آیت‌الله‌ العظمی جوادی‌ آملی:

تفکر اومانیستی ریشه مشکلات دنیای کنونی است

گروه حوزه‌های علمیه: آیت‌الله جوادی آملی تفکر اومانیستی را ریشه مشکلات جامعه جهانی در عصر حاضر عنوان و تصریح کرد: آنچه مشکل جهان کنونی است و دامنگیر انسان شده، این اشتباه دردناک است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله العظمی عبدالله جوادی آملی امروز 14 اسفند در دیدار تعدادی از اساتید و دانشجویان ممتاز دانشگاه مجازی المصطفی(ص) از کشورهای مختلف و همچنین جمعی از مدیران مدارس شیعی کشور هند گفت: عصاره دعوت انبیاء الهی این است که انسان موجودی کریم و بزرگوار است؛ کرامت انسان ذاتی او نیست، بلکه به استناد خلافت اوست و معنای خلافت این است که خلیفه، حرف مستخلف‌عنه را بفهمد، باور کند، عمل کند و منتشر کند تا خلیفه کریم بشود.

آیت‌الله جوادی آملی  تفکر اومانیستی را ریشه مشکلات جامعه جهانی در عصر حاضر عنوان و تصریح کرد: آنچه مشکل جهان کنونی است و دامنگیر انسان شده، این اشتباه دردناک است که انسان کنونی، جانشینی خدا را که بسیار مقدس است با جایگزینی خدا یعنی اومانیسم اشتباه گرفته است، انسان ِ عصر حاضر به جای اینکه بفهمند جانشین خداست و باید حرف خدا را بزند، خود را جایگزین خدا می‌داند، خود را صاحب‌نظر می‌داند و با نظر خود می‌خواهد جهان را اداره کند!!

این مفسر قرآن با اشاره به وظیفه خطیر عالمان، محققان و دین‌پژوهان در بازگرداندن بشر به صراط مستقیم اظهار کرد: وظیفه شما عالمان، محقّقان و دین‌پژوهان این است که جامعه بشر را از خطر ابتلا به تفکر اومانیستی نجات دهید.

ایشان ادامه داد: خداوند به ما دستور داد شما دین را به مردم ابلاغ کنید و فرمود، حرف‌هایی که من می‌زنم حرف‌های دل‌آشنا و فطرت‌پذیر است،  لذا شما خودتان این حرف‌ها را خوب بفهمید و عمل کنید، آنگاه وقتی حرف از دلِ شما برآمد دیگران حرف‌های شما را می‌پذیرند.

بر همه ما فراگیری و تحقیق واجب است

آیت‌الله جوادی آملی در پایان جوانان غربی را به تحقیق درباره اسلام حقیقی دعوت کرد و افزود: قبل از اینکه جوان‌ها را به دانشمند شدن و به عالِم شدن دعوت کنیم، بر همه ما فراگیری و تحقیق واجب است، اصل اول این که بر هر کسی فراگیری دستورهای دین واجب است، اما طبق روایتی که مرحوم کلینی(رضوان الله علیه) در کتاب شریف کافی در باب علم از معصوم(علیه السلام) نقل کرده، خداوند بر هیچ جاهلی، تعلّم را واجب نکرد و از هیچ جاهلی تعهّد نگرفت، مگر اینکه قبل از تعهّد از جاهل، از عالمان تعهّد گرفته است که آ‌نها را تعلیم بدهند.

وی در پایان اظهار کرد: هیچ جوانی مثل لوح نانوشته خلق نشده، بنابراین چه خواهرها، چه برادرها باید حوزه‌های علمیه داشته باشند، معارف قرآن و عترت را عالمانه و محقّقانه یاد بگیرند علاوه بر این، عملشان نیز باید جاذبه داشته باشد و جوانان کشورهای خود را با این علوم آشنا کنند و سعی کنند با تربیت اسلامی، اخلاق اسلامی، روش و منش اسلامی در آنها کِشش به اسلام را ایجاد کنند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان