سرویس سیاست مشرق _ ماموستا مُلاقادر قادری، امام جمعه اهل سنت شهرستان پاوه بخشی از خطبههای نماز جمعه این هفته پاوه را به قدرشناسی و یادکرد امام خمینی (ره) اختصاص داد.
به گزارش ایرنا، ماموستا قادری در خطبههای نماز جمعه اهل سنت طی سخنانی پیرامون شخصیت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی گفت:
"33 سال از رحلت امام خمینی (ره) گذشت اما پیام تاریخی ایشان در آزادسازی سازی پاوه هرگز فراموش نخواهد شد. در واقع امام راحل(ره) بر مردم پاوه و اورامانات حق بزرگی دارند. "
او تصریح کرد: در روز رحلت امام (ره) مردم پاوه نیز غمگین شدند و 40 نفر از بزرگان این شهرستان برای مراسم تشییع به تهران رفتیم که پاوه تنها شهر غرب کشور بود که بصورت جمعی در این مراسم حضور داشت. [1]
ماموستا فایق رستمی، امام جمعه اهل سنت سنندج و نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در خطبههای نماز جمعه با اشاره به شخصیت امام خمینی(ره) گفته است: امام به راستی شخصیتی نمونه در ایران بود و در زمان حیات خود در دل مردم جای داشت و برای همیشه در تاریخ جادوانه خواهد ماند.
او میافزاید: کسی باور نمی کرد انسانی در آن سن و سال، انقلابی به وجود بیاورد که دنیا را تکان دهد. سختی، تخریب، تبعید و تهدید رژیم شاهنشاهی هیچگاه اراده آن شخصیت وارسته و قاطع را برای مبارزه علیه طاغوت سست نکرد.
ماموستا رستمی اضافه کرد: امام در حقیقت در بحبوحه جنگ هشت ساله و دوران دفاع مقدس اجازه نداد که مردم در تنگنای معیشت قرار گیرند و در وصیت نامه الهی، سیاسی خود بر لزوم اجرای عدالت بین تمام اقوام تاکید دارد که مسوولان باید آن را سرلوحه کار خود قرار دهند.
نماینده کردستان در مجلس خبرگان رهبری همچنین در ادامه گفت: بعد از رحلت امام خمینی(ره)، شخصیتی دیگر به رهبری ایران اسلامی تعیین شد که خلف صالح و سکاندار انقلاب است و امیدواریم دولتمردان و مسوولان با پیروی از دستورات و توصیههای ایشان، در راستای ارائه خدمات بهتر به مردم و رفع مشکلات آنان قدم بردارند. [2]
ماموستا ملاقادر قادری
ماموستا مامد کلشینژاد، امام جمعه اهل سنت ارومیه هم در مصاحبه با خبرگزاری ایرنا به شخصیت امام خمینی(ره) پرداخت و طی سخنانی گفت: امروز اندیشه و انقلاب امام خمینی (ره) الگوی ملتهای مظلوم جهان اعم از مسلمان و غیر مسلمان شده و آنها بر اندیشه ایشان تاسی کردهاند.
وی افزود: ایدئولوژی امام راحل بهترین راهکار برای ایستادگی در برابر ظلم و تجاوز است و طبق این ایدلویوژی هیچ انسانی از هر ملت و زبانی نباید مورد تجاوز قرار گیرد.
ماموستا کلشینژاد گفت: بدون تردید امام راحل با هدایت انقلاب اسلامی و با تفکر خود راه رهایی از ستم را به جامعه جهانی نشان داد و امروز نه تنها ملتها بلکه اندیشمندان آزاداندیش هم به حقیقت شخصیت تأثیرگذار ایشان پی بردهاند. در تفکر امام راحل جامعه جهانی میتوانند در کمال آرامش در کنار هم زندگی کنند بدون اینکه نوامیس و حق و حقوق یکدیگر را مور تجاوز قرار دهند و امروز میبینیم ملتهای مظلوم جهان با تبعیت از سیره امام راحل در مقابل متجاوزانی که چشم طمع به منابع و ثروت آنها دوختهاند، ایستادگی میکنند. [3]
ماموستا ثنار تمرنژاد امام جمعه اهل سنت نقده نیز در بخشی از یک مصاحبه درباره امام خمینی(ره) به ایرنا گفته است: یکپارچگی و اتحاد اقشار مختلف ملت در تمامی برههها ریشه در اندیشه معمار کبیر انقلاب اسلامی دارد.
او میافزاید: پیش از انقلاب اسلامی دشمنان داخلی و خارجی سعی در تفرقهافکنی و به جان هم انداختن اقوام مختلف ایرانی اعم از هر قوم و نژاد داشتند اما با پیروزی انقلاب، این نفاقها برچیده و وحدت جایگزین آن شد.
امام جمعه اهل سنت نقده با بیان اینکه خط مشی امام راحل مبارزه با ظلم بود یادآور شد: اگر بخواهیم در این مسیر گام برداریم و راه و تفکر معمار کبیر انقلاب را ادامه بدهیم باید در مقابل ظلم ایستادگی کنیم و این امر مهم در سایه اتحاد شیعه و سنی میسر خواهد شد. [4]
***
1_irna.ir/xjJBZT
2_irna.ir/xjJBY6
3_irna.ir/xjJBPY
4_irna.ir/xjJBQs