرونده در حوزه کالا و خدمات، بهداشت، دارو، درمان و قاچاق کالا و ارز در تعزیرات تشکیل و برای ١١٩ هزار و ٩٠4 پرونده حکم صادر شده است.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری متخلفان به پرداخت ١٨ هزار میلیارد ریال جریمه محکوم شدند.

رایگانی اضافه کرد: در همین بازه زمانی، ٩4 هزار و ١٣٧ پرونده به بخش اجرای احکام در حوزه های کالا و خدمات، بهداشت، دارو، درمان و قاچاق کالا و ارز  وارد شده و ٨١ هزار و ٨١٨ پرونده اجرای حکم و مختومه شدند.

سخنگوی تعزیرات اظهار داشت: در مجموع متخلفان به پرداخت ٨٠٧ میلیارد تومان در این پرونده ها در حق دولت و ٢6 میلیارد تومان در حق شاکی خصوصی محکوم شدند که ١65 میلیارد تومان از این مبالغ تاکنون وصول شده است.

تشکیل بیش از 6500 پرونده در حوزه مقابله با کرونا

رایگانی درباره طرح نظارتی سلامت محور مقابله با بیماری کرونا گفت: از ابتدای سال جاری تا ١5 تیر ماه 6545  پرونده در این خصوص تشکیل شده که 5640 حکم صادر شده و فقط ١45 پرونده در جریان رسیدگی قرار دارد.

وی ادامه داد: متخلفان به پرداخت ٧5 میلیارد ریال جریمه نقدی در حق دولت محکوم شدند و با عملکرد ٨6 درصدی در این زمینه هزار و ١54 پرونده در حال رسیدگی است.

رایگانی تصریح کرد: در این بازه زمان هشت میلیون و ٩٣6 هزار عدد ماسک، 566 هزار لیتر الکل و مشتقات، ٧5 میلیون و 46١ هزار جفت دستکش یکبار مصرف و 6٨ هزار عدد روپوش بیمارستانی در گشت‌های مشترک کشف شده که بیشترین کشفیات مربوط به استان های قم، آذربایجان غربی و فارس است.

47212

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان