خبرگزاری تسنیم: شب گذشته نشست سالانه گروهک منافقین تحت عنوان شورای ملی مقاومت منافقین با سخنرانی مریم رجوی سرکرده این گروهک بصورت مجازی از کشور آلبانی، مقرّ این گروهک در سالهای اخیر برگزار شد و شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال متعلق به آل سعود به پوشش زنده و ویژه این نشست پرداخت.
سازمان مجاهدین خلق (گروهک منافقین) از جمله گروههای تروریستی شناخته شده در جهان است که از 30 خرداد سال 1360، حیات جدید خود را در مبارزه مسلحانه با مردم ایران تعریف کرد و به کشتار و ترور در سالهای ابتدای دهه شصت پرداخت. فاز مسلحانه این سازمان از آن سال تا کنون به ترور بیش از 17 هزار نفر از شخصیت های سیاسی و مردم عادی منجر شده است.
بعد از هلاکت برخی اعضای ارشد این گروه در داخل کشور، باقی مانده های آنها از سال 64 به عراق مهاجرت کردند و با همپیمان شدن با رژیم بعث صدام حسین مستقیماً در جنگ تحمیلی علیه ایران مشارکت کردند.
البته دامنه جنایات این سازمان محدود به مردم ایران نبود و در عملیات مروارید، به کشتار کردهای عراق که در حال پیشروی به سمت بغداد بودند نیز پرداختند.
اگرچه سازمان منافقین به دلیل سابقه جنایاتش در ایران و عراق، در فهرست گروهک های تروریستی آمریکا، انگلستان و اتحادیه اروپا قرار داشت اما در سالهای اخیر از فهرست گروه های تروریستی خارج شده و برخی مقامات اروپایی و آمریکایی در ازای دریافت مبالغی هنگفت، پای ثابت سخنرانی های سالانه در میتینگ منافقین هستند.
دشمنان جمهوری اسلامی ازجمله آمریکا در حالی به بهانه خشونت طلبی به مخالفت با ایران برخاسته اند که خود حامی یکی از خونریزترین گروهک های تروریستی شناسنامه دارد جهان هستند.
روحیه رادیکال و تروریستی این سازمان، تنها شامل رفتارهای آنها با مردم ایران یا عراق نمی شود، بلکه نسبت به اعضای خودشان نیز رفتارهای خشنی بروز دادند. انقلاب ایدئولوژیک و حذف روابط زناشویی در سازمان، جدا کردن فرزندان از پدر و مادرشان و فروش آنها به خانواده های اروپایی، برگزاری جلسات اعتراف به گناهان در حضور جمع و تحمیل ازدواج سازمانی افراد (که ازدواج مریم قجر -رجوی- همسر مهدی ابریشمچی با مسعود رجوی ازجمله آنهاست)، اقامت اجباری در کمپ های سازمان(در اشرف و آلبانی) و بیگاری کشیدن از اعضا، مجاهدین خلق را به شکل یک فرقه شستشوی مغزی شده و مخوف درآورده است.
خشونت در سازمان منافقین تا حدی بود که به گفته برخی از افراد جدا شده از این گروهک، در صورتی که سران سازمان محدودیت خروج از پادگان اشرف در عراق را برمی داشتند، هیچکس از اعضا باقی نمی ماند.
برای همین بود که بسیاری برای فرار از این وضعیت، به راههای مختلف متوسل شدند و بعضا جان خود را هم برای خلاصی از این فرقه از دست دادند.
با این وجود برخی رسانه های فارسی زبان خارج کشور بارها با پوشش اخبار این گروهک به حمایت از آنها پرداخته اند که ازجمله آنها تلویزیون سعودی ایران اینترنشنال و روزنامه القدس العربی بود.
سازمان مجاهدین (منافقین) ,
البته این شبکه پیشتر نیز سابقه حمایت از تروریست ها را در کارنامه خود دارد و همزمان با حمله تروریستی به مراسم رژه نیروهای مسلح در اهواز در سال 97، تریبون خود را در اختیار سخنگوی گروهک تروریستی الاحوازیه قرار داد.
تلاش ویژه این شبکه تلویزیونی از منافقین البته چندان دور از ذهن هم نبود چراکه در سال 95 ترکی الفیصل رئیس سابق سازمان اطلاعات و از تاثیرگذارترین شاهزادگان سعودی در میتینگ تبلیغاتی سرکردگان گروهک تروریستی منافقین حضور یافته و این حضور در واقع اعلام حمایت آشکار آل سعود از این فرقه تروریستی بود.
البته حمایت و پوشش اخبار این گروهک تروریستی متنها محدود به تلویزیون ایران اینترنشنال نیست. مهرماه سال گذشته شبکه تلویزیونی بی بی سی نیز نشست خبری گروهک منافقین که ادعاهایی علیه حمله به تاسیسات نفتی عربستان مطرح کرده بودند را پوشش زنده داده بود؛ شبکه ای که هنوز هم حاضر نیست از لفظ «تروریست» برای این گروهک استفاده کند.