ماهان شبکه ایرانیان

با حمایت حوزه علمیه؛

ستاد ترویج فقه تجارت و بازار تشکیل شد

گروه حوزه‌های علمیه: ستاد ترویج فقه تجارت و بازار با حمایت حوزه علمیه و آیت‌الله‌العظمی صافی گلپایگانی در مسجد امام حسن عسکری(ع) قم تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا بطحایی، مسئول ستاد ترویج فقه تجارت و بازار دیشب اول تیرماه درنشستی خبری با اعلام این خبر گفت: ستاد ترویج فقه تجارت و بازار از ابتدای ماه مبارک رمضان با عنایت ویژه آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی و حمایت حوزه علمیه تشکیل شده است.

وی با تاکید بر لزوم ترویج فقه تجارت در شرایط کنونی اظهار کرد: این ستاد از ابتدای ماه مبارک رمضان و نیم ساعت مانده به اذان ظهر اقدام به برگزاری جلسات احکام فقهی تجارت و بازار برای کسبه قم کرده است و من از همه بازاریان و کاسبان شهر مقدس قم برای حضور در این جلسه دعوت می‌کنم.

بطحایی با اشاره به اهمیت بازار در اسلام گفت: تجارت قلب تپنده جامعه است و اگر فاسد شود همه جامعه را به فساد می‌کشاند از این رو در روایات به برکت مال و حلال بودن آن بسیار توجه شده است.

خداوند کاسب را در کنار شهید و در مقام حبیب خود قرارداده است؛ به همین دلیل باید کاسبان به احکامی که در این حوزه وجود دارد واقف باشند.
بطحایی بیان کرد: اهمیت کسب و کار به حدی است که برخی از کسب و کارها برای فرد جنبه الزامی و واجب پیدا می‎کند و اگر کسی در این جامعه به تولیدات یک کاسبی نیاز داشته باشد آن کار نباید متوقف شود.
وی گفت: در حوزه کسب و کار احکام بسیاری وجود دارد که باید به آن توجه کرد از آن جمله می‎توان به عدم تدلیس در معامله و اهمیت دادن به اموری چون زیبافروشی اشاره کرد.

وی بیان کرد: در گذشته یک کاسب با یک مغازه خود و اطرافیانش را اداره می‌کرد زیرا به برکت مال اعتقاد داشتند اما امروز گاهی فرد با چندین مغازه باز هم از تامین معاش خود گلایه دارد.
بطحایی برای بهره‌مندی تمامی کسبه کشور و آشنایی آنان با احکام فقهی گفت: کاسبان می‌توانند سؤالات خود را از طریق پیامک 30007479 ارسال و پاسخشان را دریافت کنند.

وی اظهار کرد: بنا داریم این طرح را در تمامی مساجد قم و حتی در بازارها نیز اجرا کنیم تا کاسبان بیش از پیش با مسایل فقه بازار آشنا شوند.

وی همچنین به سابقه ساخت مسجد امام حسن عسکری(ع) اشاره کرد و بیان داشت: این مسجد به دستور مستقیم امام به وکیلش احمدبن اسحاق قمی ساخته شد و در طول تاریخ شیعه مامنی برای مردم و محلی برای دروس علما بود و امروز نیز به مرکزی برای تبلیغ وترویج اسلام و تشیع تبدیل شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان