ماهان شبکه ایرانیان

وبلاگ مشرق

سخنرانی برای دسیسه علیه رهبری!/ کنایه جالب امام جمعه شیراز به بالانشین‌های ناراضی

چپ‌های تحریمی برای پیشبرد پروژه "تحریم انتخابات" برخی جملات و معانی مهلک را کادوپیچی کرده و نشر می‌دهند که البته مسئولان و مردم باید متوجه پاسخ این شبهات باشند.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و اتفاقات کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. 7:30 هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

کنایه جالب امام جمعه شیراز به بالانشین‌های ناراضی

سخنرانی برای دسیسه علیه رهبری!/ کنایه جالب امام جمعه شیراز به بالانشین‌های ناراضی

آیت‌الله لطف‌الله دژکام، نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان فارس طی سخنانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شیراز گفته است: بسیاری از افرادی که در بالای شهر تهران و سایر کلان شهرهای کشور زندگی و بهترین خانه ها و منازل و خودرو را دارند زمانی که از آنها سوال کنید اوضاع چطور است، می گویند وضع خراب است.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: این سوال مطرح است که چرا اینگونه است؟ به این دلیل که اگر همه تلاش انسان برای کسب مال دنیا باشد آسودگی نخواهد داشت و هیچگاه به آرامش نخواهد رسید و اولویت باید باور و ایمان به آخرت باشد.[1]

*متأسفانه در عرصه جامعه ما برخی گزاره‌های ذهنی غلط و جمله‌های عوامانه رواج دارد که باید علیه آنها قیام کرد و به قول آیت‌ا... دژکام با یک باور ایمانی و اخروی در مقابل این دنیازدگی‌ها ایستاد.

اینکه اشاره به مثبتات اقتصادی کشور در فضای ذهنی جامعه ما خریدار چندانی ندارد، شرکت نکردن در انتخابات برای عده‌ای یک ژست اعتراضی شده، عده‌ای همواره مشغول ناشکری هستند و یا از قبح رفتارهای نابهنجاری مثل روابط نامشروع با جنس مخالف کاسته شده؛ همگی از جمله همین گزاره‌های غلط و کارهای عوامانه‌ای هستند که باید با "جهاد تبیین" به مصاف با آنها برخاست.

باید بدانیم جامعه‌ای که بر اثر دنیازدگی دچار گزاره‌های ذهنی غلط شود حتی خدمات علی(ع) را هم نمی‌بیند و به مثابه یک جامعه کوفی ممکن است رأی به افساد علی(ع) هم بدهد.

و شاید از همین روست که می‌بینیم امر به معروف و نهی از منکر یک فلسفه بسیط دارد و تأکید زیادی بر آن شده است.

امر و نهی از این باب که بایستی حتی در مقابل افکار غلط نیز ایستاد، با قول لیّن و سخن مستند به مصاف شبهات و گزاره‌های غلط رفت و از همه مهمتر اینکه یک جامعه اسلامی را نسبت به داشته‌های مطلوبش آگاه کرد و از دنیازدگی و ناشکری نسبت به نعمات بر حذر داشت.

چه اینکه جامعه‌ای که متوجه ذخایر مطلوب خودش نباشد؛ در مقابل آنها چینه و حصار نخواهد ساخت فلذا زمینه از دست رفتن و یا دستبرد به این ذخائر ایجاد خواهد شد.

همچنان که جامعه کوفه قدر حضور و خدمات و عدالت علی(ع) را ندانست و به نحوست و ناکارآمدی و ظلم حجاج یوسف گرفتار آمد.

***

سخنرانی برای دسیسه علیه رهبری!

سخنرانی برای دسیسه علیه رهبری!/ کنایه جالب امام جمعه شیراز به بالانشین‌های ناراضی

محمد سروش‌محلاتی، از شاگردان منتظری و فردی که رسانه‌های اصلاح‌طلب او را با الفاظ مختلفی از جمله آیت‌ا... یاد می‌کنند، به تازگی در یک میتینگ سیاسی سخنرانی کرده است.

به گزارش جماران، او در بخشی از اظهارات خود گفته است:

"متحجرین در دهه اول انقلاب هم بودند اما نمی توانستند منشاء اثر باشند، یعنی امام چنین اجازه ای به آنها نمی داد؛ اما بعد از رحلت امام،‌ جریان متحجر آرام آرام به نظام نزدیک شد و توانست افکار خود را به میان مسئولان تزریق کند و آژیری که امام در خصوص خطر متحجران به صدا درآورده بود، خاموش شد. نتیجه این نفوذ در بخش های مختلف به تدریج خود را به شکل رسمی و غیررسمی نشان می دهد."[2]

*کنایه این فرد اظهر من‌الشمس است.

جالب آنکه مقتدای اینان در دهه 60 (منتظری) مخالف اصلی امام خمینی(ره) بود و خانه‌اش هم به محل عبور و مرور منافقین و جریانات متحجر و ضد ولایت فقیه تبدیل شده بود.

اما امروز می‌بینیم که در ادامه همان خط نفاق؛‌ برخی شاگردان منتظری به ظاهر، عداوت با امام(ره) را کنار می‌گذارند تا علیه نظام و رهبری توطئه کنند!

