تزریق حدود ۱۰۰ میلیون دز واکسن در سه ماه

مرگ‌ومیر دو رقمی کرونا پس از ۸ ماه

دنیای اقتصاد : سرانجام پس از حدود ۸ماه، آمار مرگ‌های کرونایی دورقمی شد. آخرین بار ۱۲ فروردین سال جاری رقم تلفات روزانه کرونا دورقمی‌(۹۴نفر ) بود

در واقع پس از عبور کشور از موج چهارم کرونا در خرداد ماه به این دلیل که کشور بلافاصله وارد موج پنجم کرونا شد آمار قربانیان کرونا هیچ‌گاه دو رقمی نشد و تا دو روز پیش میزان مرگ‌های کرونایی همچنان سه رقمی باقی ماند. در این میان با ورود کشور به موج پنجم کرونا از اول تیرماه سال جاری، رکورد تلفات روزانه کرونا چندین بار شکسته شد تا جایی که روز دوم شهریور ماه به رقم 709 مورد مرگ روزانه یعنی بالاترین شمار تلفات از ابتدای شیوع کرونا (اسفند 98) در کشور رسید.

در نهایت روز هشتم مهرماه، وزارت بهداشت از عبور کشور از خیز پنجم کرونا خبر داد، اما به دلیل جهش ویروس کرونا و شدت بیماری، روند کاهشی میزان مبتلایان، بستری‌ها و جان‌باختگان هم به کندی صورت گرفت. به این ترتیب سرانجام روز گذشته مرگ از پله سه رقمی پایین آمد و مرگ 97بیمار مبتلا به کرونا طی 24ساعت در دفتر کرونای کشور پس از 234روز ثبت شد. گزارش روز گذشته وزارت بهداشت همچنین بیانگر کاهش چشمگیر میزان بستری‌ها است. بنا براعلام وزارت بهداشت طی 24ساعت گذشته بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 5427 بیمار جدید مبتلا به کووید-19 در کشور شناسایی شدند که از میان آنها کار 840 نفر به بستری کشید. کارشناسان وزارت بهداشت امیدوارند در صورت وقوع موج ششم کرونا در کشور، با توجه به روند کنونی واکسیناسیون چنانچه پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود، میزان مرگ‌های کرونایی و تعداد بیماران بدحال کمتر از پیک‌های پیشین باشد. در همین خصوص روز گذشته محمد‌مهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، از روند نزولی بستری و فوت در هفته 91 همه‌گیری کرونا خبر داد. به گزارش «ایسنا» وی گفت: روند سرپایی کاهش چشمگیری یافته و از 53 هزار به 41 هزار مورد رسیده است. فوتی‌ها نیز از 964 به 833 مورد رسیده است.

وی ادامه داد: در استان تهران  با جمعیت و اهمیتی که دارد در هفته چهارم آبان موارد بستری کاهشی است و از 1015 به 934 مورد و در سرپایی از 2427 به 1555 مورد و فوتی‌ها نیز از 135 به 106 مورد رسیده است. وی درعین‌حال وضعیت استان‌هایی مانند ایلام، آذربایجان غربی، کردستان، یزد، خراسان جنوبی، سمنان، کرمان و چهارمحال و بختیاری را نگران‌کننده اعلام کرد و خواستار تمهیداتی برای کاهش این روند شد.

  تزریق حدود 100 میلیون دز واکسن در سه ماه

در همین حال روز گذشته سخنگوی جدید دولت از تزریق حدود 100 میلیون دز واکسن در سه ماه خبر داد. به گزارش «ایسنا» علی بهادری جهرمی در نخستین توییت خود نوشت: تزریق حدود 100 میلیون دز واکسن در سه ماه با کار جهادی و مجاهدت دولت مردم محقق شد. وی همچنین نوشت: در بازگشت زندگی به خانواده‌های ایرانی، یاد شهدای سلامت گرامی باد. در همین ارتباط روز گذشته وزارت بهداشت اعلام کرد که تا کنون 56 میلیون و 830 هزار و 741 نفر دز اول، 45 میلیون و 115 هزار و 3 نفر دز دوم و 803 هزار و 290 نفر، دز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند. مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به 102 میلیون و 749 هزار و 34 دز رسیده است. همچنین در شبانه‌روز گذشته 603 هزار و 805 دز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. از سوی دیگر رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اعلام کرد: واکسیناسیون نوبت اول کرونا در ایران تا کنون 82 درصد و در اروپا 64 درصد است. به گزارش «ایسنا»، محمد‌مهدی گویا ضمن اعلام این خبر گفت: متوسط کشوری نوبت اول واکسیناسیون افراد 12 سال به بالا در ایران 82 و در اروپا 64 درصد تا کنون است. محسن منصوری استاندار تهران نیز سطح واکسیناسیون در استان تهران را به بیش از 83 درصد اعلام کرد.

  زمان اجرای محدودیت‌های کرونایی هوشمند

ازسوی دیگر رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه عادی‌انگاری کرونا در کشور زیاد شده است، گفت: محدودیت‌های کرونایی از هفته آینده در کشور اجرا می‌شود. به گزارش «ایرنا»، حسینعلی شهریاری اظهار کرد: سیستان و بلوچستان از لحاظ واکسیناسیون کرونا در رتبه آخر بین استان‌های کشور قرار دارد و این مساله می‌تواند منجر به بروز پیک جدید در این استان شود.

  هشدار در مورد همزمانی آنفلوآنزا و کرونا

ازسوی دیگر به گزارش «ایسنا» سید وحید حسینی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز نسبت به خطر شیوع همزمان آنفلوآنزا و کرونا ویروس در فارس هشدار داد و اعلام کرد که این مهم آغاز یک بحران نگران‌کننده جدید است و می‌تواند بسیاری از افراد را درگیر کند.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان