ماهان شبکه ایرانیان

ثامر السبهان وزیر سعودی:

مدیرعامل شرکت توتال:درقراردادتوسعه صنعت گازایران به آسانی تسلیم نمی شویم

مدیرعامل شرکت توتال:درقراردادتوسعه صنعت گازایران به آسانی تسلیم نمی شویم
به گزارش روزیکشنبه تارنمای گلف تایمز، مدیرعامل توتال در سخنانی در اندیشکده «چتم هاوس» در لندن گفت: حتی با وجود تهدید ترامپ برای اعمال تحریم های بیشترعلیه ایران وخروج از توافق چندجانبه ای که کار را برای فعالیت تجاری در این کشور آسان تر کرد، این شرکت به دنبال توصیه های قانونی قبل از تصمیم گیری برای هر اقدامی خواهد بود.
وی گفت: ما منتظر تصمیم کنگره و چارچوب جدید تحریم ها هستیم. اگر نتوانیم این موضوع را به شکل قانونی دنبال کنیم مجبور خواهیم شد کار را متوقف کنیم اما ما تسلیم نخواهیم شد.
گلف نیوزادامه داد: توتال ژوئیه گذشته قراردادی را برای توسعه فاز 11میدان گازی پارس جنوبی امضا کرد و نسبت به سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری متعهد است.
به نوشته این تارنما، ترامپ ماه گذشته با وجود خودداری از تایید پایبندی ایران به توافق هسته ای از لغو آن اجتناب کرد.
گف نیوزنوشت: شرکت های مهمی چون توتال تاکنون تلاش کرده اند به برخی از تحریم های آمریکا احترام بگذارند که شامل ممنوعیت استفاده از دلار درمراوادت تجاری است. اما به گفته پویانه، توتال توانسته با استفاده از دارایی هایش (یا همان وجوه سرمایه گذاری شده از سوی صاحبان شرکت) دریافت فاینانس را دور بزند.
پویانه همچنین گفت که توتال خطرات بازگشت به ایران را ارزیابی کرده و بر این باور است، از این که اولین شرکتی بوده که پس از لغو تحریم ها در ژانویه سال گذشته فعالیت در ایران را آغاز کرده منفعت خواهد برد.
وی گفت:«این یک تصمیم بُرد- بُرد بود» و «وقتی اولین باشید، این فرصت را دارید که نوآوری داشته باشید و بهترین قراردادها را از آنِ خود کنید. »
به گزارش ایرنا، شرکت توتال پیشتر نیز بارها بر تعهد این شرکت به ادامه فعالیتش در ایران تاکید کرده است.
مدیر این شرکت چندی پیش اظهارداشت: اگر ایران به برجام پایبند بماند و اتحادیه اروپا، چین و روسیه همچنان بر این نظر باشند که برجام قابل اعمال است، در این صورت آمریکا مجبور است تحریم های یکجانبه اعمال کند. اما ما به نوبه خود تلاش خواهیم کرد تا مطمئن شویم که می توانیم به فعالیت های خود (در ایران) ادامه دهیم و این اولویت نخست است.
پویانه همچنین گفته بود که این شرکت در حال بررسی گزینه های خود است و این گزینه ها بستگی به تصمیم کنگره آمریکا پیرامون برجام دارد.
دوازدهم تیرماه امسال، نخستین قرارداد جدید نفتی در پساتحریم بین شرکت ملی نفت و کنسرسیوم بین المللی به رهبری شرکت نفتی توتال فرانسه برای توسعه فاز 11 پارس جنوبی امضا شد.
بر اساس این قرارداد، یک کنسرسیوم بین المللی به رهبری توتال فرانسه ایجاد شده است که شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران اعضای دیگر آن را تشکیل می دهند.
سهم توتال به عنوان رهبر این کنسرسیوم در این قرارداد 50.1 درصد است. شاخه بین المللی شرکت ملی نفت چین و پتروپارس ایران نیز به ترتیب 30 و 19.9 درصد سهم دارند.
این طرح با هدف تولید حداکثری و پایدار روزانه 2 میلیارد فوت مکعب (برابر با حدود 56 میلیون مترمکعب) گاز غنی ترش از منابع بخش فراساحل فاز 11 میدان گازی مشترک پارس جنوبی و انتقال آن به خشکی اجرا می شود.
با اجرای این طرح برآورد می شود در 20 سال دوره قرارداد 335 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی غنی و ترش از این میدان مشترک تولید شود که از این گاز غنی ترش می توان حدود 290 میلیون بشکه میعانات گازی، 14 میلیون تن گاز مایع، 12 میلیون تن اتان و 2 میلیون تن گوگرد به همراه 315 میلیارد مترمکعب گاز سبک شیرین تولید کرد.
اروپام**9158**1590
ترجمه از بهجت عباسی-- انتشاردهنده: محمد حسن دوستارگان
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان