ماهان شبکه ایرانیان

کاوشگر چینی چهار ماه دیگر به مریخ می‌رسد

دانشمندان می‌توانند جو، توپوگرافی، ویژگی‌های زمین شناسی، ویژگی‌های میدان مغناطیسی سیاره را مطالعه کنند که به جهان کمک می‌کند تا سرنخی از منشا و تکامل مریخ و کل منظومه شمسی بدست آورد.

کاوشگر چینی چهار ماه دیگر به مریخ می‌رسد
 
کاوشگر چینی پیش به سوی مریخ با هدف یافتن نشانه‌های احتمالی حیات در مریخ و همچنین کمک به دانشمندان است که بفهمند آیا ممکن است در آینده شرایط این سیاره تغییر کند تا برای زندگی انسان مناسب شود.

سازمان فضایی کشور چین در بیانیه‌ای اعلام کرد: اولین کاوشگر تحقیقاتی مریخ پیمای چین تیانوِن-1، یک مانور مداری موفق را در اعماق فضا در فاصله 29.4 میلیون کیلومتری سطح زمین انجام داد.

در بیانیه سازمان فضایی کشور چین، در تاریخ 9 اکتبر ساعت 23.00 به وقت پکن (ساعت 18:00 به وقت مسکو)، تحت کنترل گروه کنترل پرواز، اولین کاوشگر چینی برای اکتشاف مریخ تیانوِن-1، موتور اصلی خود را برای بیش از 480 ثانیه با موفقیت روشن کرد، مانور (مداری) در اعماق فضا موفقیت آمیز بود.

کاوشگر تیانوِن-1 در 23 ژوئیه از ایستگاه فضایی ونچانگ در جزیره هاینان چین به فضا پرتاب شد و پس از آن این کاوشگر دوبار تصحیح مدار انجام داده است. طبق محاسبات اولیه، کاوشگر برای رسیدن به مریخ چهار ماه دیگر زمان لازم دارد و در این مدت دو یا سه تصحیح دیگر انجام خواهد شد.

مدیریت سازمان توضیح داد که به منظور کاهش انحراف دستگاه از مدار پرواز مشخص شده، مدار تصحیح می‌شود و یک مانور مداری برای تغییر مدار فعلی و راه اندازی دستگاه به مدار جدید انجام می‌شود. در صورت موفقیت در انجام این مأموریت، دستگاه داده‌های دریافتی را در سال 2021 به زمین ارسال می‌کند.

در آوریل سال جاری، چین اعلام کرد که اولین ماموریت خود برای کشف مریخ تیانوِن-1 (پرسش‌هایی از آسمان) نامیده می‌شود. "تیانوِن" اثر شاعر بزرگ چینی کای یوان است.

این ماموریت شامل خروج و چرخش در مدار مریخ، فرود و حرکت در سطح سیاره سرخ است. اگر مأموریت موفقیت آمیز باشد، دانشمندان می‌توانند جو، توپوگرافی، ویژگی‌های زمین شناسی، ویژگی‌های میدان مغناطیسی سیاره را مطالعه کنند که به جهان کمک می‌کند تا سرنخی از منشا و تکامل مریخ و کل منظومه شمسی بدست آورد.

در این حالت، هدف اصلی این ماموریت یافتن نشانه‌های احتمالی حیات در مریخ و همچنین کمک به دانشمندان است که بفهمند آیا ممکن است در آینده شرایط این سیاره تغییر کند تا برای زندگی انسان مناسب شود.
 
منبع: اسپوتنیک
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان