اگر نویسنده مخاطب خود را بشناسد و فاعل کار باشد می تواند در سال «جهاد اقتصادی» با اخلاص و مشورت با بزرگان هنر و ادب به خلق آثار باارزش و فاخر بپردازد و یا بهنوعی با نگارش آثار خوب به دیگران نیز راهکار ارائه دهد.
سیدابوالفضل کاظمی، نویسنده در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبری فارس «توانا» در خصوص نقش اهالی فرهنگ و ادب در سال «جهاد اقتصادی»، اظهار داشت: هرکاری که در عالم صورت می گیرد، اگر در آن به اخلاص و صداقت توجه نشود قطعاً آن کار به نتیجه نخواهد رسید.
وی اضافه کرد: برداشت هر فردی از سال «جهاد اقتصادی» متفاوت است و به نوعی هر نویسنده و ناشری طبق اندیشه و تفکر خود به تعریف و هدف خود در این سال می پردازد، همچنین ناشران و نویسندگان با عدم توجه به شهرت می توانند به خلق آثار بامحتوا و ارزشمند بپردازند.
کاظمی با بیان اینکه هرکاری را باید به کاردان آن کار سپرد، ادامه داد: هر شخصی باید با توجه به علاقه و تحصیلات خود به فعالیت بپردازد چراکه اگر بهخلاف این امر باشد هیچ کاری مطلوب به ثمر نخواهد نشست و نتیجه خوبی در بر نخواهد داشت.
وی بیان کرد: اگر نویسنده مخاطب خود را بشناسد و فاعل کار باشد می تواند در سال «جهاد اقتصادی» با اخلاص، تفکر، توکل به خدا و مشورت با بزرگان هنر و ادب به خلق آثار باارزش و فاخر بپردازد و یا به نوعی با نگارش آثار خوب به دیگران نیز راهکار ارائه دهد.
کاظمی با بیان اینکه قلم نویسندگان می تواند راهکار خوبی برای اقشار مختلف جامعه باشد، افزود: اگر در کاری به دنیا توجه شود قطعاً آن فعالیت به طور مطلوب در مخاطب جلوه نخواهد کرد، همچنین صاحبنظران در سال «جهاد اقتصادی» باید در رأس کار قرار گیرند.
این نویسنده گفت: هر شخصی در انجام فعالیت نباید خود را صاحبنظر بداند بلکه باید سعی بر آن داشته باشد که از نظر صاحبنظران آن حوزه استفاده و با آنها مشورت کند تا کارهای او با نتیجه مطلوب صورت گیرد.