ماهان شبکه ایرانیان

خیار را با پوست بخوریم یا پوست‌کنده؟

خیار با اینکه در دسته سبزی‌ها جای می‌گیرد اما اغلب در ظرف میوه به چشم می‌خورد. البته این ماده‌غذایی همانند سایر میوه‌ها منبع خوبی از ویتامین‌ها و املاح بوده و مقدار فراوانی آب دارد

خیار را با پوست بخوریم یا پوست‌کنده؟
خیار با اینکه در دسته سبزی‌ها جای می‌گیرد اما اغلب در ظرف میوه به چشم می‌خورد. البته این ماده‌غذایی همانند سایر میوه‌ها منبع خوبی از ویتامین‌ها و املاح بوده و مقدار فراوانی آب دارد. در کل، خیار بومی ‌هندوستان بوده، طبیعتی سرد دارد و برای رفع تشنگی و التهاب اثنی‌عشر بسیار مفید است. در ضمن، ادرارآور بوده و مصرف‌اش برای مبتلایان به بیماری یرقان توصیه می‌شود. البته برخی افراد در مصرف خیار زیاده‌روی می‌کنند.
در اینجا باید به این نکته اشاره کنم که اگرچه خیار خوراکی خوبی است اما زیاد خوردن هر چیزی می‌تواند مشکل‌ساز باشد. حیاتی‌ترین ویتامین‌ها و هورمون‌ها حتی آب اگر زیاد یا کم مصرف شوند، برای بدن مضراتی خواهند داشت و در بدن ایجاد اختلال خواهند کرد. در رابطه با خیار گزارشی در دست نیست که دقیقا زیاد خوردن آن می‌تواند سبب بروز چه مشکلی شود اما به هر حال تمامی‌ گیاهان حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که با زیاده‌روی در خوردن، اضافه دریافتی در فرد حاصل خواهد شد. بنابراین توصیه می‌کنم هر نوع ماده‌غذایی از جمله خیار در حد تعادل مصرف شود. در ضمن پوست خیار حاوی خواص بسیاری است و اگر درست و تمیز شسته شود، می‌تواند بسیار مفید باشد. اما اگر تمیز کردن پوست خیار برای شما مشکل است (مثلا حاوی ترک یا فرورفتگی است یا پوست ضخیمی‌ دارد) بهتر است پوست آن را جدا کنید.

خیار را با پوست بخوریم یا پوست‌کنده؟

از جمله خواص پوست خیار آن است که مصرف خیار با پوست نازک کمتر سبب نفخ می‌شود. برخی افراد فکر می‌کنند چون به خیار کود نیترات‌دار زده شده، خوردن آن با پوست مضر است. در توضیح این مساله باید بگویم کودهای شیمیایی همگی حاوی مقداری نیترات هستند اما اصولا میوه و سبزیجاتی که ما به آنها کود می‌دهیم نیترات را به میزان لازم جذب می‌کنند؛ مگر اینکه در برخی زمین‌ها و شرایطی قرار داشته باشند که مقدار نیترات بسیار زیاد باشد و کمی‌ بیش از اندازه وارد گیاه شود. اگر کودی که به گیاه داده می‌شود طبق استاندارد باشد مشکلی ایجاد نمی‌کند و افراد می‌توانند به راحتی خیار را میل کنند.

پی نوشت ها :
 

* متخصص فارماکوگنوزی

منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان