ماهان شبکه ایرانیان

استفاده سیاسی از امام زمان (عج)

آیت الله مکارم شیرازی:   امام زمان(عج) خط قرمز ماست و نباید از وجود مقدسش برای رسیدن به اهداف سیاسی استفاده شود

استفاده سیاسی از امام زمان (عج)

آیت الله مکارم شیرازی:
 

امام زمان(عج) خط قرمز ماست و نباید از وجود مقدسش برای رسیدن به اهداف سیاسی استفاده شود.
ما باید نسبت به مسئله امام زمان(عج) و بحث انتظار حساس باشیم و باعث شویم که اعتقادات مردم روز به روز نسبت به ان مسئله بیشتر شود.
باید روز به روز منتظر ظهور امام زمان(عج) باشیم اما تعیین وقت به اعتقادات مردم بسیار ضربه می زند.(1)

دین عامل نجات دهنده کشور وملت
 

آیت الله جوادی آملی:
 

این درست است که ایران مرز پرگهر و وطن ما است و ما از آن دفاع می کنیم، اما این کشور را کربلا نجات داد، نه این مرز پرگهر. راه ما همین است وگرنه به اسارت دوران قبل از انقلاب مبتلا می شویم.

الگوی تعامل «نظام» و «حوزه»
 

نیازهای نظام را حوزه باید تامین بکند، لکن آن طوری که حوزه می گوید، نه آن طوری که نظام می خواهد.
... نظام برای هر ارگان و نهادی، یک روحانی می خواهد که نماینده باشد و رهبری فکری آن نهاد را برعهده داشته باشد، اما آیا خود نظام باید وارد حوزه بشود و گلچین کند و هر کس را می خواهد ببرد، یا متولیان حوزه باید ارزیابی کنند هر کسی را که برای نظام کارآمد است به او بدهند؟
... تحقیق در مسئله آن است که انتخاب به عهده مسئولان حوزه است نه مسئولان نظام؛ زیرا متولیان حوزه می توانند تشخیص دهند که فلان روحانی، بذر آینده است.(2)

«فقر» و «تورم» آفت های جامعه اسلامی
 

آیت الله صافی گلپایگانی:
 

کمبود در جامعه اسلامی سبب تضعیف دین می شود، بنابراین نباید نیازمند یا فقیری در جامعه اسلامی وجود داشته باشد.
ما وظیفه داریم حوائج مختلف مردم را در حد توان خود پاسخ بگوییم و اگر چنین شد آن زمان فقیر و نیازمندی در جامعه وجود نخواهد داشت و هرگز نباید از این مهم غفلت کرد.
... امروز که تورم زیاد است و برخی از مردم در پرداخت قبوض خود معطل اند، نیاز است در برابر این همه سختی ها و فشارهای اقتصادی که در جامعه وجود دارد به افراد نیازمند و کم درآمد کمک های شایانی صورت گیرد تا سختی ها و فشارهای اقتصادی بیش از حد، آن ها را نرنجاند.(3)

لزوم شجاعانه عمل کردن نمایندگان مجلس
 

مجلس اگر با شجاعت به وظیفه خود عمل کند بیشتر مشکلات کشور حل می شود، همچنین اگر نمایندگان شجاعت و احساس مسئولیت داشته و مقید به انتخاب آینده خود نباشند به یقین دیگر در کشور مشکلی به جود نخواهد آمد.(4)

تحریف و خرافه در مسیحیت
 

آیت الله وحید خراسانی:
 

بدبختی پاپ و بیچارگی مسیحیت این است که این چنین نسبت های ناروایی به انبیاء الهی در کتب شان داده شده است.
... این قدر طرفداری از یهود می کنند در قبال مسلمین و دم از مسیحیت می زنند، این اندازه شرف و غیرت ندارند که تفحص کنند بفهمند ملتی که می گوید پسر خدا پسر زنا است، ملتی که می گوید مریم بکر بتول که فقط مورد عنایت منحصر به فرد خداوند شد نعوذبالله یک فاحشه بیش نیست. آن وقت آن ملت را بگیرند و در قبال مسلمین به آنها کمک کنند.
... این عقیده یهود و نصاری است و این هم عملشان، آیا این ضلال مبین هست یا نه؟(5)

روابط کاری با نامحرم
 

آیت الله شیخ مجتبی تهرانی:
 

روایتی از علی(ع) است که فرمودند: «صیانه المرأه أنعم لحالها و أدوم لجمالها». این که زن خود را بپوشاند و حفظ کند برای خودش و زیبایی اش بهتر است. طرفین خودشان بهتر از همه می فهمند که در این روابط شغلی و کاری که مراجعه کننده دارند، رابطه شان چگونه است؛ آیا رابطه با حفظ صیانت است، یا برای جلب توجه و پرده دری است؟! طرفین خوب می دانند که مراجعه کننده جنس مخالف چه منظوری دارد. هر دو طرف می دانند که فرد با چه پوششی چگونه آمده و چه غرضی دارد.(6)

رشد فرهنگ عمومی بسترساز عدالت اجتماعی
 

آیت الله مصباح یزدی:
 

اگر بخواهیم عدالت اجتماعی برقرار شود، نیاز به فراهم شدن بسترهای مورد نیاز از جمله بستر و رشد فرهنگ عمومی است؛ یعنی مردم باید ارزش ها را باور کنند و به آن پایبند شوند، و مهم ترین عامل هم برای رشد فرهنگ عمومی، تقویت اعتقادات است.(7)

خطر نفوذی ها ، فتنه بزرگ تر
 

جای تعجب نخواهد بود اگر برخی از کسانی که امروز دم از رهبری می زنند و از یاران رهبری هستند، فردا فتنه بزرگ تری را به وجود آورند.
... خطری که من احساس می کنم شدیدترین خطری است که تاکنون اسلام را تهدید کرده است و آن هم از سوی نفوذی هایی است که در بین خودی ها درحال رشد هستند.

جامعیت اسلام و ضرورت کل نگری
 

اینکه می گوییم اسلام جامع بوده و همه چیز از فرهنگ و اقتصاد گرفته تا حقوق و سیاست در آن وجود دارد، نه بدان معناست که هر کدام بخش مستقلی است، بلکه همه این بخش ها به هم پیوسته و در یکدیگر تأثیرگذارند.
... اگر به لایه های عمیق آن توجه نکنیم چه بسا در درازمدت دین را از بین ببریم، چرا که نگاه سطحی به اسلام مانند درختی است که ریشه ای ندارد.(8)

ضرورت تکیه بر قرآن و اهل بیت و پاسخ به شبهات
 

آیت الله سبحانی:
 

شاگردانی را پرورش دهید که قرآنی و حدیثی باشند و کلام اهل بیت(ع) را دارا بوده و سپری در مقابل تبلیغات سوء باشند و مطالبی را وارد دانشگاهمان نکنیم که ما را از اسلام دور کند...
سپری را مقابل شبهات وهابی ها درست کنید که این ها مایه گرفتاری هستند، اگر از دست مارکسیست ها خلاص شدیم اما مشکلات دیگر پیدا کردیم.(9)

لزوم اخذ مجوز برای نشر افکار و آثار
 

حجت الاسلام قرائتی:
 

هر کس نویسنده هست، کتاب هایش را قبل از چاپ به یک متخصص نشان بدهد. بد نیست این را هم بدانید. این حرف ها را شما جوان هستید و نشنیده اید. قدیم ها هرکس می خواست حدیث نقل کند، از استادش اجازه می گرفت که آیا شما به من اجازه می دهی که من حدیث نقل کنم؟ مثل موتورسواری که الآن گواهی نامه می خواهد. ماشین یک گواهی نامه دیگر می خواهد.(01)

مقایسه حقوق بشر در اسلام و غرب
 

دکتر حسن رحیم پورازغدی:
 

مسلمانان سال ها پیش از رسیدن «کریستف کلمب» به قاره آمریکا با مردم این منطقه رابطه داشتند و سکه های مربوط به آن سال ها کشف شده است. اما غربی ها پس از ورود به این قاره با وجود رفتار محبت آمیز بومیان- به توصیف کلمب- آنان را به بردگی گرفتند.
... اروپائیان چهار تمدن سرخپوستی را نابود کردند و حتی دین و زبان آنها را نیز تغییر دادند. این درحالی است که اسلام اجازه نمی دهد به زور دین و زبان هیچ ملتی را تغییر داد و به گواه تاریخ مسلمانان وارد هر سرزمینی شدند آنجا را آباد کردند نه ویران.(11)

پی‌نوشت‌ها:
 

1- خبر آنلاین، 24/1/09
2- جهان، 24/1/09
3- سایت معظم له، 24/1/09
4- مشرق، 26/1/09
5- شیعه، 24/1/09
6- سایت معظم له، 18/12/98
7- حوزه، 22/1/09
8- فارس، 24/1/09
9- شبستان، 25/1/09
01- درس هایی از قرآن، 25/1/09
11- فارس، 26/1/09
 

منبع:تبیان زنجان
ارسال توسط کاربر محترم سایت : mohamadaminsh
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان