ماهان شبکه ایرانیان

واکنش تند کیهان به ادعای فریدون مجلسی

کیهان: فریدون مجلسی، دیپلمات سابق دیروز در روزنامه دولتی ایران نوشت: «اکنون با آمدن یک رئیس‌جمهور جدید به کاخ سفید، یک فرصت در اختیار ایران است. آنچه شرایط را تغییر می‌دهد رویکرد ما، انتخاب‌های ما و دست کشیدن از تهدید است. تهدید‌هایی که بهانه‌ای برای تحریم‌ها شده و ما را از حضور فعال در عرضه بین‌المللی بازداشته است.»
گفتنی است، اولا، آیا دولت واداده اصلاحات، تهدید می‌کرد که ایران محور شرارت معرفی و تهدید به حمله اتمی شد و سایه جنگ و تهدید را بر سر کشور کشاند؟ ثانیا، تحریم‌ها را عوامل فتنه 88 سر سفره ملت گذاشتند.
قطعنامه 1929 در سالگرد فتنه 88- 25 خرداد 1389 (ژوئن 2010) - با هدف حمایت و هواداری از جریان فتنه و در مقطعی که این جریان رو به افول بود، صادر شد.
جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید و نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل، در مقطع فتنه 88 گفته بود: این ناآرامی‌های ایران در سال 88 بود که گزینه تحریم ایران را که بیش از دو سال از دستور کار خارج شده بود، مجدداً به روی میز برگرداند.
همچنین، در همان روز قدس سال 88 که پادو‌های مفلوک ضدانقلاب شعار نه غزه نه لبنان سر دادند که روز قبل از راهپیمایی توسط سایت وزارت خارجه اسرائیل رونمایی شده بود و برای راهپیمایی عظیم ملت ایران علیه اشغالگران صهیونیست حاشیه ساختند، رابرت گیتس، وزیر دفاع وقت آمریکا (رئیس‌اسبق سازمان سیا) ضمن سخنانی گفت؛ در حال حاضر به‌دلیل شکاف‌های عمیق در ایران پس از انتخابات، تحریم موثرتر از گذشته است. ما در 30 سال گذشته چنین شکاف‌هایی را ندیده بودیم. مخالفان به‌تدریج سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی را هدف گرفته‌اند. اکنون باید تحریم‌ها را تشدید کرد.
هیلاری کلینتون، وزیر خارجه وقت آمریکا نیز در پاسخ به سؤال خبرنگار واشنگتن‌پست که پرسیده بود قطعنامه 1929 شورای امنیت علیه ایران چه اثر قابل توجهی دارد؟ گفته بود: این قطعنامه در حمایت از جنبش سبز صادر شده است (!)
جان هانا، از اعضای ارشد موسسه واشنگتن در سیاست خاور نزدیک و مشاور امنیت ملی دیک چنی (معاون جرج بوش) هم 28 مهرماه 1388 یعنی یک ماه بعد از هتاکی فتنه‌گران در روز قدس، از ملاقات با شخصیت‌های نزدیک به رهبری جنبش سبز خبر داد و به روزنامه لس‌آنجلس‌تایمز گفت؛ مطمئنا پیامی که من از گردهمایی اخیر فعالان ایرانی در اروپا- که در میان آن‌ها بعضی شخصیت‌های نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم این بود که تحریم باید اعمال شود و این تحریم باید هرچه شدیدتر باشد، تحریم ضعیف و یا تدریجی فقط به رژیم این امکان را می‌دهد که با وضعیت جدید خودش را تطبیق دهد. آن‌ها گفتند برای اینکه تحریم موثر باشد، باید به‌صورت شوک وارد شود که فلج کند و نه به‌صورت واکسن (!)
مدعیان اصلاح‌طلبی علاوه‌بر فراهم کردن زمینه تحریم ملت ایران به سبب فتنه 88 و گرای تحریم به دشمن، طی سال‌های اخیر با رویکرد غلط توافق به هر قیمت و اجرای آن به هر قیمت، توجیه و ماله کشی خباثت‌ها و عهدشکنی آمریکا و اروپا، عدم واکنش قاطع به شرارت حریف و سیاست تعلیق و انتظار، دشمن را در تحریم بیشتر گستاخ کردند، اما برای فرار از مسئولیت‌پذیری آدرس غلط می‌دهند در حالیکه باید پاسخگو باشند.
ثالثا، مدعیان اصلاحات در شرایطی به بایدن امیدوار هستند که وی معاون دولت اوباما بود که برجام را با رگبار تحریم‌های ویزا و آیسا و سیسادا (پایه‌گذاری تحریم‌های کاتسا در کنگره) لگدمال کرد. این طیف در سال 92 نیز ادعا می‌کرد که دولت دموکرات‌ها اهل تعامل است و اگر با آن‌ها توافق کنیم، گشایش اقتصادی ایجاد می‌شود، اما دولت برجام رکورد‌های تورمی را جا به جا کرد، ارزش پول ملی را به حداقل رساند و رکود فراگیر حاکم شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی