چرا نمی توان به تیم فعلی «سریال موسی (ع)» اعتماد کرد؟

از آنجایی که نه شورجه امروز کارگردانی است که بتوان برای تولید این اثر مهم به او اعتماد کرد و همچنین کارنامه ی کاری اخیر میرعلائی در فارابی کارنامه ی پر از ابهام و پرسشی به حساب می آید بهترین تدبیر این است که طرح این دوستان توسط سازمان خریداری شود و ساخت این سریال به کارگردانان آماده تر و خوش دست تری همچون شهریار بحرانی یا داود میرباقری سپرده شود

چرا نمی توان به تیم فعلی «سریال موسی (ع)» اعتماد کرد؟ / کارگردان های خوش نامی که می توانند این پروژه را به انجام برسانند/ آیا می توان بودجه بیت المال را به عنوان میراث وصیت کرد؟
گروه فرهنگی - رجانیوز: سریال موسی (ع) این روزها به یکی از جنجالی ترین پروژه های تلویزیون تبدیل شده است. پروژه ای که اگر چه هنوز پیش تولید آن آغاز نشده اما به اندازه ی سریالی در حال تولید در موردش خبر منتشر می شود. خبرهایی که البته بیشتر می توان نام حاشیه بر آن ها گذاشت. 
 
این سریال که پروژه ی در دست اقدام مرحوم فرج الله سلحشور کارگردان «یوسف پیامبر (ع)» بود پس از فوت وی توسط جمال شورجه به عنوان کارگردان و احمدمیرعلائی در مقام تهیه کننده دنبال می شود. 
 
در خبرها آمده است که این تیم برای تولید این سریال مبلغی بالغ بر 250 میلیارد تومان را از صدا و سیما مطالبه کرده اند. مبلغی که این تیم مدعی است به دلیل اینکه قرار است سریال در تراز جهانی ساخته شود تا این حد بالا در نظر گرفته شده است. 
 
جمال شورجه مدعی شده است که پیگیری ساخت سریال موسی (ع) توسط وی وصیت مرحوم سلحشور است و وی با تمام توان برای انجام این وصیت تلاش خواهد کرد. از طرفی شورجه خود را میراث دار سلحشور و اولین گزینه برای کارگردانی این سریال به حساب می آورد. 
 
 
همچنین ویژگی مرحوم سلحشور و نگاهی که به قصه های قرآن داشت می توانست ما را امیدوار کند که علیرغم کاستی های تکنیکی قدرت باور و تسلطی که وی بر روایت قصه دارد اثری قابل اعتنا تولید خواهد شد. 
 
این کارگردان پیشکسوت سینمای و تلویزیون اگر چه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی عمری را در راه نمایش معارف انقلاب و دین بر پرده سینما و یا در قاب تلویزیون گذاشته است اما در یک دهه ی اخیر هرگز موفق به ساخت یک اثر قابل اعتنا نشده است. فیلم سینمایی «33 روز» به عنوان آخرین اثر ساخته شده توسط این کارگردان یک فیلم به شدت ضعیف و آشفته بود که نه در اکران مورد توجه قرار گرفت و نه بعد ها دیگر خبری از آن شنیده شد. 
 
احمد میرعلائی نیز که به عنوان تهیه کننده در این سریال حضور دارد 4 سال به عنوان مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در دولت دهم مشغول به کار بود. دورانی که در آن فیلم حامی فتنه ی «آشغال های دوست داشتنی» با بودجه ی این نهاد و به تدبیر وی تولید شد. 
 
 
با این حال اصرار برای ساخت این سریال توسط شخص جمال شورجه کاملاً غیر منطقی است. در هیچ کجای دنیا نمی توان نمونه ای پیدا کرد که کارگردانی بودجه ی بیت المال را وصیت کرده باشد. پیگیری ساخت این سریال با این برآورد بالا که مورد انتقاد بسیاری از اهالی فن هم هست نه تنها نام سلحشور را بلند آوازه تر نمی کند بلکه امکان دارد تا در مواردی وهن این فیلمساز فقید عزیز نیز محسوب شود. 
 
اگر چه این روزها بحث و تا حدی جدل پیرامون این سریال در درون صدا و سیما بالا گرفته و طرفین همدیگر را به عنوان صفت ها متهم می کنند اما به نظر می رسد باید تدبیری جدی برای این مسئله در فضایی آرام و به دور از جنجال گرفته شود. 
 
مطمئناً تولید سریالی در خصوص حضرت موسی (ع) به عنوان پیامبری که زندگی اش قصه های تأمل برانگیزی برای دنیای امروز دارد وظیفه و رسالت صدا و سیمای جمهوری اسلامی است. اما بد نیست قدری محتاطانه تر در خصوص پولی که قرار است از بیت المال و آن ها در این وضعیت بد مالی صدا و سیما هزینه شود رفتار کرد. 
 
از آنجایی که نه شورجه امروز کارگردانی است که بتوان برای تولید این اثر مهم به او اعتماد کرد و همچنین کارنامه ی کاری اخیر میرعلائی در فارابی کارنامه ی پر از ابهام و پرسشی به حساب می آید بهترین تدبیر این است که طرح این دوستان توسط سازمان خریداری شود و ساخت این سریال به کارگردانان آماده تر و خوش دست تری همچون شهریار بحرانی یا داود میرباقری سپرده شود. با این کار می توان امیدوار بود که با مبلغی به مراتب کمتر سریال ویژه و تاریخ سازی برای تلویزیون آماده شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر