ماهان شبکه ایرانیان

سیدحسن اصل‌نژاد پیشنهاد داد:

راه حل مشکل آموزش قرآن در حوزه

گروه حوزه‌های علمیه: مسئول امور فرهنگی تربیتی مدرسه معارف اسلامی وابسته به جامعه المصطفی(ص) تاکید کرد: برای حل مشکل آموزش قرآن در حوزه باید چهار ماه ابتدایی ورود طلاب به آموزش قرآن اختصاص یابد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن اصل نژاد، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) گفت: تا وقتی طلاب اعم از جامعه المصطفی و حوزه‌های دیگر از بدو ورود طلاب در زمینه قرآنی با آنان کار نکنند و آموزش فراگیر برای آنان برگزار نشود به هر دری بزنیم مشکل قرآنی برطرف نخواهد شد.

وی افزود: هم اکنون طلاب المصطفی در بدو ورود به مدت شش ماه زبان فارسی را یاد می‌گیرند و در حد قابل قبولی می‌توانند فارسی بنویسند و صحبت کنند مطمئنا اگر همین اهتمام به بحث قرآنی هم وجود داشته باشد چنین چیزی ممکن است.

اختصاص 4 ماه برای آموزش قرآن

وی تاکید کرد: من پیشنهاد می‌دهم که جامعه المصطفی و حوزه‌های دیگر در بدو ورود چهار ماه را فقط به آموزش قرآن طلاب اختصاص دهند و مطمئنا بازده خوبی خواهد داشت.

اصل نژاد بیان کرد: اگر افراد تحت آموزش قرار نگیرند به صورت مستقیم وارد فرایند آموزشی شده و حتی تا مقطع دکتری پیش می روند بدون اینکه بتوانند قرآن بخوانند و حتی روخوانی و روان خوانی صحیحی ارایه دهند که شایسته یک طلبه نیست و در اذهان و انظار عمومی هم جلوه مناسبی ندارد.

مسئول امور فرهنگی تربیتی مدرسه معارف اسلامی اظهار کرد: تسلط بر روخوانی و روان‌خوانی پایه پیشرفت های بعدی از جمله تفسیر قرآن است و اثرگذاری یک مبلغ و طلبه را در داخل و خارج چند برابر می‌سازد.

لزوم فضاسازی بیشتر برای اهتمام به قرآن

اصل نژاد عنوان کرد: باید این مسئله در حوزه‌های علمیه و جامعه المصطفی فضاسازی شده و زمینه اجرای آن فراهم گردد تا شاهد شکوفایی بیشتر در این عرصه باشیم.

وی تصریح کرد: مسیر فراگیری و انس با قرآن آن‌قدر شیرین و جذاب است که اگر کسی در این مسیر قرار گیرد همین جذبه و علاقه او را به پیش خواهد برد و در مسیر قرار خواهد گرفت.

این فعال قرآنی جامعه المصطفی(ص) در ادامه با اشاره به برنامه‌های درنظرگرفته شده در مجتمع آموزش عالی امام خمینی برای آموزش قرآن به طلاب غیرایرانی عنوان کرد: مهمترین هدف از اجرای طرح‌های قرآنی ما ارتقاء سطح قرآنی طلاب و رساندن آنان به حدقابل قبول است.

مسئول امور فرهنگی تربیتی مدرسه معارف اسلامی افزود: برگزاری کلاس‌های قرآنی در همین راستا هم اکنون در حال برگزاری است و طلاب در حال آموزش هستند.

اصل نژاد اظهار کرد: صبح و نشاط، تجزیه و تحلیل اخبار روز، قرائت قرآن و بیان احادیث و سیره نبوی و قرائت دعای امام زمان از جمله برنامه‌های روزانه در مجتمع امام است.

ارزیابی قرآنی 1600 طلبه

وی از ارزیابی قرآنی هزار و 600 طلبه در سال قبل خبر داد و گفت: چون اکثر طلاب جدیدالورود بودند نیمی از این افراد در سطح ضعیفی هستند و نیازمند آموزش لذا برای آموزش آنان برنامه‌ریزی کرده‌ایم و در حال اجرای برنامه‌هایی هستیم اما تنها نباید به این مسئله اکتفا شود بلکه باید حداقل چهار ماه برای اموزش قرآن این افراد اختصاص یابد.

اصل نژاد ادامه داد: با توجه به فرارسیدن ایام امتحانات طلاب، فعلا برنامه جدیدی در دستور کار نداریم و برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی خواهیم داشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان