ماهان شبکه ایرانیان

بهترین دریل برای مصارف خانگی + معرفی برندهای برتر

انجام بسیاری از فعالیت‌های ساده بدون داشتن یک دریل خوب امکان‌پذیر نیست. اولین قدم برای انجام بهینه یک کار، انتخاب و خرید محصول با کیفیت برای انجام‌دادن آن است. شناخت انواع و ویژگی‌های این محصول به شما کمک می‌کند تا به‌ راحتی بتوانید بر اساس نیازها و مصارف، بهترین دریل برای مصارف خانگی را خریداری کنید.

در ادامه به معرفی انواع دریل و ویژگی‌های آن‌ها می‌پردازیم و نکات مهم خرید دریل و بهترین برند و مدل آن را بررسی می‌کنیم تا بر اساس این اطلاعات بتوانید یک دریل با کیفیت با طول عمر بالا و کارایی فوق‌العاده خریداری کنید.

انواع دریل مناسب برای خانه

بهترین دریل برای مصارف خانگی بر اساس فاکتورهای مهمی مانند میزان و نوع استفاده شما مشخص می‌شود. شناخت مدل‌های پرکاربرد به شما کمک می‌کند تا بتوانید مناسب‌ترین مدل را برای خود انتخاب کنید. در اینجا با انواع دریل آشنا خواهید شد:

دریل های ساده

اگر به‌دنبال خرید دریل خانگی برای سطوح چوبی و فلزی هستید، نوع ساده مناسب شما است. این نوع دریل برای سوراخ‌کردن دیوارهای محکم و سخت مناسب نیست و ممکن است باعث از کار افتادن آن شود.

طراحی این نوع دریل بسیار ساده است. حالت چکشی ندارد و نمی‌تواند روی سطوح ضربه بزند. به همین دلیل، قیمت کمتر و ابعاد کوچک‌تری برای آن در نظر گرفته شده است.

در صورتی که به‌دنبال دریلی قدرتمند برای انجام فعالیت‌های سنگین‌تر هستید، می‌توانید از مدل‌های دیگر استفاده کنید.

دریل های چکشی

روی بدنه دریل‌های چکشی یک دکمه برای تغییر حالت از ساده به چکشی وجود دارد. این دکمه باعث ضربه‌ زدن به سطح قطعه هنگام چرخش مته می‌شود. این قابلیت سوراخ‌ کردن دیوار، گچ، خاک، سقف و دیگر مصالح ساختمانی را آسان‌تر می‌سازد.

دریل های گیربکسی

دریل گیربکسی معمولا برای مصارف صنعتی و سوراخ‌ کردن مصالح سنگین در کارگاه‌ها و مشاغل فنی مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ اما اگر به‌ دنبال یک دریل قوی با کارایی فوق‌العاده هستید، می‌توانید نوع گیربکسی را تهیه کنید. خرید این دستگاه به شما کمک می‌کند تا تمامی فعالیت‌هایی که نیاز به دریل دارند را به ‌راحتی در منزل انجام دهید.

دریل های ترکیبی (combi)

با استفاده از دریل ترکیبی به‌ راحتی می‌توانید 3 فعالیت سوراخ‌کاری، پیچ‌بندی و حالت چکشی را با استفاده از این دستگاه انجام دهید. بدنه و موتور این محصول به‌ صورت کاملا مقاوم و با قدرت بالا تهیه شده است تا بتوانید از آن سطوح سخت استفاده کنید.

گشتاور دریل ترکیبی قابل تنظیم است. با استفاده از این محصول به‌ راحتی می‌توانید سوراخ ‌‌کردن سطوح سخت را با سرعت بالا و در مدت‌زمان کوتاهی انجام دهید. قیمت دریل ترکیبی نسبت به دیگر دریل‌های مناسب برای مصارف خانگی گران‌تر است.

کارایی دریل ترکیبی بیشتر از یک دریل ساده است. بنابراین برای پرداخت هزینه آن نگران نباشید؛ زیرا به‌ ازای پرداخت وجه بیشتر، کیفیت و کارایی فوق‌العاده‌ای دریافت خواهید کرد.

پیش از خرید دریل از خودتان بپرسید:

  • چرا به دریل خانگی نیاز دارید و برای سوراخ ‌کردن چه سطوحی می‌خواهید از آن استفاده کنید؟
  • آیا مدت‌زمان زیادی از دریل استفاده می‌کنید یا استفاده ‌کردن از آن به چند مرتبه در سال ختم می شود؟
  • با توجه به محل سوراخ‌کاری و شرایط آن دریل برقی برای شما مناسب‌تر است یا شارژی؟
  • تنها برای سوراخ‌کاری به دریل نیاز دارید یا می‌خواهید امکانات دیگری نظیر پیچ‌بندی و باز‌ و ‌بسته‌کردن آن‌ها نیز دریافت کنید؟
  • علاوه‌ بر ویژگی‌های یک دریل ساده، چه امکانات دیگری را مدنظر دارید؟
  • چه هزینه‌ای برای خرید دریل در نظر گرفته‌اید؟

بهترین برندهای دریل برقی

دریل‌های موجود در بازار دارای برندهای مختلفی هستند. آنچه اهمیت دارد، پیدا کردن یک برند معتبر است که این محصول را با کیفیت و کارایی فوق‌العاده به بازار عرضه کند. دقت کنید که حتما محصول خریداری ‌شده دارای ضمانت اصالت کالا باشد.

برندهای مطرح برای دریل:

  • میلواکی
  • رونیکس
  • آروا
  • توسن
  • کرون
  • بوش

شما می‌توانید متناسب با بودجه‌ای که برای خرید این محصول در نظر گرفته‌اید، یکی از مدل‌های با کیفیت این برندها را انتخاب و خریداری کنید. توجه داشته باشید که ایرانی با وارداتی ‌بودن این محصول، نقش مهمی در تعیین قیمت آن دارد.

ممکن است مدل‌های با کیفیتی در میان دیگر برندها تیز وجود داشته باشد. با انتخاب فروشگاه معتبر می‌توانید به ‌راحتی از تمامی دریل‌های با کیفیت از برندهای مختلف آگاه شوید.

نکات مهم در خرید بهترین دریل 

علاوه ‌بر شناخت انواع دریل، داشتن اطلاعاتی درباره ویژگی‌های آن به شما کمک می‌کند تا خرید بهترین دریل برای مصارف خانگی را با رعایت اصول و نکات لازم انجام دهید. اصلی‌ترین نکاتی که در این خرید به شما کمک می‌کنند، عبارت‌اند از:

طراحی استاندارد و خوش دست بودن دریل

دریل‌های مختلف از نظر ظاهری بسیار به یکدیگر شباهت دارند. توجه به برخی نکات جزئی به شما کمک می‌کند تا دریلی استاندارد خریداری کنید که کارکردن با آن بسیار راحت است. داشتن دسته اصلی و کمکی ضد لغزش، مجهز بودن بدنه و دسته دستگاه به روکش رابری و لاستیکی ضد لغزش و ضد تعریق برخی از نکاتی هستند که باید به آن‌ها توجه کنید.

برقی یا شارژی بودن دریل

با توجه به نوع و میزان استفاده از دریل می‌توانید نوع برقی یا شارژی این محصول را انتخاب کنید. استفاده‌ نکردن از دریل شارژی برای مدت‌زمان طولانی باعث آسیب‌دیدگی باتری آن می‌شود. به همین دلیل، سالانه یک یا 2 بار از این دستگاه استفاده می‌کنید، نوع برقی برای شما مناسب‌تر است.

ابعاد و وزن دریل

وزن و ابعاد دریل‌های مناسب برای مصارف خانگی بر اساس قدرت موتور، سرعت و سایز سه نظام تغییر پیدا می‌کند. به‌طور معمول، وزن دریل‌های خانگی بین 500 گرم تا 2.5 کیلوگرم است.

هرچه وزن دریل، قدرت موتور و سرعت سوراخ‌کاری آن کمتر باشد، نگهداری در دست و کارکردن با آن نیز راحت‌تر است.

دریل‌های قوی قدرت سوراخ‌کاری بیشتری دارند؛ اما به‌ دلیل وزن بالا نمی‌توان با استفاده از یک دست آن‌ها را نگهداری کرد.

3 نظام آچاری یا اتوماتیک بودن دریل

نظام آچاری برای سوراخ‌کاری چکشی و قوی‌تر با مته الماسه کارکرد فوق‌العاده‌ای دارد، اما دریل 3 نظام اتوماتیک نیاز به آچار ندارد و با استفاده از دست به ‌راحتی قفل می‌شود. به همین دلیل در سوراخ‌کاری سبک و سطح نازک چوب و فلز یا تعویض مداوم مته حین کار، 3 نظام اتوماتیک سرعت بالاتری دارد.

توان موتور و گشتاور دریل

معمولا توان موتور دریل‌ها بین 250 تا 2000 وات است. هرچه توان موتور دریل بیشتر باشد قدرت سوراخ‌کاری و مصرف برق آن نیز بالاتر می‌رود.

برای مصارف خانگی استفاده از یک دریل با توان موتور 400 تا 1000 وات مناسب است. اگر قصد دارید دریل چکشی تهیه کنید، توان بیشتری را برای آن در نظر بگیرید.

در دریل‌های شارژی، ولت باتری و میزان گشتاور دریل تعیین‌کننده توان آن است. برای مصارف خانگی موتور و باتری لیتیوم - یونی نباید کمتر از 12 ولت باشد. گشتاور اعمالی مناسب برای گیربکس آن‌ها بر سطح قطعه نیز بیشتر از 15 نیوتن است.

سایز 3 نظام دریل

3 نظام آچاری و اتوماتیک در 3 سایز 6، 10 و 13 میلی‌متر تولید می‌شوند. کاربرد هریک از آن‌ها به یک صورت است:

  • نظام 6 میلی‌متر برای کارهای ظریف ،مواد حساس، دکوراسیون و سوراخ‌کاری سبک در مصارف تزیینی مناسب است.
  • نظام 10 و 13 میلی‌متر برای کارهای عمومی و مصارف خانگی مناسب هستند.

سرعت چرخش دریل

سرعت چرخش موتور تاثیر زیادی روی سوراخ‌کاری‌های عمومی در خانه ندارد. اگر دریل دارای ویژگی‌هایی نظیر بالا بودن توان موتور، تیز بودن نوک مته، متناسب‌ بودن سطح و جنس قطعات با قدرت دریل باشد، استفاده از این محصول سرعت چرخش بین 1000 تا 3000 دور در دقیقه برای رفع تمام نیازهای شما مناسب خواهد بود.

دیمر دار یا بدون دیمر بودن دریل

مجهز بودن دریل به دیمر به شما کمک می‌کند تا دریل را روی محدوده سرعت خاصی تنظیم کنید و ثابت نگه دارید. این امکان به شما کمک می‌کند تا کارهایی مانند پیچ‌بندی و سوراخ‌کاری کنترل ‌شده را به‌درستی انجام دهید.

امکانات جانبی دریل

هنگام خرید دریل برخی لوازم جانبی پرکاربرد نیز در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد. متر، آچار، دستکش، مته، بیت و سرپیچ گوشتی برخی از این لوازم هستند. دریل و تمامی این موارد در یک کیف قابل حمل قرار می‌گیرند.

قابلیت چپ گرد و راست گرد دریل

بیشتر دریل‌ها دارای قابلیت راست‌گرد هستند؛ زیرا تنها وظیفه سوراخ‌ کردن دیوار و سطوح مختلف را بر عهده دارند. در برخی مدل‌ها یک کلید در نظر گرفته شده که با استفاده از آن می‌توان از قابلیت چپ‌گرد نیز استفاده کرد. وجود قابلیت چپ‌گرد باعث می‌شود که شما بتوانید از این محصول به‌عنوان پبچ گوشتی برقی نیز استفاده کنید.

استفاده از دریل برقی برای مصارف خانگی

دریل برقی نسبت به نوع شارژی دارای هزینه کمتر، وزن سبک‌تر و ابعاد مناسب‌تری است. از طرفی، هزینه تعمیر و نگهداری پایینی دارد و برای مدت‌زمان طولانی می‌توان از آن استفاده کرد.‌ به همین دلیل یکی از بهترین گزینه‌ها برای مصارف خانگی است.

استفاده از دریل برقی با توان مصرفی 600 تا 900 وات می‌تواند در رفع نیازهای خانگی مانند سوراخ ‌کردن دیوار برای نصب پرده و تابلو و سوراخ ‌کردن سطوح فلزی و چوبی به شما کند.

البته توجه داشته باشید، انتخاب نوع شارژی یا برقی به عواملی نظیر موارد استفاده و میزان نیاز شما به این دستگاه بستگی دارد؛ زیرا هریک از آن‌ها کارایی، قیمت و کیفیت متفاوتی دارند.

قیمت دریل چگونه تعیین میشود؟

قیمت دریل مورد استفاده برای مصارف خانگی به موارد زیادی بستگی دارد. اصلی‌ترین فاکتورهایی که بر قیمت دریل اثر می‌گذارند، عبارت‌اند از:

  • وارداتی یا ایرانی ‌بودن دریل: دریل‌هایی که در کشورمان تولید می‌شوند نسبت به دریل‌های وارداتی دارای قیمت مناسب‌تری هستند.
  • کیفیت دریل: هرچه دریل از کیفیت بالاتری برخوردار باشد، قیمت آن نیز بیشتر است. این مورد، کیفیت تمامی قطعات و بدنه دستگاه را شامل می‌شود.
  • نوع دریل: با توجه به پیشرفته‌ بودن و امکاناتی که در دریل وجود دارد، قیمت آن نیز افزایش پیدا می‌کند.
  • لوازم جانبی: هرچه لوازم جانبی که در کنار دریل وجود دارد، کامل‌تر و بیشتر باشند، قیمت آن نیز بیشتر است.
  • قدرت موتور: هرچه قدرت، توان و کارکرد موتور دریل بیشتر و بهتر باشد، هزینه بیشتری برای خرید آن باید بپردازید.

چه دریلی برای مصارف خانگی خریداری کنیم؟

دریل مورد استفاده برای مصارف خانگی باید دارای ویژگی‌هایی باشد که بتواند نیازهای شما را برطرف کند. از طرفی دیگر، نباید دچار آسیب‌دیدگی شود و طول عمر بالایی داشته باشد. برخی از نکاتی که در خرید دریل متناسب با شرایط‌تان به شما کمک می‌کنند، عبارت‌اند از:

  • برای مصارف خانگی دریل برقی مناسب‌تر از دریل شارژی است.
  • با توجه به شارژی یا برقی ‌بودن دریل آن را با توان موتور و باتری مناسب خریداری کنید.
  • سنگین ‌بودن بیش از اندازه دریل باعث می‌شود نتوانید به ‌خوبی و به‌ صورت تک‌دست از آن استفاده کنید.
  • مقدار بودجه مناسبی برای خرید آن در نظر بگیرید.
  • به وزن و ابعاد دریل دقت کنید تا حمل و نگهداری آن برای شما دشوار نباشد.

پرداخت هزینه بالا لزوما باعث دریافت کالای با کیفیت نمی‌شود. اما برای دریل‌هایی که کارایی بالا، طول عمر زیاد و ویژگی‌های منحصر‌به‌فردی دارند، باید هزینه بیشتری نسبت به نوع ساده و کم‌کیفیت بپردازید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی