برند مجلل بربری ، در سال 1856 توسط توماس بربری (Thomas Burberry) تأسیس شد. با وارد شدن بربری به دنیای مد، اولین فروشگاه این برند سال 1891، با عرضه روسری، بارانی و لوازم جانبی مد طرح دار، در خیابان هی مارکت (Haymarket) لندن افتتاح شد.
طرح منحصربفرد، بارانی افسانهای
طرح چهارخانه متمایز بربری، به نماد تجاری این برند تبدیل شد، و با بارانیهای خود به شهرت رسید. این کتها در جنگ جهانی اول، توسط سربازان انگلیسی استفاده میشدند. چند دهه بعد، با اعطا حکم سلطنتی ملکه الیزابت دوم (Queen Elizabeth II) و شاهزاده ولز (Prince of Wales)، بربری بهعنوان بخشی از فرهنگ انگلستان محسوب شد.
خانه مد بربری
در سال 2014، کریستوفر بیلی (Christopher Bailey) بهعنوان مدیرعامل و طراح ارشد بربری، انتخاب شد. با رسیدن طراح انگلیسی به سمت مدیرعاملی، بیلی توانست نام خود را بهعنوان استاد خلاقیت، مطرح کند. و باعث شد در سال 2015، بربری بالاتر از رلف لورن (Ralph Lauren) و هوگو باس (Hugo Boss)، در رتبه 73 باارزشترین برندهای جهان قرار گیرد.
در حال حاضر، خانه مد بربری (Burberry fashion house) واقع در لندن انگلستان، با طراحی پوشاک آماده، لوازم جانبی مد، عطر، عینکهای آفتابی و لوازم آرایش، به توزیع این محصولات در 500 فروشگاه، در بیش از 50 کشور جهان میپردازد.
اورلاندو در چندین دهه
اورلاندو، یک بیوگرافی، اثر ویرجینیا ولف، رمان محبوب ادبیات انگلیس است، که اولین بار در 11 اکتبر 1928 منتشر شد. ولف با الهام از زندگی شاعر و رماننویس انگلیسی، ویتا سَکویل وست (Vita Sackville-West) داستانی تخیلی نقل کرده است. داستانی که ارتباطات شخصیتهای تاریخی ادبیات انگلیس را بیان میکند. این داستان زندگی مرد شاعری را توصیف میکند، که طی اتفاقی ناگهانی در بدن یک زن ظاهر میشود. حدود 300 سال را سپری و ژانرهای مختلف زندگی را تجربه میکند.
استایل های متفاوت پوشش در فیلم اورلاندو، به کارگردانی سالی پاتر، منبع الهام بربری، در هفته مد لندن شد. در این مجموعه پوشاک آماده، کریستوفر بیلی لباسهای چیندار، یقههای کارشده و کیفهای مینیاتوری دوران الیزابت را با استایلی امروزی، مانند کتهای حاشیهدار و بلوزهای سایز بزرگ آستین پفی، تلفیق کرده است.
نمایش صورتی
در این نمایش، نسخهای از کتاب اورلاندو، روی نیمکتهای پارچهای مهمانان گذاشته شد. در مجموعه اورلاندو روایتی معلق، بین گذشته و حال به چشم میخورد که بسیار یادآور کتابهای ولف، در اواخر دهه 20 میلادی است. این مجموعه در سه اتاق صورتی، سبز و زرد رنگ، با تلفیق پارچههای جین، بافتنی و ابریشمی ارائه شده است.
پخش موسیقی زنده و پیانونوازی رزی چان (Rosey Chan) هنگام راه رفتن مدلها، همچنین، نواختن قطعه Reliquary اثری از آهنگساز انگلیسی ایان اشکری (Ilan Eshkeri) که برای این مراسم ساختهشده بود، فضایی درام و عاشقانه به وجود آورد.
ازجمله مهمترین مهمانان ردیف جلوی این نمایش مد، مدل معروف کارا دلوین (Cara Delevingne) و بازیگرانی چون فلیسیتی جونز (Felicity Jones) و فریدا پینتو (Freida Pinto) به چشم میخوردند.
خرید آنی
این مجموعه ماندگار که در سپتامبر 2016 به نمایش درآمد، با قابلیت ویژهای در خانه بربری (Burberry Makers House) ارائه شد. برای افرادی که به دیدن این مجموعه زنانه و مردانه آمده بودند، امکان خرید، بلافاصله پس از پایان نمایش وجود داشت (See now, buy now)، که برای آنها به معنی پایان انتظار ششماهه خرید بود.