تناقض محرز در سخنان سروش‌محلاتی برای هر معقب عقل و خردی جای تأمل دارد.

سروش محلاتی پیش از این نیز اظهاراتی از جمله "جمهوری اسلامی مشکل عقل دارد" و "عده زیادی در حوزه علمیه طرفدار حکومت شریعت‌مدار بدون ولایت‌فقیه هستند" را ابراز کرده بود.[3]

***

کادوپیچی یک "زهر" برای کشتن انتخابات

سخنرانی برای دسیسه علیه رهبری!/ کنایه جالب امام جمعه شیراز به بالانشین‌های ناراضی

علی شکوری‌راد، سخنگوی جبهه اصلاحات و عضو کادر حزب اتحاد ملت به تازگی در اظهاراتی که کانال تلگرامی امتداد آنها را منتشر کرد، گفته است:

"اگر انتخابات معنادار باشد و حداقل‌ها در آن رعایت شود، مردم و جریانات سیاسی، حتما از آن استقبال می‌کنند اما طی دوره‌های اخیر، انتخابات در کشور بدون معنا شده. اسمش انتخابات است، ولی انتخابات نیست. هم از نظر لوازم و هم از نظر اثربخشی نسبتی با انتخابات ندارد. یعنی رقابت و آزادی و بی‌طرفی در آن رعایت نشده است."[4]

*یک انتخابات زمانی از معنا تهی می‌شود که قانون در آن رعایت نشود و حاکمیت هر شخص مورد اراده را بدون توجه به رأی مردم از صندوق بیرون بیاورد.

گزینه‌ای که به اثبات عقل و تجربه درباره ایران اسلامی صادق نیست.

جالب آنکه این امثال شکوری‌راد هستند که در سال 88 دیکتاتورمآبانه تقلا کردند گزینه مطلوبشان را به ضرب سرنیزه از رحم صندوق رأی بیرون بیاورند اما نظام اسلامی با پایمردی در کنار مردم و قانون ایستاد و از رأی مردم صیانت کرد.

نگاهی به تجربه انتخابات‌های ایران و نتایج آن به وضوح نشان می‌دهد که همیشه گزینه‌ی مردم از صندوق رأی خارج شده است و حرف شکوری‌راد کاملا بلاوجه است.

دقت شود که حرف امثال شکوری‌راد این است که چرا نظام اسلامی گزینه‌های بی‌صلاحیتی که ما می‌خواهیم را تأیید نمی‌کند و چرا اجازه حضور اشرار سیاسی در سبد انتخاب مردم را نمی‌دهد؟!

که پاسخ هم اینست که هیچ نظام سیاسی در دنیا انتخابات بدون "فیلتراسیون داوطلبان نامزدی" برگزار نمی‌کند و اساسا حضور اشرار سیاسی و افراد دچار فقد صلاحیت؛ بعنوان نامزد، در انتخابات غیر عقلانی است.

نکته ناقص "اثربخشی رأی" هم یک القای خطرناک است که اصلاح‌طلبان برای توجیه پروژه خود برای انتخابات امسال یا همان "تحریم انتخابات" به‌کار می‌برند.

حرفی عوامانه که می‌گوید: "چرا هرچه رأی می‌دهیم تغییری ایجاد نمی‌شود!"

این در حالی است که باید پاسخ داد آیا واقعا کارنامه اقتصادی دولت‌های احمدی نژاد، خاتمی و روحانی با یکدیگر تفاوتی ندارد؟!

آیا امروز نمی‌دانیم که در زمان پراید 40 میلیون‌تومانی مبتلا به "اعتراض ظالمانه" بودیم و خدا را از بابت نعمات اقتصادی شکر نمی‌کردیم؟

آیا امروز نمی‌دانیم که فقدان سیاست‌های نظارتی دولت بر بازار در دهه 60 چقدر و چطور سبب ایجاد هزینه و مشقت برای مردم شده است؟!

آیا شهرداری اصولگرایانه قالیباف با شهرداری اصلاح‌طلبانه حناچی تفاوتی نداشت؟!

پس تغییر در پی حضور در انتخابات همیشه وجود دارد لکن چیزی که اصلاح‌طلبان نمی‌خواهند به مردم بگویند تفاوت "رأی خوب" و "رأی بد" است.

به این معنی که حضور در انتخابات اگرچه فی‌نفسه موجب تقویت بیشتر کشور است لکن تغییر در پیامد این حضور؛ منوط به قدم گذاشتن در فرایند "رأی خوب" است.

یعنی اگر مردم در انتخابات شرکت کنند و رأی خوب بدهند؛ طبعا تماشاگر تغییرات مطلوب نیز خواهند بود. و گرنه نتایج فرایند حضور؛ کامل نخواهد شد.

من‌حیث‌المجموع بایستی متوجه بود که تمام این قال و مقال‌های بی‌مبنای "چپ‌های تحریمی" صرفا برای کادوپیچی زهر خطرناک "تحریم انتخابات" و خام کردن مردم صورت می‌گیرد که اگر "جهاد تبیین" شکل نگیرد؛‌ بسا که زهر آنان در جان کسانی از مردم کارگر افتد.

***

1_ https://irna.ir/xjMJ6j

2_ https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1597688

3_ mshrgh.ir/927542

4_ https://www.etemadonline.com/tiny/news-617732

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان