به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، محمدرضا حبیبی رئیسکل دادگستری استان یزد در آیین رونمایی از طرح استفاده از پابند الکترونیکی مددجویان زندانی گفت: با کاهش جمعیت کیفری، زندانها خلوت و با اجرای کامل طرحها و برنامههای فرهنگی، تربیتی و اعتقادی، نقش ندامتگاهی زندان احیاء میشود.
وی گفت افزود: اجرای طرح پابند الکترونیک ضمن اعمال نظارت الکترونیک کم هزینه بر مددجویان جرائم خُرد با کاهش مددجویان در زندانها، نظارت و مراقبت بیشتر و اجرای بهتر برنامههای تربیتی زندان برای مددجویان جرائم سنگینتر در زندان را فراهم میکند.
رئیس کل دادگستری یزد با اشاره به نظارت دقیق بر مددجویانی که از پابند الکترونیک استفاده میکنند اظهار کرد: تکنولوژی این پابندها از دقت بسیار خوبی برخوردار است و با تعریف محدوده خاص، مددجویان نباید از محدوده مشخصشده قانونی خارج شوند.
این مقام قضایی در ادامه تأکید کرد: با اجرای این طرح ضمن جلوگیری از تراکم جمعیت در زندانها میتوان طرح طبقه بندی مجرمان سبک از مجرمان خطرناک زندان را اجرا و از عواقب سوء بعدی آن پیشگیری کرد.
وی استفاده بر تکنولوژیهای روز را در جهت تحقق اهداف تأمینی و تربیتی تأکید کرد و گفت: حضور مددجویان جرائم خُزد و اتفاقی در زندان در کنار زندانیان حرفهای، مفاسد بسیاری دارد، ضمن اینکه خانواده این زندانیان نیز با حصر در زندان مددجو در معرض آسیب قرار میگیرند که تمام این مسائل با استفاده از پابند الکترونیک قابل رفع است.