زیتون پرورده یک پیش غذا و چاشنی خوشمزه در کنار انواع غذا بوده که خواص زیادی دارد. شما در این قسمت با طرز تهیه زیتون پرورده چرخ کرده آشنا خواهید شد.
طرز تهیه زیتون پرورده چرخ کرده:
زیتون پرورده به سبک شمالی تهیه شده و در کنار غذاهای مختلف سرو می شود. طرز تهیه ترشی بلغاری و دیپ زیتون با دستور ساده دیگر را در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه:
- زیتون بدون هسته: 1 کیلوگرم
- رب انار: 200 گرم
- گردو چرخ شده: 300 گرم
- سیر: 8 حبه
- آب انار: 1 پیمانه
- انار ترش دانه: 1 پیمانه
- نعناع خشک: 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای یک زیتون پرورده خوشمزه و چرخ شده تنها کافی است، مواد ذکر شده را تهیه کرده و آماده سازی کنید. در ادامه با چرخ کردن و میکس مواد می توانید یک زیتون پرورده خوشمزه داشته باشید.
برای آماده کردن این زیتون شمالی زیتون های بدون هسته را آماده کرده زیتون های بدون هسته و سیرهای پاک شده را درون غذاساز یا میکسر ریخته و خوب مواد را میکس کنید. می توانید در این مرحله گردوهای دانه شده را نیز درون میکسر ریخته و مواد را هم با یکدیگر میکس نمایید.

زیتون های میکس شده را درون کاسه بزرگ ریخته به آن مقداری نعنای خشک، انار دانه شده، نمک، فلفل و ادویه های دلخواه خود را اضافه کنید. برای ملس تر شدن و طعم بهتر این زیتون پرورده باید با آن مقداری رب انار، آب انار ترش و دانه های انار ترش اضافه کنید. اگر طعم ملس تری دوست دارید، می توانید از رب انار ملس استفاده کنید.
بعد از اینکه مواد شما به خوبی میکس و ترکیب شد، آن را درون شیشه ریخته و درب آن را به خوبی ببندید. زیتون پرورده را درون یخچال قرار داده تا بعد از یکی دو روز به خوبی مزه دار شود.
طرز تهیه زیتون پرورده چرخ کرده به همین سادگی است و شما با همین دستور می توانید یک زیتون خوشمزه در کنار غذاهای خود داشته باشیدو این زیتون پرورده طعم فوق العاده ای داشته و به خاطر گردوهای خرد شده بسیار مقوی است. شما می توانید از گردوی مرغوب برای این زیتون استفاده کنید. میزان گردوی این زیتون پرورده را به دلخواه می توانید بیشتر کنید.

برای اینکه زیتون پرورده شما به خوبی مخلوط و یکدست شود، بهتر است ابتدا آن را به خوبی مخلوط کرده و یا با دست به خوبی هم بزنید تا مواد میکس و یکدست شود. این زیتون هر چقدر بیشتر مزه دار شده باشد، طعم بهتری می گیرد. میزان ترشی یا میزان رب انار هم در این زیتون پرورده سلیقهای است و می توانید آن را کم یا زیاد کنید.
برای نگهداری طولانی مدت باید این زیتون را درون شیشه هایی با درب کاملا بسته قرار داده این کار باعث شده تا زیتون تا مدت ها درون شیشه ها سالم باقی بماند. شما می توانید از میزان بیشتری سیر در این مواد استفاده کنید. نعناع باید حتما خشک باشد تا در نگهداری و طعم بهتر زیتون پرورده تاثیر داشته باشد.