در این سناریو که محتمل ترین سناریوی پیش روی شاخص کل بورس اوراق بهادار است، محدوده یک میلیون و 450 هزار تا یک میلیون و 500 هزار واحد به عنوان سطح مقاومتی بسیار پر قدرت، شناخته میشود و میتوانند مانع افزایش بیشتر قیمتها شوند. مناطق مقاومتی، سطوحی از قیمت هستند که در آن احتمالا عرضه کنندگان سهام زیاد میشوند و ممکن است نقطه پایان روند صعودی و افزایش قیمتها باشند. از طرفی سطوحی که به عنوان هدف قیمتی، در روند صعودی معرفی میشوند، مناطقی هستند که در آن معامله گران به جمع آوری سود ناشی از افزایش قیمتها میپردازند، بنابراین در این محدودهها علاوه بر عرضهکنندگان زیاد، ممکن است تقاضا کننده سهام نیز از خرید اجتناب کرده و به نوعی در منطقه اشباع خرید که بعد از چند روز تقریبا متوالی افزایش قیمت در آن قرار میگیریم، حضور داریم. همین موضوع ممکن است نقطه پایان افزایش قیمتها باشد. البته تمامی محدودههای مقاومتی و اهداف قیمتی، در صورت شکسته شدن به سمت بالا با حجم زیاد میتوانند به سطوح حمایتی تبدیل شوند.
بعد از اینکه سناریوی اول به وقوع پیوست ممکن است شاخص کل بورس اوراق بهادار، دو مسیر متفاوت را در پیش بگیرد، در سناریوی دوم که احتمال وقوع آن از سناریوی سوم بیشتر است، شاخص میتواند به دنبال هدف یک میلیون و 750 هزار واحد باشد که محدوده یک میلیون و 680 هزار واحد، سطح مقاومتی این سناریو است. مسیر دوم بعد از رسیدن به هدف اولین سناریو، کاهش قیمتهاست، در قالب سناریوی سوم کاهش قیمتها میتواند از یک میلیون و 600 هزار واحد آغاز و تا یک میلیون و 210 هزار واحد ادامه پیدا کند. در این مسیر تمامی سطوح مقاومتی که در سناریوی اول به سمت بالا شکسته شده بودند، میتوانند به عنوان مناطق حمایتی معرفی شوند. علاوه بر این سطوح، مناطق حمایتی دیگری مثل یک میلیون و 365 هزار واحد و یک میلیون و 300 هزار واحد توانایی جلوگیری از ریزش بیشتر قیمتها را دارند. مناطق حمایتی، سطوحی از قیمت هستند که در آن احتمالا تقاضاکنندگان سهام زیاد میشوند و ممکن است نقطه پایان روند نزولی و کاهش قیمتها باشند. از طرفی سطوحی که به عنوان هدف قیمتی، در روند نزولی معرفی میشوند، مناطقی هستند که در آن معامله گران بلندمدت بازار در سهم حضور دارند و اکثر سفتهبازان در این نقطه از سهم خارج شدهاند، بنابراین در این محدودهها علاوه بر احتمال تقاضای زیاد، ممکن است عرضهکننده سهام نیز از فروش اجتناب کرده و به نوعی در منطقه اشباع فروش که بعد از چند روز تقریبا متوالی کاهش قیمت در آن قرار میگیریم، حضور داریم. همین موضوع ممکن است نقطه پایان کاهش قیمتها باشد. البته تمامی این محدودهها در صورت شکسته شدن به سمت پایین با حجم زیاد میتوانند به سطوح مقاومتی تبدیل شوند.
اگرچه روند نزولی شاخص در میانمدت شکسته شده است ولی هنوز احتمال کاهش قیمتها وجود دارد. در حقیقت در این سناریو حرکت افزایشی فعلی را به عنوان اصلاح روند نزولی در نظر میگیرد. در سناریوی چهارم به احتمال ریزش شاخص کل بورس اوراق بهادار از محدودههای فعلی میپردازیم. در این سناریو که ممکن است بعد از برخورد به مقاومت یک میلیون و 500 هزار واحد اتفاق بیفتد، احتمالا شاخص کل بورس اوراق بهادار تا محدوده یک میلیون و 100 هزار واحد ریزش داشته باشد. در این مسیر مهمترین سطح حمایتی، یک میلیون و 210 هزار واحد است. احتمال به وقوع پیوستن این سناریو از سناریوی اول کمتر ولی از سناریوی دوم و سوم بیشتر است.