![](/Upload/Public/Content/Images/1396/04/02/2110170595.jpg)
حجتالاسلام والمسلمین علی اشرف عبدی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) گفت: یکی از مشکلاتی که در تفسیر المیزان وجود دارد این است که روایات آن مستند نشده است. همچنین برخی ارجاعات آن مشخص نیست.
وی ادامه داد: محققان پژوهشکده در تحقیقی جدید منبع روایات به کار گرفته شده در 20 جلد تفسیر المیزان را استخراج کرده و منبع روایت آورده شده را ثبت کردهاند.
وی با بیان اینکه ارجاعات علامه در تفسیر نیز در برخی موارد ناقص است یا اصلا مشخص نیست، گفت: در این تحقیق همچنین ارجاعات که آیه مورد نظر علامه مربوط به کدام سوره است بررسی شده است و تاکنون 18 جلد مورد تحقیق قرار گرفته است.
عبدی افزود: در برخی موارد علامه اشکالی را بر مفسران دیگر و نظریات دیگر تفسیری وارد کرده اما نیاوردهاند که این نظریه از چه کسی است که در این زمینه نیز فعالیت تحقیقی صورت گرفته و تاکنون 12 جلد مورد تدقیق و بررسی قرار گرفته است.
مدیر پژوهشی پژوهشکده علامه طباطبایی گفت: این اثر ارزشمند که تکملهای بر تفسیر گرانقدر المیزان محسوب میشود در سه جلد تا پایان سال چاپ و منتشر میشود.
وی همچنین از چاپ کتاب «دین و مهدویت» و «سیمای مصلحان در آیات و روایات» توسط این پژوهشکده خبر داد و اظهار کرد: این آثار به قلم مقصود بخشاوند نگارش شده است و کتاب اول در هفت فصل تدوین شده است.
عبدی عنوان کرد: عناصر موثر در دستیابی به وضعیت مطلوب، حکومت در نگاه امام علی(ع)، ساماندهی جامعه و اصلاح و مصلحان، وضعیت زنان در حکومت مهدوی، ویژگی مصلح حقیقی، مصلحان دروغین، اصلاحگران و افسادگران از جمله بخشهایی از این کتاب به شمار میروند که با قلمی شیوا و روان به نگارش درآمده است.