ماهان شبکه ایرانیان

سبزی تاکید کرد:

ضرورت تسریع در طرح آبرسانی به ساوه از سد کوچری

ایسنا/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تامین منابع آبی با توجه به رشد فزآینده جمعیتی شهر ساوه دغدغه جدی است، بر لزوم تسریع در انتقال سهم آب ساوه از سدکوچری تاکید کرد.

ضرورت تسریع در طرح آبرسانی به ساوه از سد کوچری

حجت‌الاسلام محمد سبزی در جریان بازدید روز گذشته شنبه چهارم مردادماه از تصفیه خانه آب ساوه که به همراه فرماندار این شهرستان و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی و شهرستان ساوه صورت گرفت، در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: رشد فزآینده جمعیتی شهر ساوه نیازمند اتخاذ سازوکار مناسب برای تامین زیرساخت‌های مورد نیاز بویژه آب شرب است.

وی با بیان اینکه توسعه تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب شهر ساوه و تسریع در تامین آب مورد نیاز در قالب اجرای پروژه آب رسانی از محل سهم ساوه از سد کوچری با توجه به رشد فزآینده جمعیت این شهرستان ضرورتی دوچندان دارد، گفت: با گذشت بیش از 10 سال از آغاز عملیات اجرایی طرح انتقال آب از سد کوچری به ساوه تنها 15 کیلومتر از مسیر 131 کیلومتری اجرا و 20 کیلومتر لوله مورد نیاز طرح تهیه شده و به دلیل برخی مسائل و مشکلات در حال حاضر اجرای این پروژه تقریبا متوقف شده و با کندی پیش می رود.

حجت الاسلام سبزی افزود: شهر بزرگ ساوه با جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر بواسطه مزیت صنعتی و کشاورزی و مهاجرپذیری بر اساس مطالعات صورت گرفته در افق 1410 با جمعیتی بالغ بر 400 هزار نفر مواجه خواهد شد. از این رو با توجه به وضعیت نابسامان منابع آب زیرزمینی در دشت ساوه تسریع در طرح انتقال سهم آب ساوه از سد کوچری ضروری است و باید با تخصیص اعتبارات ملی روند اجرای این پروژه با سرعت از سر گرفته شود.

این نماینده مردم در خانه ملت با اشاره به بازدید از سدالغدیر و تصفیه خانه آب ساوه اظهار کرد: با تامین بیش از 60 درصد نیاز آب شرب شهر ساوه از سد الغدیر کیفیت آب آشامیدنی این شهر بهبود یافته و منجر به خاموش شدن حدود 18 چاه کشاورزی شده است.

وی با اشاره به پیچیدگی کار در تصفیه خانه آب شامل کلرزنی، ضدعفونی و ... اظهار کرد: با تلاش متخصصین و کارکنان آبفای ساوه فرآیند تصفیه آب با مدرن ترین تجهیزات و امکانات صورت گرفته تا آب قابل قبول از لحاظ شرب و با کیفیت بالا در اختیار شهروندان قرار گیرد.

حجت‌الاسلام سبزی به اجرای پروژه های آبرسانی در شهرستان‌های ساوه و زرندیه اشاره کرد و افزود: با اجرای طرح آبرسانی مجتمع سردار شهید سپهبد سلیمانی واقع در روستاهای کوهپایه ساوه قرار است آب مورد نیاز 15 روستای کوهپایه ساوه تامین شود، همچنین با اجرای کامل طرح آبرسانی مجتمع باغ شیخ احمدآباد واقع در دشت مرکزی نیز پنج روستای این منطقه از آب آشامیدنی سالم و کاملا بهداشتی برخوردار خواهند شد.

وی احداث دو مخزن پنج هزار متر مکعبی بتنی و توسعه شبکه تصفیه خانه فاضلاب ساوه را از دیگر پروژه‌های در دست اجرای سال جاری بیان کرد و افزود: خوشبختانه اقدامات خوبی در راستای توسعه شبکه آب و فاضلاب روستایی و شهری در ساوه و زرندیه انجام گرفته یا در حال انجام است.

معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز به تمهیدات مناسبی که در راستای تامین نیاز آبی شهری و روستایی این شهرستان اندیشیده شده است اشاره کرد و گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده با وجود افزایش سرانه مصرف آب در این شهرستان خوشبختانه قطعی آب و جیره بندی در دستور کار نیست و در عین حال شهروندان به استفاده بهینه و صرفه جویی در مصرف آب توصیه می‌شوند.

علی میرزایی تصریح کرد: خوشبختانه با تکمیل تراز آبی سد الغدیر و سرریز شدن این سد در دو سال اخیر متاثر از بارش های مطلوب، کیفیت آب شرب شهر ساوه افزایش یافته است و شهروندان ساوجی به لطف بارش‌های اخیر از آب با کیفیت‌تر و سالم تری برخوردار هستند.

وی به اجرای پروژه های متعددی در حوزه آبرسانی شهری و روستایی در ساوه اشاره کرد و افزود: چندین پروژه مهم آبرسانی برای بررسی و تصویب در کمیته برنامه ریزی شهرستان مطرح شد و پس از اولویت بندی پروژه‌ها بالغ بر 30 طرح آبرسانی تصویب و فرآیند اجرایی آن آغاز شده است.

فرماندار ساوه کمبود آب را از مهمترین مشکلات شهر ساوه برشمرد و افزود: تمهیدات لازم برای تامین، توزیع و کیفیت بخشی به آب شرب ساوه اندیشیده شده و اهداف توسعه ای در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین با اشاره به تعامل و همفکری بین بخشی برای تسریع در انتقال سهم آب ساوه از سدکوچری اظهار کرد: تخصیص اعتبارات ملی و استانی برای تامین آب پایدار برای شهرستان ساوه ضرورت دو چندان دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی