به گزارش ایسنا، منطقه اردبیل، سردار رحیم نوعیاقدم در نشست تخصصی استکبارستیزی در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه عنصر نیروی انسانی مهمترین مولفه هر جامعه است، گفت: امروز در دنیا هیچ انسانی نمیتواند تکنولوژی را بکار گیرد؛ مگر اینکه عالمی جاهد و دانشمندی حماسی باشد و روحیه بکارگیری تکنولوژی در شرایط سخت را داشته باشد.
وی با بیان اینکه امروز با پشتیبانی مردم به عنوان سفیر عشق و یک فرمانده مقتدر در عرصه بینالمللی هستم، افزود: به تربیت نسل حاضر و آینده نیاز داریم تا مجاهدانی تربیت شود که از عزت و شرف ما دفاع کنند.
این فرمانده دوران دفاع مقدس خطاب به دانشگاهیان گفت: ما در سختترین شرایط ایستادهایم تا شما در اوج عزت، اقتدار و امنیت زندگی کرده و انجام وظیفه نمایید و سعی میکنیم کوچکترین غباری از غم و اندوه بر پیشانی شما ننشیند تا دست به دست هم دهید و جامعه را تربیت کرده و ارزشها را در انسانها ایجاد کنید و آنان را برای ساختن آینده کشور آماده کنید.
نوعیاقدم با تاکید بر اینکه ایران و ایرانی باید با عزت و اقتدار در دنیا زندگی کند، گفت: انقلاب اسلامی ایران وقتی استقلال خود را اعلام کرد، تئوریسینهای دنیا از ایران به عنوان قدرت سوم دنیا نام بردند.
این فرمانده مدافع حرم گفت: دشمنان ایجاد جنگ، القاعده، طالبان، تحریم و تهدید را علیه ما بکار گرفتند ولی ما کوتاه نیامدیم و همچنان قهرمانانه ایستادهایم و کوتاه نخواهیم آمد.
وی با بیان اینکه عزت، آزادگی، امنیت و اقتدار را در مقابل زحمت، تلاش و مقاومت به انسان میدهند، افزود: امروز آمریکا به هیچکدام از خواستههای خود نرسیده و ما پیروز میدان هستیم.
فرمانده قرارگاه حضرت زینب(س) تاکید کرد: امروز ما ثابت کردیم اخلاص، تواضع، ادب و فروتنی بینالمللیترین زبانی است که به مترجم نیاز ندارد.
نوعیاقدم تصریح کرد: جا انداختن پیام قدرت، افتخار و پیروزیها در دل جوانان وظیفه دانشگاهیان است تا در این سنگر وظیفه قهرمانسازی را مثل خط مقدم با جدیت، تدبیر و برنامهریزی عمل کنید.
گودرز صادقی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: برای دانشگاه محقق اردبیلی افتخار ارزشمند است که امروز میزبان شهید زنده سردار رحیم نوعیاقدم باشد؛ چراکه وی از یک خانواده شهید، مجاهد و نخبه است که دو شهید نخبه دانشجوی پزشکی را تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کردهاند.
وی با بیان اینکه سوریه، لبنان، عراق و هر جایی که ندای حق طلبی از آن به گوش برسد، در شهادت از آنجا باز است، افزود: 13 آبان روزی است که جوانان برومند و دانشجویان آگاه روشنفکر و انقلابی لانه جاسوسی را به تسخیر خود درآوردند و این اقدام انقلابی مورد استقبال همگان قرار گرفت.
صادقی با بیان اینکه حمایت از دانشجویان در آن زمان نیز نشانه آزادی خواهی و روشنفکری بود، تصریح کرد: حمایت جانانه امام خمینی(ره) هم از این حرکت روح و نشاط ویژهای به آن بخشید.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تاکید کرد: ما دانشگاهیان با دانشجویان پیرو خط امام که گروهی از آنها در جبهههای حق علیه باطل به شهادت رسیدند، پیمان دوباره میبندیم و همیشه و در همه حال در برابر استکبار سر خم نمیکنیم.