هشت پا یک نوع غذای دریایی مخصوص بوده که دستور پخت ویژهای دارد. شما در ادامه با طرز تهیه هشت با سوخاری شده آشنا خواهید شد. این غذای ویژه طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه هشت پا سوخاری به روش خانگی:
شاید شما هم فکر کنید آماده کردن یک هشت پای سوخاری شده آن هم با بافت نرم در خانه کار دشواری باشد. اما با رسپی این قسمت شما میتوانید یک هشت پای فوق العاده داشته باشید. شما می توانید در لینک در لینک طرز تهیه میگو را نیز آموزش ببینید.
مواد اولیه:
- هشت پا: 1 کیلوگرم
- سیر خرد شده: 2 حبه
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- جعفری: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
- آب لیمو تازه: 1 عدد
- پونه خرد شده: نصف قاشق غذاخوری
طرز پخت:
برای آماده کردن این غذا با رسپی مخصوص باید ابتدا قابلمه ای را پر از آب کرده و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، باید هشت پای پاک کرده و شسته شده را درون آب جوش بیندازید. بعد از اینکه هشت پا درون آب مقداری جوشید و نرم شد، آن را از درون قابلمه خارج کنید. مدت زمان کافی برای نرم شدن و پخت هشت پا 40 دقیقه می باشد.

در این مرحله از طرز تهیه هشت پا سوخاری هشت پا را با مقداری آب سرد آبکشی کنید. هشت پایه آبکشی شده را با مقداری روغن زیتون و سیر خرد شده ماساژ دهید تا مواد به خورد هشت پا رفته و مزه دار شود.
در ادامه با آن کمی زمان دهید تا هشت پا درون روغن و سیر استراحت کند و مزه دار شود. در ادامه باید به سراغ گریل کردن هشت پا بروید. برای این کار صفحه گریل را گرم کرده و در دمای متوسط قرار دهید.
بازوهای هشت پا را جدا کرده و هر قسمت آن را درون ظرف گریل سرخ کنید. برای گریل کردن می توانید از فر و یا تابه گریل استفاده کنید. بعد از پخت و سرخ شدن هشت پا می توانید آن را از درون تابه خارج کرده و روی آن را با مقداری آب لیموی تازه، نمک و فلفل مزه دار کنید.
برای مزه دار شدن می توانید از مقدار جعفری خرد شده و پونه خرد شده استفاده نمایید. تمام مواد را ترکیب کرده و بعد از مزه دار شدن نوش جان کنید.

این غذای مخصوص دریایی با این رسپی به خوبی مزه دار شده و طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید یک غذای دریایی بدون بو با همین دستور داشته باشید. استفاده از فر برای گریل بسیار مناسب می باشد.
در زمان استفاده از فر تکه های هشت پا را درون سینی فر قرار داده و در قسمت وسط فر بگذارید و فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا به خوبی طلایی شود.
پخت بیش از حد هشت پا درون فر موجب شده تا بیش از حد سفت و خشک شود. شما در صورت دلخواه می توانید، هشت پا را درون مقداری پودر سوخاری انداخته و بعد سرخ کنید تا سوخاری شود.