طرز تهیه شیرینی آجیلی متفاوت و خوش طعم

در این مطلب طرز تهیه شیرینی آجیلی مخصوص عید نوروز را پیش رو خواهید داشت که امیدواریم با توجه به نکات و دستور ذکر شده بتوانید شیرینی خوش طعمی را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه شیرینی آجیلی متفاوت و خوش طعم

شیرینی آجیلی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم می باشد و شما می توانید این نوع شیرینی را در منزل به راحتی و با رعایت ترفندهایی بپزید. برای طرز تهیه شیرینی آجیلی از روش ها و مغزهای مختلف آجیل استفاده می شود که انتخاب روشی مناسب به ذائقه شما بستگی دارد.

اگر شما علاقه مند به پخت شیرینی در منزل هستید بهتر است به کمک روش های مختلف نظیر شیرینی نارگیلی و شیرینی آجیلی و شیرینی گردویی و شیرینی برنجی در پخت شیرینی های خانگی تنوع ایجاد نمایید. در ادامه با نحوه پخت شیرینی آجیلی در خدمت شما کدبانوهای عزیز خواهیم بود.

دستور پخت شیرینی آجیلی

مواد لازم برای تهیه خمیر شیرینی

  • کره یا روغن صاف شده قنادی : 75 گرم
  • آرد : 125 گرم
  • زرده تخم مرغ : یک عدد
  • پودر شکر : 45 گرم
  • شیر خشک : 5 گرم
  • وانیل : به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه رویه آجیلی

  • شیر عسلی : 80 گرم
  • کره : 15 گرم
  • مغز گردو : 1/4 پیمانه
  • خلال بادام : 1/4 پیمانه
  • خلال پسته : 1/4 پیمانه
  • شکر : یک قاشق غذاخوری
  • چیپس شکلاتی : به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی آجیلی خوشمزه و لذیذ

ابتدا آرد و شیر خشک را درون الک بریزید سپس مخلوط آرد الک شده را به همراه روغن یا کره نرم شده درون ظرفی مناسب بریزید و مواد را هم بزنید تا خمیری شکل شوند سپس مخلوط آرد را ورز بدهید. زرده تخم مرغ و پودر شکر و وانیل را به مخلوط آرد بیفزایید و به کمک نوک انگشت مواد را دوباره ورز بدهید تا یکدست شوند.

اگر تمایل دارید خمیر شیرینی کاکائویی باشد می توانید یک قاشق از آرد را کاهش دهید و به جای آن یک قاشق پودر کاکائو به خمیر بیفزایید سپس خمیر را بین دو تا نایلون پهن نمایید و با کاتر خمیر را به صورت گرد برش بزنید و وسط خمیر را هم به کمک کاتر کوچک برش بزنید تا خمیر شبیه دونات شود سپس خمیر های برش زده شده را درون سینی چرب شده فر بچینید و سینی را به مدت 15 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار بدهید تا شیرینی ها پخته شوند.

روش پخت شیرینی آجیلی

مراحل تهیه رویه آجیلی

ابتدا کره را روی حرارت ذوب نمایید و شیر عسلی را به آن بیفزایید سپس مخلوط کره را از روی حرارت گاز بردارید و مغز گردو و پسته و بادام را به آن بیفزایید و هم بزنید و بعد از اینکه مخلوط آجیلی خنک شد به کمک قاشقی کوچک آن را روی شیرینی های پخته شده قرار بدهید و روی هر یک از شیرینی ها شکلات چیپسی بگذارید و به مدت 5 دقیقه شیرینی ها را درون فر قرار بدهید و بعد از مدت زمان ذکر شده شیرینی ها را از درون فر بیرون آورید و اجازه دهید تا خنک شوند.

طرز تهیه شیرینی آجیلی خوشمزه

نکات طلایی پخت بهتر شیرینی آجیلی

  • برای تهیه رویه آجیلی باید کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید.
  • با افزودن پودر کاکائو به خمیر ، شیرینی آجیلی خوشمزه تر می شود.
  • برای پخت این نوع شیرینی می توانید مغز آجیل را با توجه به ذائقه خود انتخاب نمایید.

مراحل پخت شیرینی آجیلی در خانه

در این بخش از آشپزی مجله آرگا مراحل طرز تهیه شیرینی آجیلی را به شما عزیزان آموزش دادیم که امیدواریم از پخت این شیرینی نهایت بهره را برده باشید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کرده باشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان