ماهان شبکه ایرانیان

توصیه‌هایی برای انواع حالات و بیماری‌های مختلف

بیماران ارتوپدی   از جمله موارد ارتوپدی که می‌توان در آنها با فیزیوتراپی کمک کرد، عبارت‌اند از: شکستگی استخوان‌ها و دررفتگی مفاصل، تعویض مفاصل، اختلالات اسکلتی عضلانی مثل: کمردرد و گرفتگی عضلات، آرتروز: زانو، شانه، ران و ستون فقرات و غیره، اختلال در ستون فقرات: اسکولیوز، کیفوز و اختلال ناحیه گردن مثل: تورتیکولیس نیز ضایعات با ...

توصیه‌هایی برای انواع حالات و بیماری‌های مختلف

بیماران ارتوپدی
 

از جمله موارد ارتوپدی که می‌توان در آنها با فیزیوتراپی کمک کرد، عبارت‌اند از: شکستگی استخوان‌ها و دررفتگی مفاصل، تعویض مفاصل، اختلالات اسکلتی عضلانی مثل: کمردرد و گرفتگی عضلات، آرتروز: زانو، شانه، ران و ستون فقرات و غیره، اختلال در ستون فقرات: اسکولیوز، کیفوز و اختلال ناحیه گردن مثل: تورتیکولیس نیز ضایعات بافت نرم مثل پیچ خوردگی، پارگی لیگامان‌ها، پارگی مینیسک‌ها، فتق دیسک بین‌مهره‌ای و...

بیماری‌های روماتولوژی
 

بیماری‌های مفاصل و بافت نرم را اصطلاحا بیماری‌های روماتولوژی می‌نامند و فیزیوتراپی در بیماران روماتولوژی می‌تواند مفید واقع شود و از جمله ‌این بیماری‌ها می‌توان به ‌این موارد اشاره کرد: پولی میوزیت (التهابی است که در عضلات ایجاد می‌شود)، درماتومیوزیت (تارهای عضلانی و پوست ملتهب می‌شود)، اسپوندیلیت انکیلیوزان (التهاب ستون فقرات و بافت‌های مجاور آن) آرتریت روماتویید (التهاب مفاصل، رباط و کپسول مفصلی) و بیماری‌هایی مثل آرتروز زانو، ران و ستون فقرات، و اختلافات دیگر مثل بورسیت، کپسولیت، تندونیت، تنوسینویت، آرتریت‌ها و آرتروزها، سندرم بهجت و غیره.

اطفال
 

قریب به 10درصد از کودکانی که به دنیا می‌آیند دچار نوعی از معلولیت می‌باشند که با فیزیوتراپی به موقع می‌توان در معلولیت موجود اقدامات موثری را انجام داد. از جمله‌ این معلولیت‌ها عبارت‌اند از: فلج مغزی، فلج اطفال، فلج زایمانی (ارب پالزی)، تور تیکولی (کودکانی که با گردن کج به دنیا می‌آیند)، اختلال در مچ پا (مثل کف پای صاف، و پا چنبری) و غیره.

بیماران بستری در بخش‌های بیمارستان
 

با توجه به‌اینکه وقتی بیماران عزیز در بیمارستان بستری می‌شوند از هر گونه حرکت عاجزند که به دنبال آن خشکی مفاصل و ضعف عضلات و نیز تجمع ترشحات در ریه آنها و نیز بیماری‌های زخم بستر آنها را تهدید می‌کند و برای پیشگیری از به وجود آوردن این مشکلات لازم است بعد از تجویز پزشک هر روز حداقل یک نوبت فیزیوتراپیست با انجام حرکات فعال و غیرفعال و نیز تمرینات تنفسی و همچنین با ارایه راهنمایی‌های لازم از به وجود آوردن گرفتاری بیشتر پیشگیری ‌کند و زمینه لازم برای توان‌بخشی بیمار را فراهم نماید.

بیماری‌های قلبی و تنفسی
 

فیزیوتراپی در بیماران تنفسی شامل اصلاح الگوی تنفسی تقویت عضلات سیستم تنفسی و تخلیه ترشحات داخل ریه و مجاری تنفسی و همچنین تحریک رفلکس سرفه و آموزش روش‌های تنفسی و تمرینات تنفسی و همچنین آموزش وضعیت‌های خاص برای تخلیه ترشحات از ریه است.

سالمندان
 

با توجه به ‌اینکه سالمندان عزیز با بالا رفتن سن و کاهش فعالیت روزانه دچار ضعف و ناتوانی می‌شوند لازم است زیر نظر فیزیوتراپیست ماهر به حرکت ورزشی ادامه داده و از بروز مشکلات پیشگیری نمایند. در پایان اشاره به ‌این نکته ضروری است که یکی از دلایل ثمر بخش بودن درمان بیماران در کشور‌های پیشرفته وجود ارتباط تنگاتنگ بین پزشک معالج از قبیل: جراح ارتوپد، جراح اعصاب، داخل اعصاب، متخصص روماتولوژی، متخصص قلب و عروق و متخصص ریه و جراح و ... با سایر کادر درمان همچون تیم توان‌بخشی (فیزیوتراپیست) است بنابرین اگر روزی بتوانیم بین پزشک معالج و فیزیوتراپیست ارتباط تنگاتنگ درمانی را بیش از پیش تقویت کنیم فیزیوتراپی می‌تواند گام بلندی را در درمان فیزیکی بیماران سکته مغزی، فلج اندام‌ها، آرتروز زانو، ضایعات مفاصل و ستون فقرات و عوارض شکستگی، ضایعات نخاعی، بیماران قلبی و عروقی و ریوی و ... بردارد.
منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان