شناسه : ۲۹۸۷۳۶۰ - دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۳۱
سفر در زمان؛ یادداشتهای علم، یکشنبه ۳ تیر ۱۳۵۲: شاهنشاه نسبت به شهناز ملایمتر شده، حالا شاهزاده خانم میخواهد در فارس زراعت کند
یادداشتهای اسدالله علم: به من فرمودند: میبینی اقبال برای اینکه خودش هم عکسی بیندازد و نخودی به آش بیندازد، می. خواهد کار قرارداد را دو هفته تأخیر بیندازد که یک عده بیایند این قرارداد را امضاء کنند و حال آن که اصلاً این کار لازم نیست. [وان ریون]Van Reven میرود [قرارداد را]به امضاء رؤسای شرکتهای مختلف میرساند.
اسدالله علم (1 مرداد 1298 بیرجند – 25 فروردین 1357 نیویورک)، یکی از مهمترین چهرههای سیاسی دوران محمدرضا شاه، وزیر دربار از 1345 تا 1356 و نخستوزیر ایران از سال 1341 تا 1342 بود.
در ادامه بخشی از یادداشت های او را بخوانید.
یکشنبه 3 تیر 1352: صبح شرفیاب شدم. مذاکرات دیروز با سفیر آمریکا... [و] کارهای جاری را عرض کردم. خیلی مفصل بود. به من فرمودند: میبینی اقبال برای اینکه خودش هم عکسی بیندازد و نخودی به آش بیندازد، می.خواهد کار قرارداد را دو هفته تأخیر بیندازد که یک عده بیایند این قرارداد را امضاء کنند و حال آن که اصلاً این کار لازم نیست. [وان ریون] Van Reven میرود [قرارداد را] به امضاء رؤسای شرکتهای مختلف میرساند. بعد هم که آخر من... [توشیح] میکنم. و از این خودخواهی شکایت داشتند. قدری راجع به والاحضرت شاهدخت شهناز عرض کردم قدری شاهنشاه ملایمتر نسبت به ایشان شدهاند. خوشحال شدم. حالا شاهزاده خانم میخواهند در فارس زراعت کنند.
بعد از ظهر به سفارت هلند رفتم که جشن 350 ساله روابط ایران و هلند را جشن میگرفتند....
منبع: انتخاب