طبق اطلاعیه عرضه حداکثر تعداد سهام قابلخریداری توسط هر کد معاملاتی 12میلیون سهم خواهد بود.
پرتفوی بورسی این شرکت سرمایهگذاری به صنایع مختلفی تقسیم شده است. سرمایهگذاری غدیر بیشترین سهم از پرتفوی این شرکت را دارد و پس از آن صندوق بازنشستگی کشوری در رتبه دوم قرار گرفته است. با این حال این شرکت در صنایع فرآوردههای نفتی، کانههای فلزی، سیمان و آهک و دارویی نیز سرمایهگذاری کرده و میتواند قیمتهای خوبی را با توجه به جو منفی بازار به خود ببیند.
پرتفوی غیربورسی «والماس» نیز درآمد ثابت کیان و اوراق بهادار مبتنی بر گواهی طلا و نوع دوم کارآ بوده که نشان میدهد این شرکت با سرمایهگذاری در این اوراق بهادار علاوه بر پوشش و کنترل ریسک درصدد است تا بازدهی سرمایهگذاران را به حداکثر برساند. علاوه بر این شرکت طی یکماه اخیر، 41میلیارد تومان سهام خارج از بورس خریداری کرده و 147میلیارد تومان نیز از بورس اقدام به خرید سهام کرده است. بخش بزرگی از 147میلیارد تومان به خرید بخش دیگری از سهام صندوق بازنشستگی کشوری تخصیص یافته و بخشی از 41میلیارد تومان مذکور صرف خرید درآمد ثابت کیان شده است. با این حال، شرکت «والماس» از محل فروش بخشی از سهام خود مبلغ 43میلیارد تومان سود کسب کرده است. همچنین بیش از 10میلیارد تومان از محل سود نقدی شرکتهای زیرمجموعه درآمد کسب شده است.
با توجه به ریسک بسیار پایین پرتفوی این شرکت و پوشش ریسک قیمتی با اختصاص بخشی از پرتفوی به بخش غیربورسی، به نظر میرسد این شرکت در شرایط منفی بازار نیز پتانسیل آن را دارد تا بازدهی بالایی را به لحاظ قیمتی به ثبت برساند.