ماهان شبکه ایرانیان

موسوی تبریزی: گروهی مملکت را مایملک خود می‌دانند / تمامیت خواهان عامدانه همه چیز را به هم می‌ریزند تا مردم رغبتی برای رای دادن نداشته باشند

نمی‌دانم چطور شده است که گروهی تندرو و تمامیت خواه می‌توانند به راحتی آنچه را در ذهن شان می‌گذرد، عملی و اجرایی کنند.

آیت الله سید حسین موسوی تبریزی، دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با "نواندیش" با اشاره به رد صلاحیت‌های این چند روز که نشان از تداوم اصرار بر مقابله با حضور همه سلیقه‌ها در عرصه‌های مختلف دارد، اظهار داشت: نمی‌دانم چطور شده است که گروهی تندرو و تمامیت خواه می‌توانند به راحتی آنچه را در ذهن شان می‌گذرد، عملی و اجرایی کنند. 

او افزود: اخباری که در این چند روز در خصوص رد صلاحیت‌های نمایندگان منتقد مجلس به گوش می‌رسد، نشان از این دارند که همین یکدست شدن فضای مدیریتی هم قانع شان نمی‌کند. در واقع گروهی مملکت را مایملک خود می‌دانند و فقط به کسانی حق حضور در انتخابات می‌دهند که نظرشان با نظر و عقیده‌ای که خودشان باور دارند، یکی باشد.

این نماینده ادوار مجلس در ادامه گفت: یک زمانی در همین نظام جمهوری اسلامی اعضای نهضت آزادی و همه چهره‌هایی که در روز‌های اول انقلاب موضع‌های متفاوتی با آنچه جاری و ساری بود، داشتند، اما به ذهن کسی خطور نمی‌کرد که، چون روش و رویکرد نظآم تازه تاًسیس شده را قبول ندارند، نباید در انتخابات باشند. 

موسوی تبریزی: گروهی مملکت را مایملک خود می‌دانند / تمامیت خواهان عامدانه همه چیز را به هم می‌ریزند تا مردم رغبتی برای رای دادن نداشته باشند

وی افزود: اساساً باید گفت، رد صلاحیت‌های گسترده که ریشه شان در تمامیت خواهی و خودی و غیر خودی کردن مردم با بعضی از جریان‌ها است، به طور کاملاً ملموس و غیرقابل انکاری «جمهوریت» نظام را خدشه دار می‌کند. البته آن‌هایی که به طور جدی خالص سازی را دنبال می‌کنند، به هزینه‌های رفتارشان واقف اند. مساًله این است، برای عده‌ای بیش از اینکه حفظ آرمان‌های انقلاب و تاًمین منافع عمومی مهم باشد به حفظ جایگاه شان و مصالح سیاسی و جناحی شان اهمیت می‌دهند که باید بدانند، مردم به راحتی هزینه سازی‌های شان را تشخیص می‌دهند و در نهایت توسط جامعه حاشیه نشین خواهند شد.

موسوی تبریزی افزود: این افراط و تفریط‌ها را اگر کنار سوءمدیریت واضح مجلس و دولت بگذاریم، نتیجه‌ای که به دست خواهد آمد، چیزی غیر از این نیست که کشور در شرایط بسیار خطیر و مملو از مانعی پیش روی خود می‌بیند. در چنین موقعیتی این مردم هستند که روز به روز بیشتر به چه کنم چه کنم می‌افتند و حتی در تاًمین ابتدایی‌ترین نیاز‌های خود عاجز می‌مانند. دقیقاً به همین دلیل عقلا و بزرگان باید همهِ تلاش شان را به کار بگیرند تا با حنثی سازی تحرکات تندرو‌هایی که از موقعیت شان برای تحقق اهداف سیاسی و جناحی سوءاستفاده می‌کنند، فضا را برای اصلاح امور مهیا کنند. با این توضیح که شرط اصلی اصلاح بازگشت به عقلانیت از طریق سپردن مسئولیت‌های مهم به دست افراد کارنامه داری است که تعهد خود به کشور و تخصص شان برای اداره امور را پیش از این ثابت کرده اند.

موسوی تبریزی در پایان گفت: ریشه گرفتاری‌های امروز در دو انتخابات اسفند 98 و خرداد 1400 است که به لحاظ کم رای بودن رکورددار شدند. به همین دلیل تمامیت خواهان عامدانه همه چیز را به هم می‌ریزند تا مردم رغبتی برای رای دادن نداشته باشند.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان