مشرق: روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت: روزنامه آرمان به نقل از دکتر بهمن آرمان نوشت: واقعیت این است که آقای روحانی در یک سیکل معیوب مشاوران اقتصادی قرار گرفته است. این افراد در اطراف رئیسجمهور حضور دارند، اما اطلاعات علمی دقیق به رئیسجمهور ارائه نمیکنند. البته آقای رئیسجمهور نیز عنوان کردند عدهای تنها نق میزنند.
کارشناسان اقتصادی که به دنبال تعدیل کسری بودجه دولت بودند بهصراحت عنوان کردند دولت با افزایش سهام بورس خطرناکترین راه را برای تعدیل کسری بودجه خود انتخاب کرده است. دولت از طریق پیشفروش کردن نفت میخواست کسری بودجه خود را جبران کند. این درحالی است که در کشورهای دیگر جهان دولتها از راههای دیگر و البته کمخطرتری کسری بودجه خود را جبران کردهاند و بحران را پشتسر گذاشتهاند؛ به عنوان مثال در کشورهای آمریکای لاتین و حتی ترکیه که همسایه ایران است مدتها با تورم زیادی همراه بودند و چالشهای زیادی در زمینه تامین کسری بودجه خود داشتند.
با این وجود از راههایی استفاده کردند که در نهایت مشکل آنها را حل کرد. مشاورانی که در اطراف آقای روحانی قرار دارند در مرحله نخست باید شرایط اقتصادی را به صورت واقعی برای رئیسجمهور تشریح میکردند. در شرایط کنونی سوءمدیریت در بدنه اجرایی کشور وجود دارد. دولت نباید کاری انجام میداد که با تحت فشار قرار دادن مردم مشکل خود را حل کرد.
دولت آقای روحانی بهرغم برخی موفقیتها که داشته، در برخی زمینهها ضعفهای جدی داشته که شاید در کمتر دولتی در پس از انقلاب مشاهده شده است.
آرمان میافزاید: آقای روحانی در چینش وزرای خود عملکـرد قـابلتوجهی نداشــت و در برخـی زمینهها ضـعیف عـمل کرد. بهعنوان مثال در چینش مدیران اقتصادی مانند رئیس کل بانــک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزرای اقتصادی قوی عمل نکرد. اگر به عملکرد مدیران اقتصادی دولت در طول هفت سال گذشته توجه کنیم متوجه میشویم که عملکرد مدیران ضعیف بوده است.
دولت در زمینه مسکن که یکی از مهمترین مطالبات مردم و نیازهای کشور است و امروز ممکن است چالشی به وجود بیاورد اقدامی موثر و راهگشا انجام نداده است. امروز قیمت مسکن به حدی رسیده که خرید یا اجاره آن در حد توان مردم عادی نیست. مسئله سقوط سهام در بورس نشاندهنده عدم تدبیر لازم در وزارت اقتصاد و سوءمدیریت بورس بوده است.