ماهان شبکه ایرانیان

یک شاعر مطرح کرد

مسائلی که برای هنرمندان شهرستانی مشکل است

یک شاعر جوان گفت: دسترسی به منابع مطالعاتی و استفاده از محضر استادان پیشکسوت، از جمله مهم‌ترین مولفه‌ها برای پرورش استعدادهای ذاتی یک هنرمند است که معمولا این امر در شهرستان‌ها تا حدی مشکل است.

مسائلی که برای هنرمندان شهرستانی مشکل است

پوریا محمدبیگی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هنرمندان همانند بسیاری از فعالان رشته‌های مختلف که در جامعه می‌بینیم، برای این‌که بتوانند هنر خود را به منصه‌ ظهور برسانند نیاز به فراهم بودن امکانات و زیرساخت‌هایی دارند که حضور یا حضور نداشتن این مولفه‌ها در موارد بسیاری نقش تعیین‌کننده‌ای در بروز هنر به‌ویژه در هنرمندان جوان ایفا می‌کند.

او با اشاره به این‌که هر هنرمند دارای یک استعداد ذاتی است که با تربیت و پرورش می‌تواند آن را شکوفا و بارور کند، افزود: دسترسی به منابع مطالعاتی و استفاده از محضر استادان پیشکسوت، از جمله مهم‌ترین مولفه‌ها برای پرورش استعدادهای ذاتی یک هنرمند است که معمولا این امر در شهرستان‌ها تا حدی مشکل است و دسترسی به آن‌ها سختی‌های خاص خود را به همراه دارد.

این شاعر جوان ابهری تشویق و توجه به هنرمندان نوپا را از دیگر عوامل اثرگذار در ایجاد روحیه خودباوری در هنرمندان عنوان و خاطرنشان کرد: با ایجاد زمینه حضور در فعالیت‌های جمعی و معرفی و حتی تقدیر از آثار قابل توجه هنرمندان جوان می‌توان ادامه مسیر فعالیت را برای علاقه‌مندان هموارتر کرد.

محمدبیگی علاقه و درخواست مخاطبان را یکی دیگر از مولفه‌های بالندگی هنر عنوان و تاکید کرد: هرچند در مواردی معمولا هنرمندان برای دل خود فعالیت کنند ولی این مخاطبان هستند که با درخواست و پیگیری خود، هنرمند را برای ادامه فعالیت مشتاق‌تر کرده و به او برای فعالیت انگیزه مضاعف می‌دهند.

او افزود: شاید در سال‌های اخیر شاهد کم‌رنگ شدن عرضه و تقاضا در برخی از رشته‌های هنری به‌ویژه شعر و داستان شده باشیم، زیرا تعداد زیادی از مخاطبان به خواندن و شنیدن شعرها و داستان‌ها در فضاهای مجازی خو کرده‌اند و منتظر رسیدن اثر هنری هستند و خود درخواست یا پیشنهادی ندارند.

محمدبیگی به عامل مهم حمایت هنرمندان از سوی دست‌اندرکاران در سطح کلان کشوری اشاره و خاطرنشان کرد: در برنامه‌ریزی بودجه شاید بتوان گفت هنر و هنرمندان اقشاری هستند که مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند و ردیف‌های بودجه آن‌طور که باید برای انجمن‌های هنری تخصیص پیدا نمی‌کند.

این شاعر به پیچ و خم دیگری در راستای فعالیت هنرمندان اشاره کرد و گفت: در شهرستان‌ها معمولا دسترسی به آموزشگاه‌ها و مراکز خصوصی یا وجود ندارد و یا خیلی محدود است و حتی اگر یک هنرمند بخواهد خود در این زمینه و برای راه‌اندازی یک مرکز فرهنگی اقدام کند باید هفت‌خان رستم را پشت سر بگذارد.

خالق مجموعه «پیچک و دیوار» خاطرنشان کرد: این در حالی است که حمایت از هنرمندان و ایجاد زمینه بروز استعدادهای هنری به‌ویژه در بین قشر جوان شاید گامی در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی و تقویت استعدادهای بومی در چارچوب قوانین دینی باشد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان