ماهان شبکه ایرانیان

از اعتیاد تابو نسازیم

از مهم‌ترین مشکلات موجود جامعه ما آن است که والدین برای فراگیری فرزندانشان در زبان‌های خارجی، موسیقی و هر هنر و مهارت دیگری زمان و هزینه زیادی را صرف می‌کنند ولی حاضر نیستند در یک جلسه و یا کلاس مرتبط با پیشگیری از اعتیاد شرکت کنند.

از اعتیاد تابو نسازیم

ایسنا: یک پژوهشگر و درمانگر حوزه اعتیاد در رابطه با بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: نباید از اعتیاد یک تابو بسازیم.

مینا کرمانی نسب می‌گوید: آموزش‌های صحیح و شفاف درباره خطرات و عوارض مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی ضامن سلامت جسم و روان افراد جامعه است.

کرمانی نسب افزود: در وهله اول باید خانواده‌ها از طریق رسانه‌های مختلف بویژه صدا و سیما، شورای محلات، مساجد، کانون های فرهنگی و اجتماعی و غیره درباره آشنایی با انواع موادمخدر، عوارض و خطرات مصرف آنها، چگونگی رفتار و کنترل فرزندانشان آموزش ببینند در غیر این صورت نمی‌توانند به فرزندان خود کمکی بکنند.

وی اظهار کرد: از مهمترین مشکلات موجود جامعه ما آن است که والدین برای فراگیری فرزندانشان از زبان‌های خارجی، موسیقی و هر هنر و مهارت دیگری زمان و هزینه زیادی را صرف می‌کنند ولی حاضر نیستند در یک جلسه و یا کلاس مرتبط با پیشگیری از اعتیاد شرکت کنند.

این پژوهشگر حوزه اعتیاد تصریح کرد: برخی از اعتیاد یک تابو ساخته‌اند و دوست دارند وجود آن را تکذیب کنند، کشور ما نیز مانند جوامع مختلف با این معضل روبرو است و در صورت پذیرش این واقعیت و آغاز آموزش‌های صحیح می‌توانیم از کشیده شدن بسیاری از جوانان به دام اعتیاد جلوگیری کنیم.

کرمانی نسب تاکید کرد: وقتی از آگاهی و دسترسی نوجوانان و جوانان نسبت به انواع مواد مخدر آگاه هستیم، ضرورت دارد، کتاب‌های درسی، فصلی با عنوان پیشگیری از اعتیاد که در آن انواع مواد مخدر و تاثیرات مصرف آنها، روش معتاد شدن و فیزیولوژی اعتیاد بیان شده در مدارس و دانشگاه‌ها به عنوان دروس عمومی تدریس شود.

وی ادامه داد: هر یک از ما به عنوان یک فرد باید معضل اعتیاد را جدی بگیریم تا در ابعاد سازمانی نیز بتوانیم برخوردی جدی با این مساله داشته باشیم.

کرمانی نسب با بیان اینکه مسوولان و دست اندرکاران مبارزه با مواد مخدر نیز باید صادقانه و دلسوزانه در راه اجتماعی شدن مبارزه با اعتیاد قدم بردارند، تصریح کرد: معضل مواد مخدر خانماسوز بوده و توسعه کشور را نیز تحت الشعاع قرار می‌دهد، در حال حاضر سن اعتیاد به 15 سال کاهش یافته و این فاجعه ملی بشمار می‌رود، اگر سریعتر فکر اساسی برای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر انجام نشود، نسل‌های امروز و آینده به افرادی معتاد و بی فایده تبدیل می شوند که کارآیی برای جامعه نخواهند داشت.

 

به گفته وی، ضرورت دارد برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر همه مسوولان دستگاه‌های مختلف که بخشی از اداره کشور را بر عهده دارند، با همدلی و همراهی یکدیگر اقدامات مهم و اثرگذار را برای پیشگیری از افزایش شیوع عرضه و تقاضا انواع مواد مخدر انجام دهند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان