ماهان شبکه ایرانیان

آموزش دوخت جانونی زیبا با ۲ روش ساده

از جمله ایده های جالب برای داشتن یک جانونی زیبا استفاده از کیسه پارچه ای برای قرار دادن نان در آن می باشد که طرح های متنوعی از آن موجود بوده و می توانید مطابق با سلیقه خود به انتخاب یکی از آن ها بپردازید. با فراگیری آموزش دوخت جانونی می توانید مدل دلخواهی از آن را متناسب با ست سرویس آشپزخانه خود بدوزید و مورد استفاده قرار دهید.

آموزش دوخت جانونی زیبا با 2 روش ساده

یکی از وسایل مورد نیاز و ضروری در محیط آشپزخانه که جزئی از سرویس آشپزخانه به حساب آمده کیسه نان یا جانونی می باشد که در طرح ها و مدل های مختلفی موجود بوده و حتی می توانید در صورت مهارت داشتن به راحتی آن را در منزل با طرح پارچه دلخواه خود بدوزید و مورد استفاده قرار دهید. در همین راستا سعی داریم در این مطلب به جهت یادگیری شما عزیزان با استفاده از روشی ساده به آموزش دوخت جانونی بپردازیم.

مراحل دوخت جانونی

آموزش دوخت جانونی زیبا و آسان

به طور کلی می توان گفت برای نگه داری و تازه ماندن نان پس از خرید استفاده از جانونی ضروری بوده و نیاز است که این وسیله کاربردی حتما در لیست سرویس آشپزخانه قرار گرفته شود. اما شما می توانید با یادگیری آموزش دوخت جانونی و مراحل آن به سادگی با داشتن کمی مهارت در خیاطی مدل زیبایی از آن در منزل بدوزید و مورد استفاده قرار دهید.

  •  چکاد بام
  •  خرید انواع قهوه

استفاده از پارچه برای دوخت جانونی و داشتن یک کیسه پارچه ای به جای استفاده از نایلون های پلاستیکی قطعا ایده ای مفید و کاربردی بوده که ضمن جلوگیری از خشک شدن نان با این عمل می توان از مضرات گذاشتن نان در نایلون نیز پیشگیری کرد. همچنین می توان از این کیسه به جای یک بار استفاده، چندین مرتبه و برای مدت طولانی بهره برد چرا که در واقع کیسه پارچه ای از دوام بالایی برخوردار بوده و جایگزین مناسبی در این زمینه می باشد.

مراحل دوخت جانونی

بنابراین اگر جزء بانوانی هستید که به هنر خیاطی علاقه مند بوده و یا در این زمینه مهارت دارید می توانید مطابق با یک الگو و آشنایی با مراحل دوخت این کیسه در هر طرح و رنگی که مدنظر دارید برای خودتان در منزل به راحتی این کیسه را بدوزید و مورد استفاده قرار دهید. در ادامه مراحل دوخت دو مدل کیسه نان را برای یادگیری شما عزیزان به صورت گام به گام شرح داده ایم تا از آن بهره مند شوید.

وسایل مورد نیاز

  • پارچه ضد آب
  • پارچه نخی و حوله ای برای استفاده در قسمت آستر کیسه

مراحل دوختن جانونی

به منظور دوختن کیسه پارچه ای بایستی از پارچه ضد آب به اندازه 30 سانتی متر بر اساس الگوی مورد نظر قیچی بزنید. البته به جای استفاده از پارچه ضد آب می توانید از پلاستیک که به منزله سفره بکار گرفته می شود، بهره ببرید. اندازه عرض این پلاستیک با پارچه ضد آب باید حدود 140 سانتی متر باشد که بعدا بایستی آن را از قسمت وسط تا بزنید تا هر دو سمت پارچه نزدیک به 70 سانتی متر عرض داشته باشند.

یادگیری روش دوخت کیسه نان

در گام بعدی آموزش دوخت جانونی باید حاشیه های دو سمت پارچه را که بر روی یکدیگر قرار گرفته به صورت دوخت ساده بدوزید. سپس مطابق با الگو قسمت آستر را نیز ببرید. البته نوع جنس پارچه ای که برای آستر به کار می برید باید از نخ یا به صورت حوله ای باشد.

