ماهان شبکه ایرانیان

افشاگری مهدی سلطانی درباره سریال آقازاده+جزییات

سریال آقازاده یک مجموعه‌ تلویزیونی ساخت ایران به‌صورت نمایش خانگی پخش می شود. سریال آقازاده به کارگردانی بهرنگ توفیقی، تهیه‌کنندگی و نویسندگی حامد عنقا است. سریال آقازاده فیلم‌برداری این مجموعه از سال 1398 و پخش آن از روز جمعه 6 تیر 1399 آغازشد و تا 19 دی ادامه داشت.سریال آقازاده در ژانر درام اجتماعی و سیاسی داستان یک آقازاده را بیان می کند.  در سریال آقازاده بازیگرانی چون امین حیایی، امین تارخ، امیر آقایی، دیبا زاهدی، جمشید هاشم پور، کامبیز دیرباز، لعیا زنگنه، مسعود فروتن، محمد مهدی سلطانی، نیکی کریمی و... به ایفای نقش پرداخته اند.

خلاصه سریال آقازاده

سریال «آقازاده» در ژانر درام اجتماعی و سیاسی داستان یک آقازاده به نام نیما بحری (امیر آقایی) است که تخلفات اقتصادی مرتکب شده و یک مأمور به نام حامد تهرانی (سینا مهراد) که او هم یک آقازاده است، البته با خصوصیاتی کاملاً مخالف تلاش می‌کند تا دست نیما را رو کند.

بازیگران سریال آقازاده

امین حیایی، امین تارخ، امیر آقایی، جمشید هاشم پور، کامبیز دیرباز، لعیا زنگنه، محمد مهدی سلطانی، نیکی کریمی، سینا مهراد، ثریا قاسمی و… به ایفای نقش پرداخته اند.

صحبت های مهدی سلطانی درباره سریال آقازاده

مهدی سلطانی  بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون و کارگردان، با انتشار تصویرهایی از فیلم آقازاده ، توضیحاتی تامل برانگیز درباره آخرین قسمت این سریال نوشت، که در ادامه مشاهده می‌کنید:

"آخرین قسمت آقازاده جمعه نوزدهم دی ماه قابل دسترسی است. خیلی‌ها این سریال را دیدند و یا خواهند دید. اصولا نشان دادن پشت پرده‌ها و آنچه که از دید پنهان مانده، به دلیل کنجکاوی‌ای که برمی‌انگیزد، در همه زمینه‌ها از جمله سیاست همیشه جذابیت‌های خودش را داشته است. اینکه سازندگان “آقازاده”چقدر توانسته اند مجوز نمایش پشت پرده‌ها را به دست آورند و به چه میزان حق مطلب ادا شده است، بحث دیگریست. اما به اعتقاد من “آقازاده”بیش از آنکه بخواهد خود را به عنوان یک درام سیاسی-جنایی معرفی کند، به نقد انسان و جایگاهش متمرکز است. تحلیل ماهیت این به اصطلاح اشرف مخلوقات و یا سنجش توان و تحمل این موجود دوپا در برابر باید‌ها و نباید‌ها. بسته به شرایط، آیا انسان‌ها همه خوبندکه گاهی بدی می‌کنند و یا همه بدند که گاهی خوبی می‌کنند؟ پیامد انتخاب‌ِ انسان در جامعه‌ای آفت زده چیست؟ دستاوردش در بدست آوردن است و یا بدست نیاوردنش دستاورد است؟

سریال آقازاده

«دکتر امیر بحری» هدفش به‌دست آوردن است، به هر قیمتی؛ سابقه‌ی شرکت در جنگ دارد. مانند برخی از جنگ برگشته ها، ترجیح داده پا به قلمروی سیاست بگذارد و از این ابزار موثر، برای رسیدن به قدرت و ثروت استفاده کند. آدم فرصت طلبی است. تفکری ماکیاولیستی دارد که هدف، وسیله را توجیه می‌کند. مانند همفکرانش، برای رسیدن به هدف، مثل یک شطرنج باز عمل می‌کند، مهره‌اش را قربانی می‌کند تا بازی را به نفع خودش تمام کند. ابایی ندارد که آن مهره سرباز است و یا وزیر. معتقد است رفاقت در عالم سیاست بی‌معناست. عشق را تا آنجا می‌فهمد که مانعی نباشد. جای شگفتی نیست اگر بسیاری، بحری‌ها را دوست می‌دارند، چون واقعی‌ترند مثل گناهانمان. مواظب خودتون باشید.

پ‌ن: ممنون از الطاف بی پایانتان و نقد‌های بی غرض‌تان. امید که بتوانم با کاری بهتر در خدمتتان باشم. شما لایق بهترین‌ها هستید."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان