به گزارش ایرنا، ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی کشور سالیانه نزدیک به 63 میلیون تن است که تا سال 1404 به بیش از 140 میلیون تن افزایش می یابد.
برای دستیابی به ظرفیت تولید 140 میلیون تنی باید بیش از 70 میلیارد دلار سرمایه گذاری و طرح های تازه ای رونمایی شود.
در همین پیوند، با همکاری شرکت های هلدینگ خلیج فارس و نفت و گاز پارسیان، یک واحد 7300 تنی آمونیاک و یک واحد 9 هزار تنی اوره با استفاده از گاز دی اکسید کربن در فاز 2 عسلویه ساخته می شود که تاکنون یک شرکت اروپایی برای عملیاتی کردن این طرح ابراز علاقه کرده است.
به گزارش شنبه شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام این خبر گفت: هدف از اجرای این طرح، تبدیل گازهای دی اکسیدکرین، هیدروژن و نیتروژن به ارزش افزوده است و اکنون به دنبال تخصیص زمین مناسب برای اجرای این طرح هستیم.
«علی محمد بساق زاده» تاکید کرد طرح جمع آوری گاز دی اکسید کربن با تناژ 40 تن در ساعت و خلوص90 درصد، ارزش افزوده برای کشور به دنبال دارد.
بساق زاده گفت: واحدها و مجتمع هایی که نسبت به جمع آوری گازهای تولیدی خود ابراز تمایل و اقدام کنند از نظر ما در اولویت قرار دارند.
وی افزود: دانش فنی اجرای این طرح در تناژ بالا در خارج از کشور وجود ندارد، بنابراین از دانش فنی داخلی در این طرح استفاده می شود.
این مسوول ابراز امیدواری کرد پژوهشگاه صنعت نفت در زمینه ایرانی سازی این طرح همراهی کند.
به گزارش ایرنا، موافقتنامه همکاری دانشگاه ها و پژوهشگاه ها با وزارت نفت که 2سال پیش به منظور مطالعات توسعه ای میدان های نفتی امضا شد، در قالب جدیدی دنبال می شود.
در قراردادهای جدید، پنج بسته کاری تعریف شده است که کار را ساده تر می کند و موجب سرعت بخشی به اجرای طرح می شود.
اقتصام**2022**1961** تنظیم کننده: میثم طاهری** انتشاردهنده: مریم مسعود
اطلاع از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام:
@IRNAeco
https://t.me/irnaeco