ماهان شبکه ایرانیان

پیام آیات عظام نوری همدانی، صافی گلپایگانی، جوادی آملی و مکارم شیرازی به مناسبت ۸شوال

گروه حوزه‎های علمیه: آیات عظام نوری همدانی، صافی گلپایگانی، جوادی آملی و مکارم شیرازی در نوشتارها و پیام‌هایی به مناسبت سال‌روز تخریب بقیع به دست وهابیون جنایات این فرقه منحرف را محکوم کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله‌العظمی حسین نوری همدانی در پیامی به مناسبت هشتم شوال سالروز تخریب قبور ائمه بقیع(ع) تاکید کرد: هر سال خاطره تلخ  تخریب بقیع دل شیعیان و مسلمانان آزاده را آزرده می‌کند.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

از حدود 90 سال پیش و پس از اینکه فرقه تکفیری وهابی با تخریب قبور ائمه بقیع (ع) و ارتکاب جنایات قبیح در مسجد مدینه و در کربلا در ریختن خون‌ها و از بین بردن آثار اسلامی عقاید منحرفانه خود را ظاهر کردند هر سال خاطره این مصیبت عظیم در قلوب مسلمانان تجدید می‌شود.

این فرقه که برخلاف مبانی قرآن مجید و احادیث معتبر اسلامی با تکیه بر استکبار و صهیونیست‌ها ذلیلانه زیر سلطه آنها قرار گرفتند، راه اختلاف و ایجاد تفرقه با مسلمانان را پیموده و هر روز بر جنایات و شقاوت خود افزودند و ماهیت شقاوتمندانه خود را در محو آثار اسلامی، تخریب مساجد، ریختن خون مسلمانان و کشتن زنان و کودکان بیش از پیش ظاهر ساختند.

این فرقه منحرف در انجام همه این جنایت‌ها هدفی جز حفظ حکومت خود نداشتند و در ایجاد گروه داعش و ریختن خونها در عراق، سوریه، لبنان، بحرین، یمن و نیجریه منظور و هدفی جز خدمت به استکبار و صهیونیسم جهانی ندارند.

اخیراً در میان کشورهای اسلامی هیچ کشوری به اندازه این رژیم از کشورهای غربی و همفکران آنها که هدفی جز ایجاد جنگ و اختلاف افکنی‌ها برای فروش سلاح های جنگی ندارند، سلاح جنگی نخریده است و هم اکنون در حدود سه ماه است که با تهاجم شبانه روزی و کشتار بیرحمانه مردان و زنان و کودکان و تخریب مساجد و مدارس و بیمارستان‌ها و خانه‌های کشور یمن خادم الحرمین الشریفین بودن خود را در انظار جهانیان به نمایش گذاشته است.

پاسداری از آثار بقیع، دعوت به توحید و قرآن است

همچنین آیت‌الله العظمی صافی گلپایگانی در نوشتاری آورده است: بقیع، عنوان بقعه‌ای از بقاع مدینه طیّبه است که حافظ آثار بخش‌های مهمّی از تاریخ صدر اسلام است و در طول چهارده قرن و اندی که از هجرت می‌گذرد، همواره یادآور روزهای بزرگی است که هرکدام در معرّفی اسلام و رسالت الهی حضرت رسول اکرم صلّی الله علیه و آله از اسناد مهمّ تاریخ است.پاسداری از این آثار و حفاظت از آنها، پاسداری از مبانی دعوت به توحید و قرآن کریم است.این آثار و سایر آثار تاریخی که در حرمین شریفین قرار دارد، همواره بین مسلمانان، با عظمت و قداست و مورد احترام بوده و هست و مردم، سیره‌ی پیغمبر، مجاهدات پیغمبر، غزوات پیغمبر، اهل‌بیت پیغمبر و اصحاب پیغمبر صلّی الله علیه و آله را در آنها می‌دیدند و از اعتبار بالا و بی‌مانندی برخوردار است.
وی افزوده است: مکان‌های مقدّس مکّه و مدینه اگرچه به نام دیگران هم باشد، همه نام و جایگاه پیامبر اسلام و شعاع نام آن حضرت است. همه مکمّل دعوت به توحید و تاریخ دین توحید و عقیده به توحید و پیام توحید و اعزاز کلمه‌ی توحید است. اگر ابراهیم به این مقام واحد یاد می‌شود؛ محمّد صلّی الله علیه و آله به همه‌ی این مقامات متعدّد یاد می‌شود که همه جاودانگی دارد.
این مرجع تقلید آورده است: امّا افسوس که بیشتر این مشاهد و مقامات را تخریب نمودند. خسارات بزرگی به تاریخ اسلام به واسطه‌ی از بین‌بردن این اسناد تاریخی وارد شد که جبران‌پذیر نیست، و پشتوانه‌های تاریخی دین مبین را ویران نمود. هدف شوم دشمنان در این اهانت بزرگ و در این سیاست، از بین‌بردن پشتوانه‌های تاریخ اسلام و اسناد و آثار خارجی و عینی تاریخ بود؛ آثار و ابنیه و مقامات و مشاهدی که تا دنیا برقرار است باید محفوظ بماند و در پاسداری از حریم و حرمت آنها، کمال اهتمام مبذول شود، متأسّفانه این مشاهد مقدّسه را منهدم نمودند.
این استاد حوزه علمیه تاکید کرده است: در دنیای کنونی که دولت‌ها و مردم به حفظ سوابق فرهنگی و مواریث افتخارآمیز خود اهتمام دارند، این مواریث عزیز منهدم گردید و یا نام آنها را عوض نمودند.هیچ امّت و هیچ فرد آگاهی، تاریخِ خود را این‌گونه ضایع نمی‌سازد. هیچ تاریخ مکتوبی نمی‌تواند جایگزین این آثار باشد. هر ملّت دیگری اگر در حدّ یکی از این آثار و کمتر و کمتر هم داشت، حفاظت آن را سرلوحه سیاست خود قرار می‌داد. تخریب این مشاهد و به فراموشی‌سپردن حتی قبة الخضراء، یکی از مقاصد مهمّ سیاست‌های اسلام‌ستیزی دشمنان بود. چه نقشه‌‌ی پر خسارتی بود که به توطئه‌ی استعمار و به دست گروهی جاهل اجرا شد؛ إنا لله و انا الیه راجعون.

وهابیت با تخریب بقیع چه جوابی برای مزد رسالت دارند ؟!

آیت‌الله العظمی جوادی آملی نیز در نوشتاری در این باره آورده‌اند: اهل‏ بیت (علیهم‏ السلام) مظاهر کامل ﴿ذو رحمةٍ واسعة﴾ و وارثان ﴿رحمة للعالمین﴾ هستند. لذا چشمه‏‌های رحمت در خانه ‌هایشان می‏‌جوشد و از آنجا جاری شده، به دیگران می‏‌رسد. بنابراین، درس رحمت، عطوفت، گذشت و مهربانی بی‏ منت را باید از مکتب آنان آموخت؛ زیرا احسان و انعام انسان‌ها به یک‏ دیگر معمولا با انتظار مقابله به مثل، انتظار تشکر و... همراه است، لیکن ترحم و تفضّل اهل‏بیت (علیهم‏ السلام) صرفاً برای خداست و انتظار مقابله به مثل، تشکر و تقدیر از هیچ کس ندارند.

وی افزوده است: تاریخ در گذشته‌ای نه چندان دور از سوی کوته‌فکران و معاندان وهابی، واقعه بسیار تلخ تخریب قبور فرزندان نبی مکرم اسلام محمد مصطفی (ص) و نیز حتی تحریم عرض سلام و ارادت و دوستی به ساحت آن بزرگواران را نظاره‌گر است در حالی که خود حضرت در طول عمر با برکت خود، عنوان «مودّت قربی» را مکرر سفارش نمودند. براستی ثمره اهمیت این سفارش‌ها ی پی در پی در لسان نورانی رسول رحمت(صلوات الله علیه) در جه جایی نمو پیدا می کند؟ چیزی که به نام «مودّت قربی» در اجر رسالت مطرح است نفع مستقیم آن به خود مردم بر می‌‏گردد؛ چون آنان چراغ‏‌های هدایت و کشتی‏‌های نجات امت‌اند.

این مفسر قرآن در بخش دیگری از این نوشتار آورده است: در روایتی از رسول اکرم (ص) رسیده است: بهشت مشتاق چهار نفر از اهل من است، خدا آنها را دوست دارد و من نیز مأمور به دوستی آنها هستم. آن چهار نفر عبارتند از: علی بن ابی طالب، حسن، حسین و مهدی (علیهم‏السلام)؛ همان کسی که عیسی بن مریم (علیهما السلام) پشت سر وی نماز می‏‌خواند؛ إنّ الجنة تشتاق إلی أربعةٍ من أهلی قد أحبّهم الله وأمرنی بحُبّهم: علی بن أبی طالب والحسن، والحسین والمهدی صلوات‏الله علیهم الذی یصلّی خلفه عیسی بن مریم. بنابراین، چیزی که این خاندان را از دیگران ممتاز می‏‌کند آن است که بار سنگین و کمرشکن رسالت و هدایت را بر دوش کشیدند و در حالی که به آنها سنگ می‏‌زدند و پیشانی و دندانشان را می‏‌شکستند و... دست از ارشاد و راهنمایی مردم برنمی‌‏داشتند و تا آنجا که امید هدایتشان می‏‌رفت تلاش می‏‌کردند و همواره از خدا می‏‌خواستند که آنها را هدایت کند.

انتظار روزی را داریم که حرمین شریفین از دست نابخردان جدا شود

همچنین آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی در نوشتاری در این باره آورده‌اند: انتظار روزی را می‌کشیم که مسلمین جهان بیدار شوند و حق مشروع خود را مطالبه کنند و اداره امور فرهنگی حرمین شریفین را به دست گروهی از نمایندگان بصیر تمام کشورهای اسلامی بسپارند و دست وهابیت تندرو را از این مقدسات اسلامی کوتاه کنند نه تنها قبور ائمه بقیع (ع) بلکه تمام آثار تاریخی مکه و مدینه که هر کدام نشانه‌ای از عظمت اسلام و تاریخ گویای مسلمین جهان بود به سبب افکار سفیهانه تخریب شدند.

ایشان افزوده است: در حالی که تمام جهانیان سعی دارند آثار تاریخی خود را که حکایت از ریشه‌دار بودن تمدن آنها می‌کند با هزینه‌های بسیاری نگهداری کنند و برای تخریب آنها جرائم سنگینی قائلند ولی این نابخردان مهم‌ترین آثار تاریخی اسلام و تمدن اسلامی را که قلوب مسلمین برای آن می‌تپد به دست نابودی سپردند و جهان اسلام را از این گنجینه‌های گرانقدر محروم ساختند و خسارت عظیمی به بار آوردند که با هیچ چیز قابل جبران نیست. آنها این میراث‌ اسلامی را ملک شخصی می دانند و خیال می‌کنند مکه و مدینه فقط به آنها تعلق دارد و هر کاری خواستند می‌توانند با این مواقف اسلامی بکنند.

این مرجع تقلید تاکید  کرده است: جهان اسلام باید فریاد کشد { و به آنها بفهماند } که اینها ذخایری است متعلق به تمام مسلمین جهان. در گذشته و حال ، هیچ‌کس در هر مقامی باشد حق ندارد خودسرانه با این میراث به صورت ملک شخصی عمل کند حتی مفتیان وهابی سعودی که فقط اطلاعات بسیار سطحی از مبانی اسلامی و کتاب و سنت دارند حق ندارند برای این امور تصمیم بگیرند و فتوا صادر کنند.

وی ابراز امیدواری کرده است که همان‌گونه که حرم امامین شریفین عسکریین (ع) که به دست وهابیان تخریب شد و به نحوی بسیار بهتر از گذشته در حال ساخت است، حرم ائمه بقیع (ع) نیز در آینده نزدیک باشکوه‌تر از گذشته ساخته شود و مرهمی بر زخم‌های جانکاه محبان گذارده شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان