ماهان شبکه ایرانیان

۵ اشتباهی که هنگام تغییر پست کاری یا انتخاب شغل باید از آنها اجتناب کنید

برای بسیاری از ما پیش می آید که قصد ترک شغل فعلی یا تغییر در شرایط کار کنونی خود را داریم یا در جستجوی شغل جدیدی هستیم. در این صورت ممکن است به دلیل عجله یا مشکلات مالی، اشتباهاتی را در تصمیم گیری مرتکب شویم. در ادامه قصد داریم به ۱۰ تصمیم اشتباه در هنگام جستجوی شغل یا موقعیت کاری جدید اشاره نماییم:

5 اشتباهی که هنگام تغییر پست کاری یا انتخاب شغل باید از آنها اجتناب کنید

برای بسیاری از ما پیش می آید که قصد ترک شغل فعلی یا تغییر در شرایط کار کنونی خود را داریم یا در جستجوی شغل جدیدی هستیم. در این صورت ممکن است به دلیل عجله یا مشکلات مالی، اشتباهاتی را در تصمیم گیری مرتکب شویم. در ادامه قصد داریم به 10 تصمیم اشتباه در هنگام جستجوی شغل یا موقعیت کاری جدید اشاره نماییم:

1- انتخاب یک شغل موقت و انجام هر گونه فعالیتی

ممکن است با خود تصور کنید که به منظور گذران زندگی، پرداخت قبوض و اجاره خانه، بهتر است فعلاً اولین پیشنهاد کاری را بپذیرید و مشغول به کار شوید؛ ولی در این صورت لازم است بدانید که برخی شغل ها ممکن است شما را با مدیران بد اخلاق، همکاران قلدر و شرایط محیط کاری نا سالم روبرو کند. به دنبال آن، در نهایت زمان شما به هدر می رود و انرژی و اشتیاقتان کاهش میابد. پس با دقت شغل آتی خود را انتخاب کنید.

2- ادامه تحصیلات زیرا هیچ انتخابی ندارید

ممکن است فارغ التحصیل از دانشگاه باشید و با خود تصور می کنید که هیچ کاری نمی توانید انجام دهید، پس بهتر است دوباره به دانشگاه بروید و تحصیلات تکمیلی خود را ادامه دهید. ولی در نهایت این تصمیم می تواند زندگی تان را تحت تأثیر منفی قرار دهد. زیرا تنها زمان خود را هدر می دهید و حتی شاید از پس مخارج دانشگاه هم بر نیایید.

تنها در صورتی که اطمینان کامل دارید تحصیلات دانشگاهی می توانید در آینده شغلی شما تأثیر مثبتی داشته باشد، به دنبال آن باشید. همچنین فراموش نکنید که می توانید حین تحصیل نیز در جستجوی کار جدیدی باشید.

3- قبول کردن پیشنهاد ترفیع در پستی که مورد پسندتان نیست

ممکن است در کار خود موفق باشید. علامت این موفقیت می تواند پیشنهاد ترفیعی باشد که از سوی رئیستان دریافت می کنید. به دنبال آن، شاید در حالی که می دانید آن پست مورد علاقه شما نیست، عنوان پست و درآمد بیشتر، شما را وسوسه کند که پیشنهاد رئیستان را بپذیرید. در این صورت قبول پست جدید به هیچ وجه منطقی نیست، زیرا در نهایت یا از آن استعفا خواهید داد یا فعالیت های خود در آن پست را به درستی انجام نخواهید داد.

4- ادامه اجباری شغل فعلی به این دلیل که نمی دانید چه قابلیت های دیگری دارید

وقتی شما به دلیل اینکه نمی دانید قابلیت انجام چه کار های دیگری را دارید، به اجبار در شغل فعلی خود مانده و به فعالیتتان ادامه می دهید، در واقع در بلند مدت، اهداف شغلی خود را تحت تأثیر منفی قرار می دهید و این موقعیت های شغلی ظاهراً بی نهایت، می توانند به آینده شما صدمه بزند. به منظور جلوگیری از آن، قابلیت های خود را بررسی کنید و سپس به دنبال موقعیت شغلی جدیدی باشید.

5- انتخاب شغل بد نسبت به بدتر

وضعیتی را فرض کنید که شغل فعلی آزارتان می دهد و از دیدتان به هیچ وجه نمی توانید آن را تحمل کنید. سپس به دنبال کار جدیدی می روید که کمتر  آزارتان می دهد ولی باز هم توان تحمل فعالیت در آن کار را ندارید. در این صورت انتخاب چنین شغل دومی اشتباه است. زیرا در نهایت باز هم تحملتان تمام می شود و همان اتفاقات کار قبلی، برایتان تکرار می شود. لذا باید به دنبال شغل دلخواه خود بروید و شغلی که توان تحمل آن را ندارید فراموش کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان