سرویس سیاست مشرق، اخیرا شبکه تروریستی اینترنشنال مدعی شده دوربینهای مداربسته متروی شیراز را هک کرده و به طور اختصاصی به دست آورده است. اینترنشنال در این گزارش ویدیوی قدیمی که درباره بحث و گفتوگوی تعدادی از دختران حاضر در مترو با ماموران توسط بیبیسی فارسی منتشر شده بود را بازنشر کرده و مدعی شده موضوع این بحث درباره حجاب بوده و در ادامه یکی از دختران بدحال شده است.
شبکههای ضدانقلاب در ماجرای آرمیتا گراوند تلاش زیادی کردند تا فضای جامعه و به خصوص مراسم خاکسپاری آرمیتا گراوند را ملتهب کنند. پس از عدم موفقیت در این ماجرا، چهار روز پس از فوت آرمیتا گراوند، بیبیسی فارسی دهم آبانماه گزارش دختران متروی شیراز را منتشر کرده و مدعی شده که اختصاصی به دست آنها رسیده است.
حالا با گذشت یک ماه، شبکه اینترنشنال در آذرماه 1402، همان ویدیو را بازنشر کرده اما با این ادعا که این ویدیو از هک دوربینهای مداربسته مترو شیراز، اختصاصا به دست اینترنشنال رسیده است.
این اولین بار نیست که شبکههای فارسی زبان خارج از کشور با سادهانگاری مخاطبان خود، یا با صحنهسازی و سناریوپردازی از پیش ساخته آنها را فریب میدهد و یا اسناد فیک و جعلی را طراحی کرده و مخاطب خود را وارد جریانسازی و موضوعات ترند فضای مجازی میکند؛ به خصوص شبکه تروریستی اینترنشنال که سابقه زیادی در این تخلفات دارد. گویا اینترشنال روی الفاظ «اسناد هک شده» و «اختصاصی» برای فریب مخاطبان خودش حساب ویژهای باز کرده است.
انتشار سیتی اسکن جعلی درباره ضربه مغزی مهسا امینی
شهریورماه 1402، دو پزشک متخصص ضدانقلاب پس از گذشت یک سال از فوت مهسا امینی و اغتشاشات پائیز1401، اعتراف کردند که سی تی اسکن ادعایی اینترنشنال درباره آسیب دیدگی جمجه مهسا امینی، دروغ بوده و آن ها به دلیل جو رسانهای و هیجان آشئوبها، نظر کارشناسی و حقیقت ماجرا را پنهان کرده بودند.
بیست و هشتم شهریور 1401، شبکه اینترنشنال مدعی شد یک گروه هکری تصاویری که بیانگر «وجود ترشحات و خون در ریه و تجمع مایعات در ریه، ناشی از ورود به کما در پی ضربه سنگین به سر او بوده» را در «اختصاصی» در اختیار این شبکه قرار داده است.
تصاویر جعلی از آرمیتا گراوند
معاندین در ایامی که آرمیتا گرواند در کما به سر میبرد، دوبار تصویری جعلی از آرمیتا طراحی و منتشر کردند.
ابتدا برای پوشش دروغین وضعیت آرمیتا در بیمارستان، تصویری جعلی به نام آرمیتا گراوند کردند. این درحالی است این تصویر سال گذشته در جریان اغتشاشات، با عنوان «آرنیکا قائممقامی» منتشر شده بود،آرنیکا قائممقامی دختری بود که به گفته پدرش سال گذشته متاسفانه خودکشی کرده است.
تصویر جعلی که به نام آرمیتا گراوند منتشر شد
توئیت اکانت صدای آمریکا به فارسی در آبان 1401
در موردی دیگر معاندین تصویر یک دختر آسیای شرقی را جعل کرده و با طراحی چهره او شبیه به آرمیتا گراوند، به نام این دختر در رسانهها منتشر کردند.
شایعه پردازی درباره حبس یک دختر به دلیل انتشار یک توئیت
مهرماه سال جاری شبکه فارسی زبان دوویچه وله آلمان مدعی شد منیره منتظری به دلیل یک توییت به دوسال حبس محکوم شده است. اما کمی بعد منیره منتظری خودش در ذیل همان پست دویچهوله کامنت گذاشته بود و دروغ آنها را برملا کرده بود. منتظری با کنایه در اینباره نوشت: «وی در بهمن 1401 شامل عفو رهبری شد و الان 7-8 ماهی است که بیرون از زندان است و حتی الان داره براتون کامنت میذاره.»
کامنت منیره منتظری پای پست دویچهوله
منیره منتظری تصاویری از آزادیاش را همان زمان در صفحه شخصیاش منتشر کرده بود.
پست منیره منتظری در 8 اکتبر (19 بهمن)
داستانسرایی شکنجه یک بدهکار مالی
روز هفدهم آذر 1401، اکانتی با نام کانون حقوق بشر ایران که توسط شیرین عبادی مدیریتشده و ادمین آن سمپات سازمان منافقین است در یک خبر عجیب اعلام کرد که فردی به نام حسن فیروزی در تهران دستگیرشده است، این اکانت بهاصطلاح حقوق بشری در ادامه این خبر نوشته بود که فیروزی لیدر برخی گروههای اغتشاشات بوده و روز پنجم آبان 1401 دستگیرشده است.
معاندین که حکم اعدام او را نیز صادر کرده بودند، به این مقدار از فریب بسنده نکرده و تصاویری فیک از نشانه های شکنجه بر او را منتشر کردند. حسن فیروزی، بهمنماه 1401، حین فرار از مرزهای آبی دستگیر شد. اعترافات او، شایعات و ادعاهای جعلی رسانههای معاند را برملا کرد و پرده از یک سناریو ساختگی در جهت تحریک احساسات عمومی جامعه برداشت. او اعتراف کرده بود که فایلها را خودش تهیه و به خواست مدیران کانال و یک شبکه رسانهای معاند تهیه و برایشان ارسال میکرده است. او در واقع به طلبکاران خود بدهی داشته و برای همین تصمیم گرفته از خانه فرار کند و به همین دلیل در 29 آبان ضمن فرار از منزل، سناریوی بازداشت و شکنجه خود را طراحی و آن را با اعضای رسانههای خارج از کشور مطرح کرده است.
تصاویر فیک و ساختگی درباره شکنجه حسن فیروزی