در اقدامی ناامید کننده برای زنجیره تأمین سامسونگ، این کمپانی کره ای تصمیم گرفته تا در هر دو مدل پرچمدار سال آینده خود یعنی گلکسی اس 9 و مدل پلاس آن، از تکنولوژی لمسی in-cell ساخت خودش استفاده نماید.
در این فناوری که به نام Y-OCTA معروف است، لایه لمسی با پنل نمایشگر OLED انعطاف پذیر ادغام شده و علاوه بر کاهش ضخامت، هزینه های تولید این قطعه حیاتی را هم تا حدود 30 درصد کاهش خواهد داد.
در حال حاضر گلکسی اس 8 از چنین قابلیتی استفاده می کند، در حالی که مدل پلاس و همچنین گلکسی نوت 8 از آن بی بهره اند و به لایه های تاچ معمولی روی نمایشگر مجهز شده اند. دلیل این وضعیت، ناتوانی شرکت های سازنده در تأمین ظرفیت کافی برای این نوع صفحه نمایش عنوان شده است.
با این حال، منابع آگاه می گویند هر دو پنل 5.77 و 6.22 اینچی که در گلکسی اس 9 و مدل پلاس آن به کار می روند، فناوری Y-OCTA را در خود دارند، و مهم تر اینکه سامسونگ خودش این پنل ها را می سازد.
بخش تولید نمایشگر سامسونگ در سال آینده از ظرفیت 4-3 میلیون، به 10 میلیون قطعه در ماه می رسد که با این میزان افزایش در حجم تولید، تقریباً تمامی نیاز محصولاتش را به صورت داخلی تأمین خواهد کرد.
با توجه به کاهش هزینه تولید نمایشگر در این روش، رویکرد سامسونگ کاملاً منطقی به نظر می رسد و می تواند حاشیه سود آنها از فروش موبایل را باز هم افزایش دهد.