ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بیکد زیتی با رسپی سرآشپزهای ایتالیایی

اگر علاقه مند به آشپزی های بین المللی هستید در این‌ قسمت با طرز تهیه بیکد زیتی مخصوص همراه ما باشید. این پاستا طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه بیکد زیتی با رسپی سرآشپزهای ایتالیایی

یکی از پاستاهای متنوع و محبوب که با رسپی ایتالیایی تهیه می‌ شود، بیکد زیتی است. این پاستاها گوشت رسپی ساده‌ای داشته و شما در ادامه با طرز تهیه بیکد زیتی آشنا خواهید شد.

طرز تهیه بیکد زیتی ایتالیایی:

این غذای خوشمزه با ترکیب گوشت و پنیر فوق العاده است. شما می‌ توانید در ادامه مراحل آماده‌ سازی این غذا را آموزش ببینید. برای شما علاقه مندان طرز تهیه پاستا میت بال و پاستا گوشت و ریحان  با دستورهای دیگر هم قرار داده شده که مطالعه می کنید.

طرز تهیه بیکد زیتی

مواد اولیه:

  • پاستا زیتی: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • گوشت چرخی: 200 گرم
  • گوجه: 3 عدد
  • سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • خامه: 100‌ گرم
  • پنیر پیتزا: 150 گرم
  • پودر سیر: 1 قاشق چای خوری
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان: 50‌ گرم
  • ریحان: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه این پاستا باید گوشت چرخی مرغوب تهیه کنید. ابتدا یک عدد پیاز را پوست کنده بشورید و به صورت نگینی برش بزنید. پیاز را درون تابه به همراه مقداری روغن تفت داده و سیر خرد شده به آن اضافه کنید. گوشت چرخی را به مواد درون تابه افزوده و تفت داده تا رنگ گوشت کاملاً تغییر کند.

مواد لازم بیکد زیتی

گوجه فرنگی‌ ها را پوره کرده و یا رنده کنید. گوجه فرنگی‌ های پوره شده را به گوشت اضافه کرده و تفت داده تا آب اضافه آن کمی کشیده شود. به اندازه نصف فنجان آب به تابه اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت‌ ها به صورت کامل پخته شود.

در ادامه مقداری رب گوجه فرنگی، سس کچاپ، فلفل سیاه، ریحان خرد شده و نمک به مواد درون تابه اضافه کنید. بهتر است رب گوجه فرنگی را ابتدا دران مواد تفت داده و بعد سس کچاپ را اضافه نمایید.

مجدد درب ماهیتابه را قرار داده زیر حرارت را کم کرده تا مخلوط گوشت به آرامی جا افتاده شود. در قسمت دیگر نوبت به پختن پاستا می‌ رسد. قابلمه روی حرارت گذاشته بعد از اینکه به جوش آمد، مقداری نمک به آن اضافه کنید. پاستاها را درون قابلمه انداخته و بعد از نرم شدن آن را آبکشی کنید.

در ادامه باید یک ظرف پیرکس و قالب مناسب فر انتخاب کنید. کف آن را چرب کرده پاستاها را درون آن بریزید. خامه را روی سطح مواد پخش کرده مقداری پنیر پیتزا و یا پنیر پارمسان هم اضافه کنید.

رسپی بیکد زیتی

مواد را مجدد مخلوط کرده تا خامه با پاستاهای یک دست شود. در ادامه گوشت را به پاستاهای خود اضافه کنید و دوباره آن را هم زده تا مخلوط یکدست شود.

در قسمت دیگر نوبت به پختن مواد می‌ رسد. برای پخت باید یک فویل مناسب روی ظرف خود قرار داده و به مدت 30 تا 40 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید. قرار دادن فویل موجب شده تا غذا بیش از حد خشک نشود.

برای تزیین روی پاستا می‌توانید از پنیر پارمسان مقداری ریحان خرد شده و سس کچاپ استفاده کنید. طرز تهیه پاستا بیکد زیتی به همین سادگی است و شما یک پاستای ایتالیایی با دستور ساده خواهید داشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان