باگر کیک یکی از ترندترین کیک های این روزها بوده و برای مناسبت های مختلفی استفاده می شود. شما می توانید در ادامه با طرز تهیه باگر کیک آشنا شوید.

طرز تهیه باگر کیک:
این کیک های کوچک که معمولاً در سایزهای کوچک 1 تا 2 نفره تهیه می شود، مواد کمتری لازم دارد. در ادامه مواد مورد نیاز را برای آماده کردن این کیک ذکر کرده ایم. طرز تهیه کیک قیسی و کیک شیر عسلی با رسپی های مخصوص دیگر را در لینک مطالعه کنید.
مواد اولیه:
- تخم مرغ: 6 عدد
- شیر: 1 لیوان فرانسوی
- شکر: 1 لیوان فرانسوی
- وانیل: 1 دوم قاشق چای خوری
- خامه قنادی: 1 و نیم لیوان
- روغن مایع: 3 چهارم لیوان
- بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
- آرد سفید: 2 لیوان فرانسوی
- رنگ خوراکی: در صورت دلخواه
طرز پخت:
برای آماده کردن این کیک ابتدا باید از دو ساعت قبل مواد را در دمای محیط قرار دهید تا مواد با یکدیگر هم دما شده و این کار باعث می شود، کیک شما پف بهتری داشته باشد.

مقداری شکر تخم مرغ وانیل را درون ظرف ریخته و با یکدیگر ترکیب کنید. با استفاده از همزن برقی مواد را هم زده تا مواد حالت شیری رنگ بگیرد و شکر کمی حل شود. در ادامه بعد از اینکه مواد شما حجیم شد، شیر و روغن را به مواد اضافه کنید. دو سه دور با دور تند مواد را زده تا ترکیب یکدست شود.
در این مرحله از طرز تهیه باگر کیک آرد و مقداری بکینگ پودر را درون ظرفی ریخته با یکدیگر ترکیب کرده و چند مرتبه آن را الک کنید تا بافت لطیف و سبکی بگیرد.
در صورت دلخواه می توانید دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو نیز به مواد آرد اضافه کرده و به همراه آن الک کنید. مواد خشک را در چند مرحله و کم کم به شیر افزوده و با لیسک آن را به صورت دورانی و آهسته هم بزنید تا مواد آرد درون مواد تخم مرغی و شیر ترکیب شود.
کف یک ظرف را چرب کرده و درون آن مواد کیک را بریزید. چند مرتبه سینی را به کف زمین زده تا حباب های اضافی آن خارج شود. ظرف را درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت کیک و طلایی شدن سطح آن کیک را خارج کرده و زمان دهید تا خنک شود.

بعد از خنک شدن کیک مقداری خامه قنادی را درون ظرف ریخته و با دور تند همزن مجدد آن را هم بزنید تا خامه حجیم و چند برابر شود. بعد از اینکه خامه سبک شد، سطح کیک را با استفاده از کاردک خامه کشی کنید.
روی سطح کیک را با مقداری آلبالو و یا توت فرنگی دیزاین کنید. شما می توانید به دلخواه و به سلیقه خود روی کیک را دیزاین کنید. این نوع کاپ کیک ها برای جشن تولدهای دو نفر بسیار مناسب می باشد.
این کیک مخصوص را برای سالگرد ازدواج نیز می توانید، تهیه کنید و یک جشن دو نفره داشته باشید. همچنین این نوع کیک ها برای عکاسی بیشتر استفاده می شود.