ماهان شبکه ایرانیان

خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان: در استان  حدود ۱۵۰ مدرسه تحت تاثیر فرونشست قرار گرفته‌اند که با اقدامات فنی، مهندسی انجام شده بخش عمده آنها همچنان مورد  استفاده قرار می‌گیرد و ۴۲ مدرسه از روند آموزشی خارج شده که فضای برخی جایگزین شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان با اشاره به شناسایی هشت هزار و 30 کودک بازمانده از تحصیل در استان طی سال تحصیلی جاری گفت: اصفهان با جذب 98 درصد این کودکان برای ادامه تحصیل، رتبه نخست کشور را در این زمینه دارد.

به گزارش ایرنا، محمدرضا ابراهیمی روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران همچنین از وجود 2 باب مدرسه ویژه کودکان کار فاقد اسناد هویتی در استان خبر داد و گفت: این مدارس توسط یکی از نیکوکاران و بنا بر استانداردهای روز احداث و مجهز شده است.

وی همچنین با اشاره به پدیده فرونشست دردستگاه تعلیم و تربیت اصفهان اعلام کرد: در زمان حاضر 150 باب مدرسه در استان تحت تاثیر این پدیده قرار دارند.

ابراهیمی با اشاره به اینکه بیشتر این مدارس در نواحی چهار، پنج، خانه اصفهان و بُرخوار قرار دارند، افزود: از این تعداد 42 مدرسه از روند آموزش خارج شده و دانش‌آموزان آنها برای ادامه تحصیل به مدارس دیگر انتقال یافته‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه در شهرهای استان با کمبود فضای آموزشی مواجهیم، گفت: از 150 باب مدرسه متاثر از پدیده فرونشست در استان، بخش عمده‌ای از آنها با انجام اقدامات فنی و مهندسی در حال استفاده است.

به گفته وی، با بررسی‌ صورت گرفته توسط کارشناسان مقرر شد که در مناطق متاثر از فرونشست، سازه‌هایی احداث شود که در سال‌های آتی اتفاقی برای آنها رخ ندهد.

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان همچنین با اعلام تحصیل 50 هزار دانش‌آموز اتباع بیگانه در استان گفت: 20 هزار نفر از این تعداد در مدارس شهر اصفهان مشغول تحصیل هستند.

وی یادآور شد: اقدامات ویژه‌ای در دولت سیزدهم، مجلس و قوای سه گانه صورت گرفته که حال آموزش و پرورش خوب شده است، اما هنوز کافی نیست و نیازمند رفع کمبودهای جاری در زمینه تجهیزات، فضا و نیروی انسانی است.

ابراهیمی افزود: در سال تحصیلی جدید برای تامین کسری معلم در استان سهمیه سه هزار و 860 نفری در نظر گرفته شده است که با تلاش صورت گرفته سه هزار و 600 نفر استخدام خواهند شد.

وی همچنین در باره مشکل در نظر نگرفتن فضای آموزشی در شهرک‌ها و مناطق انبوه‌نشین استان اظهار داشت: این مهم نیازمند پیگیری و اجرای دقیق ماده قانونی شوراهای آموزش و پرورش است.

مدیرکل آموزش و پرورش اصفهان همچنین در باره افزایش گرایش دانش‌آموزان برای تحصیل در رشته‌های فنی و حرفه‌ای گفت: در زمان حاضر 47،6 درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم استان در هنرستان های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تحصیل می‌کنند.

به گزارش ایرنا، در زمان حاضر حدود یک میلیون دانش‌آموز در 6 هزار واحد آموزشی اصفهان مشغول تحصیل هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی