روستای شفیع آباد با تعداد 302 خانوار و جمعیتی بالغ بر 1300 نفر از روستاهای بخش فندرسک و از توابع شهرستان رامیان در استان گلستان می باشد.این روستا در حاشیه جنوبی و کیلومتر 55جاده گرگان وگنبد قرار دارد. فاصله این روستا از مرکز دهستان 1کیلومتر ، از مرکز بخش 3کیلومتر و از مرکز شهرستان 15 کیلومتر می باشد.مساحت این روستا در محدوده طرح هادی حدود 23هکتار و محدوده کشاورزی آن 400هکتار می باشد.یکی از عوامل ایجاد این روستا وجود زمین کافی و برخورداری از خاک حاصلخیز و همچنین قرار گرفتن در حاشیه جنگل بوده است. قدمت این روستا با وجود شواهد و سفالینه و خورده شیشه های رنگی قدیمی که بدست آمده ، همچنین به استناد به کتاب تاریخ فندرسک بیش از 500 سال می باشد.
زبان گویش مردم فارسی و با لهجه فندرسکی اصیل می باشد و قومیت ساکن این روستا فارس می باشد. این روستا تغییرات مهاجرتی ندارد و سکونت دائمی در آن برقرار است.
اسم شفیع آباد با جنگل و چشمه ای به نام دوبرار(Dobrar) اجین شده است و در تمام فصول سال با جاذبه های خاص پذیرای دوستداران طبیعت است در دل این جنگل باطراوت آبشارهایی چون گوشواره از صخره های طبیعت خدادادی آویز است که به نام های اُتره (Otereh) که با داشتن 7 طبقه آبشار متوالی یکی از زیباترین مناظر کشور می باشد اما متاسفانه به دلیل نداشتن مسیر هموار از دیدها پنهان مانده است. دیگر آبشاری که این جنگل در دل خود جای داده است به نام اُشرشره (Oshershereh) با ارتفاعی بالغ بر 35 متر از دیگر مناظر دیدنی این جنگل است، اما لازم به ذکر است آبشاری دیگر که به آن اُگردگرد (Ogardgard) گفته می شود و در ابتدا مسیر رودخانه واقع در جنگل قرار دارد از مناظر دیدنی دیگر این جنگل است.
در این جنگل چند محوطه که در مسیر رودخانه واقع شده و در تابستان امکان شنا را فراهم می سازد به نام های پاسنگ ، قرم قروم ، چشمه زردگلی ، بند چرخاب و …. می باشد.
آببندان روستا که از دیگر مناظر جذاب روستا می باشد با مساحت 10هکتار و با ظرفیت نیم میلیون مترمکعب آب، در سال 1380 با مساعدت شرکت آب منطقه ای استان گلستان به منظور تامین آب بخش کشاورزی روستا احداث گردیدکه شورای اسلامی در چند سال گذشته اقدام به پرورش ماهی به صورت مشارکتی در این آببندان نموده است.
شغل اصلی مردم روستا عمدتا کشاورزی و در پاره ای دامداری است. یکی از پرطرفدارترین محصولات جالیزی شفیع آباد توت فرنگی است که با طعم و رنگ مطلوب به سراسر ایران توزیع می گردد. 70درصد کار کشاورزی مردم کشت محصول توت فرنگی است که البته محصولاتی از قبیل شالی ، گندم ، سویا و کلزا در این روستا کشت می گردد.
از مکانهای عمومی که در روستا وجود دارد می توان به :
مسجد جامع – فاطمیه – زینبیه – مرکز ICT روستایی – کتابخانه عمومی – پایگاه مقاومت بسیج – فروشگاه تعاونی مصرف روستائیان – گرمابه عمومی – نانوایی – مدرسه ابتدائی اشاره نمود.