بعد از آن دو تکه پارچه برای بخش بالایی کیسه با میزان طول 30 سانتی متر و عرض 20 سانتی متر قیچی بزنید. این بخش برای گذاشتن بند کیسه به منظور بستن و باز کردن کیسه در نظر گرفته می شود. اکنون یکی از پارچه های برش داده شده را در بخش بالایی آستر و دیگری را در بخش پایینی آستر بگذارید و پس از این که آن را تا کردید قسمت لبه های پارچه را دوخت بزنید. البته قسمت بالای لبه های کناری را بایستی به میزان 3 الی 4 سانتی متر برای قرار دادن بند کیسه ندوزید.

نحوه دوخت کیسه نان زیپ دار

در پایان آستر را درون پارچه پلاستیکی بگذارید و بعد نوار بالای آستر را بر روی پارچه برگردانده و با کمک سنجاق آن را ثابت نگه دارید و حدود یک سانتی متر به منظور زاپاس در نظر بگیرید و سپس آن را بدوزید. پس از آن بند کیسه که از پیش آماده کرده بودید را با کمک سنجاق حفره رد کنید. در اینجا کیسه نان شما آماده شده است.

روش ساده دوخت کیسه نان

روش دوم نیز بسیار ساده و راحت بوده و به آسانی می توانید آن را در منزل بدوزید و مورد استفاده قرار دهید. در ادامه وسایل و مراحل دوخت این کیسه نان را آموزش داده ایم.

وسایل مورد نیاز

  • پارچه رویه دو تکه مستطیلی شکل با ابعاد 45 در 100
  • آستری پلاستیکی یا مدقال دو تکه مستطیلی شکل با ابعاد 45 در 100
  • زیپ متری 2 متر
  • نوار اریب 2 سانتی متر
  • تکه دوزی و تزیینات به صورت اختیاری و دلخواه

مراحل دوخت جانونی

در ابتدای کار اگر تمایل دارید می توانید تکه دوزی بر روی پارچه رویه را آغاز نمایید. برای این کار رویه را تا بزنید تا سایز جانونی به دست آید و بدین گونه محل انجام تکه دوزی مشخص گردد.

روش ساده دوخت جانونی

همچون تصویر ارائه شده 3 لایه آستری، رویه و مشما را بر روی هم قرار دهید. توجه نمایید که قسمت آستر پارچه رویه و آستری به طرف داخل قرار گرفته باشند. سپس قسمت وسط طول مستطیل مورد نظر را علامت گذاری نمایید.

روش آسان دوخت کیسه نان

قسمت انتهایی زیپ را بر روی نقطه وسط آستری بگذارید و به میزان فاصله نیم سانتی متر کوک بزنید.

طریقه دوخت جانونی به روشی ساده

کل طول زیپ به این صورت باید کوک زده شود. به عبارتی دیگر می توان گفت زیپ به نیمه کیسه نان دوخته می شود. بعد از آن از طرف راست دولای کف کیسه تا طرف چپ را با دقت کامل زیر چرخ بدوزید. انتهای زیپ را به طرف داخل کیسه هدایت نمایید. اکنون زیپ را باز کنید و سمت دیگر زیپ را به نیمه دیگر کیسه دوخت بزنید.

آموزش دوخت جانونی زیپ دار

نوار اریب را دور تا دور کیسه بدوزید.

مراحل دوخت جانونی زیپ دار

به منظور استفاده از این کیسه در بیرون از منزل دو تا دسته برای آن بدوزید و توجه داشته باشید که دسته ها را باید از قسمت رو بدوزید. این عمل را وقتی که تکه دوزی را انجام دادید باید اجرا نمایید.

فراگیری مراحل دوخت کیسه نان

در این مطلب به آموزش دوخت جانونی به دو روش ساده و راحت پرداختیم که امیدواریم مورد توجه و پسندتان قرار گرفته باشد و بتوانید طبق این بخش آموزشی یک کیسه نان زیبا برای خود در منزل بدوزید و مورد استفاده قرار دهید.

علاوه بر بهره مندی از این آموزش در صورت تمایل به آموزش های دیگر می توانید از دوخت کیسه نان و و دوخت کیسه پارچه ای نیز دیدن کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان