ماهان شبکه ایرانیان

۱۰ توصیه ایمنی در سفر برای تازه کارها

برای دنیای هوشمند و با تکنولوژی امروز، وسوسه انگیز است که لوازم جانبی زیادی داشته باشید، اما در موارد الکترونیکی توصیه می کنیم هرچه کمتر، بهتر. شما در هر سفر به دوربین عکاسی دیجیتال خود نیاز ندارید و همچنین در وقت آزاد خود به احتمال زیاد با لپ تاپ کار نمی کنید. پس بهتر است فقط وسایل ضروری را همراه خود ببرید.

امروزه، جوان ترها با تجربه کمتر و حتی بدون مقصد، سفرشان را شروع می کنند. در این صورت امکان دارد اتفاقات بیشتری به وجود آید. در این نوشته نکاتی را درباره ایمنی در سفر برای شما فراهم کرده ایم که رعایت آنها را پیشنهاد می کنیم تا از موارد احتمالی جلوگیری کنید و سفر راحت تری داشته باشید.

بیمه مسافرتی بگیرید

هرچند داشتن بیمه مسافرتی بدیهی به نظر می رسد، اما شگفت زده خواهید شد اگر بدانید تعداد بسیاری از افراد در سفر دچار گرفتاری های مختلفی می شوند که بیمه مسافرتی نیز ندارند. اگر این بیمه را تهیه نکرده اید، حتماً به آن احتیاج خواهید داشت. کافی است در گوگل به جستجو درباره آن بپردازید تا با مزایای این نوع بیمه آشنا شوید. بیمه های ایرانی نیز این نوع از بیمه را ارائه می دهند. بهتر است با آنها آشنایی پیدا کنید. محافظت در برابر گم کردن چمدان یا کیف پول و یا پروازهای کنسل شده و … هرچند شاید هزینه اضافی به نظر برسد، اما در دراز مدت آرامش خاطر بیشتری برای شما به ارمغان می آورد.

وسایل الکترونیکی کمتری همراه خود داشته باشید

برای دنیای هوشمند و با تکنولوژی امروز، وسوسه انگیز است که لوازم جانبی زیادی داشته باشید، اما در موارد الکترونیکی توصیه می کنیم هرچه کمتر، بهتر. شما در هر سفر به دوربین عکاسی دیجیتال خود نیاز ندارید و همچنین در وقت آزاد خود به احتمال زیاد با لپ تاپ کار نمی کنید. پس بهتر است فقط وسایل ضروری را همراه خود ببرید.

می توانید با گوشی هوشمند خود عکس های با کیفیت و بسیار عالی بگیرید و در صورت لزوم ایمیل هایتان را بوسیله آن ارسال کنید. درمورد وسایل الکترونیکی بزرگ، مانند دوربین دیجیتال DSLR، از سرعت حرکت شما می کاهد و به ویژه زمانی که در طبیعت باشید و در مسیر صعودی و رو به بالا قرار بگیرید. به استثنای گوشی که بدیهی است همراهتان باشد، بقیه لوازم الکترونیک را در محل امنی در هتل اقامتی خود بگذارید یا بهتر است از همان ابتدای شروع سفر، فکر به همراه آوردن وسایل غیر ضروری را نکنید.

نسبت به اتفاقات اطراف خود آگاه باشید

طوری راه بروید که انگار می دانید به کجا می روید، بسیار تجربه کرده ایم که اگر سردرگم و بی توجه به محیط اطراف باشید دیرتر به مقصد خواهید رسید. مثلاً به جای خیره شدن به صفحه گوشی موبایل برای مسیریابی با نقشه گوگل، بهتر است از راهنمای صوتی آن استفاده کنید و یک هندزفری به گوش خود بزنید. به این ترتیب شما هم از دیدن مناظر اطراف لذت خواهید برد و همچنین نسبت به محیط اطراف هوشیارتر و آگاه تر خواهید بود.

برای ایمنی در سفر بیشتر مراقب باشید که به کجا می روید

هیچ کس به شما نمی گوید که هنگام مسافرت به رستوران یا کافه نروید، فقط مراقب باشید. تبلیغاتی که در هنگام مسافرت خواهید دید، بیشتر وسوسه انگیز و گمراه کننده خواهند بود. در مسافرت هر نوشیدنی را استفاده نکنید، مخصوصاً زمانی که به شما تعارف یا پیشنهاد می شود. همچنین حتی زمانی که در رستوران هستید و سفارش غذا و نوشیدنی داده اید، حواستان به کارهای افراد باشد، هیچ کسی کاملاً قابل اعتماد نخواهد بود.

نرم افزارهای مناسب سفر را دانلود کنید

با در نظر گرفتن روند افزایشی مسافرت های انفرادی، احتمال این موضوع وجود دارد که در برخی مواقع شما در نهایت سرگردان در اطراف یک شهر ناآشنا قرار بگیرید و مسیر خود را گم کرده باشید. به لطف بعضی از برنامه های رایگان، خانواده و دوستان می توانند شما را از فاصله ای دور مشاهده کنند.

  • نرم افزار اوبر (Uber)

    نرم افزاری شبیه اسنپ البته در مقیاس جهانی، طبق اطلاعات ویکی پدیا در انتهای سال 2016، اوبر در 66 کشور و 536 شهر جهان قابل دسترسی است. کافی است این نرم افزار را نصب کنید. کار کردن با آن بسیار شبیه نرم افزار ایرانی اسنپ است. اگر در جایی بودید که استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی سردرگمتان کرد، جای نگرانی نیست. با اوبر به راحتی به مقصد خود خواهید رسید.

  •  نرم افزار bSafe

    نسخه ایرانی این نرم افزار (ردیاب گوشی افراد روی نقشه) را می توانید از کافه بازار دانلود کنید. همچنین افراد خانواده یا دوستان شما نیز باید برای ردیابی bSafe را دانلود نمایند. بعد از نصب در دو موبایل، پیغام درخواست ردیابی برای شخص مقابل ارسال می شود که اجازه ردیابی به آن داده شود. زمانی که به تنهایی سفر می کنید این نرم افزار واقعاً ارزشش را دارد. اگر در موقعیتی قرار بگیرید که احساس ناامنی کنید، می دانید که دوستان شما جایتان را می دانند.

مراقب پول های خود باشید

همیشه مقدار کمی پول نقد به همراه خود داشته باشید و از تمام قسمت های کارت های اعتباری، پاسپورت و مدارک شناسایی خود کپی بگیرید. همچنین روش های مسدود کردن کارت های بانکی خود را در سفرهای خارجی و داخلی یاد بگیرید تا اگر در سفر کارت های بانکی خود را گم کردید، بتوانید آنها را مسدود کرده یا سریعاً جایگزین آنها را تهیه نمایید.

 لباس هایی متناسب با پوشش افراد محلی بپوشید

سعی نکنید در سفر با لباس های خود جلب توجه نماید، کمی درباره پوشش محلی افراد جستجو نمایید و بفهمید که مردم آنجا معمولاً چگونه لباس می پوشند. مثلاً لباس تابستانی در آمریکا با آنچه در کشوری مثل هند استفاده می شود تفاوت زیادی دارد و حتی ممکن است نامناسب در نظر گرفته شود. تا حد امکان سعی کنید زمانی که در یک شهر و کشور غریبه حضور دارید، شبیه بقیه مردم لباس بپوشید و به قول معروف همرنگ جماعت شوید. با این کار احتمال کمتری وجود دارد که مورد هدف دزد ها و کیف قاپ ها و افراد خطرناک قرار بگیرید.

اجازه ندهید مردم مزاحم شما شوند

کیف قاپی موضوعی است واقعاً اتفاق می افتد، به ویژه در نقاط توریستی. زن یا کودکی که چهره ای مظلومانه ای به خود گرفته با دانستن اینکه شما مسافر هستید و آشنایی با آنجا ندارید سعی می کند به شما نزدیک شود و در لحظه ای کیف جیبی شما را برباید. آسیب پذیر نباشید. اگر کسی به طور ناگهانی به شما نزدیک می شود، توجه داشته باشید که با این ترفند تمرکز شما را بهم می ریزد و می تواند در لحظه ای چیزی را بردارد و فرار کند. پس سعی کنید نه با پوشش خود خیلی غریبه به نظر برسید و نه بدون ملاحظه نسبت به کیف دستی و وسایل خود باشید. همه چیز را نزدیک بدن خود نگه دارید.

در رابطه با سلامت خود هوشیار باشید

سلامتی در سفر

اگر در حین مسافرت، مخصوصاً در سطح بین المللی، حشراتی بدن شما را نیش زدند، مطمئن شوید که با دقت و با سرعت زیاد بدن خود را تمیز و آنها را درمان کنید. بی توجهی به مراقبت از این موارد می تواند منجر به ناراحتی های جدی و مشکلاتی برای سلامتی شما شود. به یاد داشته باشید که اکثر بیمه های مسافرتی و بهداشتی هزینه های پزشکی را در سطح بین المللی پوشش نمی دهند؛ آمادگی خود را برای پرداخت هزینه هر گونه صورتحساب بالقوه ای آماده کنید.

اطلاعات تماس و خدمات سفارت کشور خود را بدانید

سفارت یا کنسولگری کشور شما در کشورهای خارجی می تواند در بسیاری موارد مفید باشد. اطلاعات تماس و موقعیت مکانی آنها را بدانید و حتی با آشنایی با خدماتی که می توانید از سفارت یا کنسولگری ایران در کشورهای دیگر بگیرید در مواقع ضروری از آنها کمک گرفته و سریع تر موانع سر راه خود را برطرف نمایید.

این ها موارد کمی از نکات ایمنی در سفر بود، با مطالعه بیشتر از تجربیات افراد در سفرهای مختلف آنها موارد بیشتری را کشف کنید و سفرهای با امنیت بیشتری داشته باشید.

منبع: ordinarytraveler

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان