به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور عصر امروز در مراسم بزرگداشت چهلمین روز درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی در حرم مطهر حضرت امام(ره) اظهار داشت: برگزاری مراسمی همچون بزرگداشت امروز، گرچه نشانه ابراز ادب و سپاس از زحمات مردی است که تمام عمر خود را وقف مردم، اسلام و انقلاب کرد اما مساله درباره مردانی همچون هاشمی فراتر از بزرگداشت و ادای احترام است.
وی افزود: مساله، بازخوانی تاریخ انقلاب، اهداف و آرمان هایی است که مردانی همچون هاشمی پروانه وار نه یک سال و دو سال بلکه متجاوز از 60 سال، عمر سیاسی، علمی، اجتماعی و مدیریتی خود را صرف آن کردند.
انصاری ادامه داد: هاشمی از میان ما رفته اما صحیفه بلند و منظومه پر افتخار زندگی وی که طی بیش از 60 سال در عرصه های مختلف صرف تهذیب نفس، مبارزه با استبداد و استکبار، اداره جنگ و خدمت رسانی به مردم شد، برای ما باقی مانده است. هر صفحه از این زندگی پر ثمر برای آیندگان و کسانی است که می خواهند در تراز اسلام زندگی کنند.
انصاری با بیان اینکه در سطح رسانه های عمومی و مراسم و مجالس مختلف، زوایایی از اندیشه ها و خدمات هاشمی بازگو شده است گفت: به عقیده من این آغاز مسیری برای معرفی وی و طبعا معرفی انقلاب اسلامی است.
معاون حقوقی رئیس جمهور افزود: اگر از هاشمی و هاشمی ها و شهدا تجلیل می شود و اگر از امام(ره) سخن به میان می آید، به این دلیل است که این ها شاخصه های حیات طیبه در زمان ما و تفسیر کامل قرآن در سیمای انسان های کامل در عصر دشوار مبارزه با دین و دین داری بودند.
انصاری در بخش دیگری از اظهارات خود با تاکید بر اینکه حوزه های ما نمی تواند جدای از سیاست باشد گفت: حوزه های ما باید تامین کننده نیازهای روز فکری، عقیدتی و پرسش های متعدد در حوزه حیات بشری و اداره کشور باشند.
وی افزود: رمز دست یافتن به این هدف، زانو زدن در برابر بزرگ مرد انقلابی زمان یعنی حضرت امام(ره) و کسب فیض از شاگردان ایشان نظیر شهید مطهری و شهید بهشتی است.
انصاری با بیان اینکه اخلاص، جوهره اعمال انسانی است اظهار داشت: در مکتب هاشمی، خودخواهی، خودپسندی و خودبینی سر بریده شده بود. چنین افرادی به مبدا مسیر وصل شده بودند.
وی در ادامه با بیان اینکه حضرت امام(ره) نه از زنده باد مشعوف و نه با طعنه های سنگین سال های 42 و 43 و در دوران تبعید، غم زده و دلگیر می شد گفت: هاشمی هم نه بالای خطبه ها و تریبون نماز جمعه در برابر سیل احساسات پاک مردم، خود را می باخت و نه زمانی که در برابر تیغ های تهمت و تخریب قرار میگرفت، از جاده اعتدال، انصاف و آرامش خارج شد.
ادامه دارد...